• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar selam herkese ben bayağdır giremedim..
semra hanımdan randevu almayı düşünüyorum bugün..ve nur hanım devam ediyor mu çalışmaya..çünkü hamileydi..inşallah iyi gidiyırdur..inciye en son sormuştum ben,fakat bidaha giremedim..sayfalarda çok ilerlemişş..bilgin iz var mı..

arkadaşlar selam herkese ben bayağdır giremedim..
semra hanımdan randevu almayı düşünüyorum bugün..ve nur hanım devam ediyor mu çalışmaya..çünkü hamileydi..inşallah iyi gidiyırdur..inciye en son sormuştum ben,fakat bidaha giremedim..sayfalarda çok ilerlemişş..bilgin iz var mı..

slm canım inşallah iyisindir
nur hn merkezdeymiş canım doğuma kadar da orda olacak gibi herhalde:46::46::46:

mmlekk canım inş hamilesindir yarını iple cekiyorum sonunda guzel bir haber aldık inş denturda hayırlı haberlerle gelirde sevincimiz 2 ye katlanırrr...

mmlekk canım inş hamilesindir yarını iple cekiyorum sonunda guzel bir haber aldık inş denturda hayırlı haberlerle gelirde sevincimiz 2 ye katlanırrr...

inşallah canım zaman durdu geçmek bılmıyorrrrr banadaaa hayırlısı olur ınsallah.........:))):1:

Bazen kasıklarım ağrıyor canım.Buda neye işarettir bilmiyorum ama başka birşey yok.
hadi hayırlara vesile olsun inşallah bebişin seninledir canım
Günaydın canım nasılsın. BEn tedavıye baslamak ıcın gün sayıyorumm. Haftaya başlarım inş :)

iyiyim cananım bende gün sayıyorum adetimi bekliyorum bakalım ne zaman gelirse başlıcam bende hayırlısıyla

kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inş. benim merak edenler olursa bugün sonucumu aldım 62,93 ile şimdilik bende hamileyim 2 gün sonra değerimin artması gerekirmiş ya sevinçtenmidir nedir anlamadım duygularım dondu ne hissettiğimi bilmiyorum şaşkınım hala :))

kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inş. benim merak edenler olursa bugün sonucumu aldım 62,93 ile şimdilik bende hamileyim 2 gün sonra değerimin artması gerekirmiş ya sevinçtenmidir nedir anlamadım duygularım dondu ne hissettiğimi bilmiyorum şaşkınım hala :))

tbrk ederim sağlıklı bi hamilelik olsun inşl yavrunu sağlıkla kucağına al darısıda bizim başımıza:)

tbrk ederim sağlıklı bi hamilelik olsun inşl yavrunu sağlıkla kucağına al darısıda bizim başımıza:)

aaa nasıl sevindim şimdi bak anlatamam benimkide o inşlh bende seningibi güzel sonuçlar alırım ve ikiz bebeklerim olur nasıl gidiyo ikiz hamilelik zor değildir inşlh

hemde nasıl zorrr:) ama allah şükür iyi idare ediyoruz..aralık sonuna kadar çalışıp sonra rapor alıcam..doğumuda mustafa beyle yapıcaz.geçen hafta görüştük.ben seviyorum doktorumuzu yaaa:)

amin inş. tüm bekleyenlerin rabbim emeğinin karşılığını bebişlerle nasip etsin ama değerim düşük sanki içimden çok sevinmek gelmiyor :)

hemde nasıl zorrr:) ama allah şükür iyi idare ediyoruz..aralık sonuna kadar çalışıp sonra rapor alıcam..doğumuda mustafa beyle yapıcaz.geçen hafta görüştük.ben seviyorum doktorumuzu yaaa:)

bende beğeniyorum çok net tereddütleri olmayan bi dr ama geçen ay gebelik testi yaptırdığımda sonuç için ardığında akşam saat 7 olmuştu ve ben çok kızdım ona cvp negatifte olsa bu kadar bekletilmemeliydim bence o zamana kadar hiçbi antipatim yoktu ama test sonucunu öğrenmek için çok bekltti beni çok üzüldüm ona bilmiyorum herkesemi böyle oluyo ama ben yinede onunla devam etmek istiyorum sana gelince ne güzel yarılamışsın hamileliğini sevindim senin adına sağlıkla kucakla bebeklerini inşlh

tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhhhh:46::46::46::46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar dayanamadım bu sabah yani dün(pazartesi) sabah ılk ıdrarla idrar testı yaptım sılık cızgı cıktııııı sızce nedır buuuuuuuu:53: yoksa bu sılık cızgı ıgnelerın etkısınden mı cıktııııııı çok şaşkınımmm çarşamba kan testi gunum çokkk heycanlıyım ama ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilemedimmmm..dualarınızı eksık etmeyın canlarr :16::16::16::16: allahım herkesın gonlune gore verır ınsallah......meleklerımız sımsıkı tutunsun bızlereee

Hayırlı olsun kızlar :nazar: İnş sağlıkla geçireceğiniz bir hamilelikten sonra yavrularınıza kavuşursunuz :16:
Cemilecim darısı başına...

Canım benim çok çok çook çoook çoooooook sevindim.İnşallah artışlarda çok iyi katlayarak gider.Hayırlı uğurlu olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.Barısı başımıza.

tebrik ederim hayırlı olsun değerin güzel artar inşallah merak etme ayy ne güzel ya darısı başımıza ben çok sabırsızlanıyorum yaptırmak için yaa ..

canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzunu:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı bizlerin başına

Back
X