• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günadın kızlar.rabbim hepimize acil şifa versin.

size bişey sorucam

bu hastanede tüp bebek diğer hastanelerle aynımı yoksa dahamı pahalı[/Q

günaydınn canım.amin en kısa zamanda inş...

fiyat konusu canım hemen hemen aynı pek birşey değişmiyor.ama size yapılacak işleme bağlı birazda.

canım benim iğnenin etkisi değildir bence inşallah bebebğin sımsıkı tutunmuştur sana
bende gece rüyamıydı yoksa uykudan uyandığım anmıydı hatırlamıyorum senin için dua ediyordum
allah inşallah dualrımızı kabul eder inşallahhhh

inşallah iğnenin etkisi değildir cnm yaa sevıorum karnımı melegım dıe ınsallah tutmustur inşallah rabbımmm...hepimizindualarını kabul etsın inşallah... umutage bu arada cok tatlısın caansın sennnn:16: ,duaların ıcın tesekkur ederım allah razı olsun tum dualarını esırgemeyenden herkesın gonlune gore ınsallahhhh.....:16:

birinci çizgi tam ikinci çizgi silik çıkıyosa tutuyo inşallah seninkide tutmuştur ne güzel ya sabah sabah mutlu bi haber aldım.kaçıncı gün transferiydi canım
5. gün transferiyse daha erken çıkıyo..

evet cnm bırıncı cızgı hemen cıkıoıkıncıcızgı beklıom ıdrar tam dagıldıktan sonra cıkıo sılık bır sekıldee resmını koyarım bırazdan .evet cnm 5gun emrıosu ıdı bnmkıde ınsbnmledrı bebegımm adapte olmamak ıcın ıgne dır dıe dusunuyorum sılık cıktıgı ıcın tedırgınım hersey yarn sabah bellı olacak hyrlısıylaaa.......

canımm hadi hayırlı olsun hamilesin işte tadını çıkar benim bildiğim ,progestan iğneleri bunu pozitif göstermez ,çatlatma iğnesinin etkiside çoktan geçmiştir rabbim tamamına erdirsin inş.konuş bebeğinle bol bol dua et felak ve nas surelerini çokça oku.rabbim bizede nasip etsin.:16::16::16:

inşşşşşşşşşşşşşallah dedıgın gıbıdır tatlım daha 8gun transferden sonra erken bellı oldu dıe dusunuom o yuzden korkum..inşallah kandada cıkarda burda haykırırım canım ya allahım herkeısn gonlune gore verır ınsalalhh....

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn....

canım iğnelerden olacağını sanmıyorum..hamilesin büuük ihtimalle ne kadar güze bir haber bu...:16:
kanda da çıkacaktır sonucunu yaz mjutlaka...ne kadar güzllll allahım tamamına erdirsin inşallah..:nazar::nazar:

inşallahhh cnm inşallah........yrn sabah yptırıp hemen yazacagım sızeeeee burda sonucu hyrlısıysa ınsaşşal ıyı habelerle gelırımm cnm.........:16:

inşşşşşşşşşşşşşallah dedıgın gıbıdır tatlım daha 8gun transferden sonra erken bellı oldu dıe dusunuom o yuzden korkum..inşallah kandada cıkarda burda haykırırım canım ya allahım herkeısn gonlune gore verır ınsalalhh....

canım benimde 9. gün idrarda çıkmıştı belli olmuyor yani bazılarında erken görülebiliyor :16::16:

canım benimde 9. gün idrarda çıkmıştı belli olmuyor yani bazılarında erken görülebiliyor :16::16:

ayy çok tatlı ya , 5.gün olunca erken çıkabiliyo inşallah kandada yüksek bir değer çıkar ve değerin hergün düzenli katlanır.Allah hepimize nasip etsin arkadaşlar ..

günadın kızlar.rabbim hepimize acil şifa versin.

size bişey sorucam

bu hastanede tüp bebek diğer hastanelerle aynımı yoksa dahamı pahalı
canım bence de bütün merkezlerin fiyatı hemen hemen birbirine yakın
memorılde tüp bebek ücreti 2100 euro ilaçlarda 1000-1500 tl arası tutuyor tabi bu birazda senin göreceğin protekola bağlı uzun olursa ilaçlar daha fazla tutabilir...
benim ilk deneme yaptığım yerde daha çok tutmuştu
memorıal daha uyguna geldi bize
inşallah iğnenin etkisi değildir cnm yaa sevıorum karnımı melegım dıe ınsallah tutmustur inşallah rabbımmm...hepimizindualarını kabul etsın inşallah... umutage bu arada cok tatlısın caansın sennnn:16: ,duaların ıcın tesekkur ederım allah razı olsun tum dualarını esırgemeyenden herkesın gonlune gore ınsallahhhh.....:16:

evet cnm bırıncı cızgı hemen cıkıoıkıncıcızgı beklıom ıdrar tam dagıldıktan sonra cıkıo sılık bır sekıldee resmını koyarım bırazdan .evet cnm 5gun emrıosu ıdı bnmkıde ınsbnmledrı bebegımm adapte olmamak ıcın ıgne dır dıe dusunuyorum sılık cıktıgı ıcın tedırgınım hersey yarn sabah bellı olacak hyrlısıylaaa.......

