- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
inşallah hepimiz kavuşuruz.ilk denemem memoriyalde idi ama 2.konusunda karar veremıyorum yine orayamı gitsem?her yerden bişeyler duyuyorum.![]()
Hakkında hayırlısı olsun inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hepimiz kavuşuruz.ilk denemem memoriyalde idi ama 2.konusunda karar veremıyorum yine orayamı gitsem?her yerden bişeyler duyuyorum.![]()
selam kızlar ben geldim çok yorgunum bittim resmen![]()
yaptırdığın lab. sana mail atsın sonuçları sende Nur hanıma at canım uzun olsada o şekilde yaptığında uğraşmamış olursun
selam kızlar ben geldim çok yorgunum bittim resmen![]()
hoşulduk canımmmSelam canım. Hoşgeldin :)
Nerede çalışıyorsun canım sen?
hoşgeldin canım kimler yordu seni öylee bakıyımm:))))
incimm nerelere gittin tamda işler bitmişti sen de gittin(((
hoşulduk canımmm
özel bir şirketin muhasebesinde
Merhaba canım. Şükür bugünmüze... Sen nasılsın?
teşekkur ederim inci_tanesi yorgun ve hastayım ben usuttum galiba okul cok yoruyor bu zamane cocukları ile ugrasmak cok zor Allah herkesin yardımcısı olsun sen nasılsın beklemedesin galiba tup bebek icin
nzlyln canım nerelerdesin.Bugün yumurtalarımı topladılar.4 tana toplamışlar.Ama ellerinde 3 tane düzgün varmış.Onlarda bozulmazsa.Eşimdende operasyonla sperm buldular ama kaliteli değilmiş.Sonuç ne olacak bilmiyorum.İnşallah döllenirler.Cuma günü saat 13:00 da orda olmamızı istediler.Aksi bir durum yaşanırsa arayacaklarmış.İnşallah hayırlısıyla döllenirler bebişlerim.Canım kusura bakma senin bugünmü yoksa dün mü toplanmıştı.Kusura bakma unuttum.İnşallah iyi geçmiştir.Kaç tane toplandı?
cemilyd gözünüz aydın..
sperm bulunmuş.
yumişlerinde toplanmış.
inş. dediğin gibi olur güzelce döllenip annelerine tutunurlar.
canım ben değil CEYDAKAYA nın yumoşları toplandı.
ikiniz içinde dua ediyorum.
bende gelecek ey başlıcam nasipse.
Canım kusura bakama bu ara heyecandan herşeyi karıştırır oldum.Birkaç gündür pek giremedim o yüzden eskiyide pek okuyamamıştım.Şimdi baktımda ceydakayanında 3 tane döllenmiş.İnşallah onunkide sıkıca tutunur.Eşimden sperm bulundu ama doktor çok kaliteli değil dedi.İnşallah döllenirler.Kısmet olursa cuma günü transfer olacak.Nolur dua edin.Dualara hepimizin çok ihtiyacı var.Elimizden
gelen tek şey dua etmek.[/Q
adina cok sevindim esin azosperm sanirim.insaallah her sey gönlünce olur.sende memorialdemisin.sürecin nasil gelisti
bugün esimle birlikte humongenetik yani insan genetigi adindaki labaratuardaydik.benim jinekoloji doktorum sana sadece ücretsiz olarak humongenetigi veririm dedi.yani faktör 5 leiden.bizde tam 2 saat doktorun yanindaydik.inimizi cinimizi inceledi yazdi cizdi.sonra kendi karari üzerine size kromozon testi vs. yapalim dedi.yani kapsamli bir test icerigi tam ne ama analyamadim cünkü almanca konustu benim o kadar yeterli degil almancam ama esim anladi.yani allahtan sadece faktör 5 leidenden fazlasi yapilacak sanirim ki zaten yaptiractik bize biraz daha fazla masraf cikacakti .böylesi iyi oldu.5 tüp kan aldilar esimden 1 tane .allahtan hayirlisi.sizleri öpüyorum beni en iyi anlayan dostlarim
adina cok sevindim esin azosperm sanirim.insaallah her sey gönlünce olur.sende memorialdemisin.sürecin nasil gelisti