inşallahhh cnm inşallah........yrn sabah yptırıp hemen yazacagım sızeeeee burda sonucu hyrlısıysa ınsaşşal ıyı habelerle gelırımm cnm.........:16:

inşallah bebeğin seninledir canım
birde idrar testinde ben 8.gün yapmıştım çıkmadı
10.gün kanda 160 gördüğüm halde yine çıkmadı
senin 9.gün çıktığına göre umutlanmalıyız:46::46::46::46:

kızlar dayanamadım bu sabah yani dün(pazartesi) sabah ılk ıdrarla idrar testı yaptım sılık cızgı cıktııııı sızce nedır buuuuuuuu:53: yoksa bu sılık cızgı ıgnelerın etkısınden mı cıktııııııı çok şaşkınımmm çarşamba kan testi gunum çokkk heycanlıyım ama ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilemedimmmm..dualarınızı eksık etmeyın canlarr :16::16::16::16: allahım herkesın gonlune gore verır ınsallah......meleklerımız sımsıkı tutunsun bızlereee

:nazar::nazar: çokkk çokk sewındımm canımm sana aslında kendini göstermiş kuzun inş çarşamba günü güzel haberler verirsinnn :))

kızlar dayanamadım bu sabah yani dün(pazartesi) sabah ılk ıdrarla idrar testı yaptım sılık cızgı cıktııııı sızce nedır buuuuuuuu:53: yoksa bu sılık cızgı ıgnelerın etkısınden mı cıktııııııı çok şaşkınımmm çarşamba kan testi gunum çokkk heycanlıyım ama ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilemedimmmm..dualarınızı eksık etmeyın canlarr :16::16::16::16: allahım herkesın gonlune gore verır ınsallah......meleklerımız sımsıkı tutunsun bızlereee

Herkese günaydın arkadaşlar;
mmlkk'ciğim happybutterfly'in dediğine katılıyorum.İlk çizgi net ikinci çizgi silikse hamilesin.Gözünüz aydın canım.Bu sabah eşime bile söyledim.mmlkk nin test günü geldi sayılır.İnşallah tutmuştur diye.

Hadi bakalım hayırlarla inş.
aminnn sağol incimm

hayırlı olsun canım bebişin seninle allahın izniyle çok sevindim tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

canım iğnelerden olacağını sanmıyorum..hamilesin büuük ihtimalle ne kadar güze bir haber bu...:16:
kanda da çıkacaktır sonucunu yaz mjutlaka...ne kadar güzllll allahım tamamına erdirsin inşallah..:nazar::nazar:
günaydın canım nasılsın
mmlkk'ciğim happybutterfly'in dediğine katılıyorum.İlk çizgi net ikinci çizgi silikse hamilesin.Gözünüz aydın canım.Bu sabah eşime bile söyledim.mmlkk nin test günü geldi sayılır.İnşallah tutmuştur diye.

günaydın canım nasılsın varmı belirti falan nasıl gidiyor inşallah sendende güzel haberler alıcaz :emir_bebek:

kendin yapamıyorsun canım ben polikilinikte yaptırıyordum akşam eşim gelince arabayla gidip geldik hep
iğneler acıtıyor canım :25::25:ama sonra alışıyorsun mu desem geçiyor mu desem benim 5.günden sonra çok ağrım olmadı :26::26::26:iğneden sonra biraz ufala canım :26::26::26:şimdiden hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana meleğin

Donduurlmuş embriyoda jel kullandım canım ben iğne vermemişlerdi sana iğnemi verdiler

zaten 1 günün kalmış stres olacağına gidip yaptırsana şu kan testini hadi bayram edelim şurda:)

gunaydın cnm..ay cnm bnm ya cok tatlısınn....inşallah bıtanem ınşallahh tutunmustur da ondandır o cızgı:52: melegım cok tesekkur edrmm...öpüyorum senı kocaman:16::16:

:nazar::nazar: çokkk çokk sewındımm canımm sana aslında kendini göstermiş kuzun inş çarşamba günü güzel haberler verirsinnn :))

meleğim belkıde ole yaptı hersey yarın bellı olacak ınsallah güzel haberleerle değerlerle gelirim
:16: çok tuhaf eğer hamıleysem çookk şaşırıcammmm dusunemıyorum bıle cok garıp gelıyorrrr o kadr kötü şeylerın ustune bu hayata bağlayacak benııı yep yenı bır sayfa açılacak hayatımda inşallah...:nazar: allahım kurbanoldugumuzhepimizin gonlune gore verır ınsallahhhh kızlar hamışlerımızde sağlıkla bebeklerını kucaklarına alırrr koklarallahın ıznıyleeeee:16::16::16::16::16:

şuan 23. haftalık hamileyim.çalışıyorum evet inşallah 28 aralığa kadar çalışıp sonra rapor alıcam.

Canım bu sorularım için kusura bakma.İkizler olduktan sonrada çalışacakmısın?Ne iş yapıyordun, bebişlere kim bakacak?Allah nasip ederse benimkide tutarsa iş konusunu düşünüyorumda.Tedavi için stresten uzaklaşmak için işten ayrıldım.Kısmet olursa doğumdan sonra ne yaparım, işe başlarmıyım diye düşünüyorumda o yüzden soruyorum.

:)) Canım kusura bakma aklımda öyle kalmış, eski mesajları hızlı okuyorum ondan sanırım ,ama birinizin salı günüydü kimdi ooo??

Önemli değil canım.Ne demek.Dentur'un bugün test günü canım.İnşallah oda güzel haberlerle gelir.Sabırsızlıkla onunda güzel haberini bekliyoruz.:49:

Son düzenleme:
aminnn sağol incimm

hayırlı olsun canım bebişin seninle allahın izniyle çok sevindim tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

günaydın canım nasılsın

günaydın canım nasılsın varmı belirti falan nasıl gidiyor inşallah sendende güzel haberler alıcaz :emir_bebek:

sağol tatlım iyiyim..sizin sevinçlerinizle seviniyorum..merakla sonuçlarınızı bekliyorum..
ocak ayında memoriale gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:16:

Back
X