• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

1. dondurulmuş tedavisi çok kolay oluyo...hergün iğne ve kan testi gibi detaylar olmadığı için psikolojin bu konuya tamamen bağlanıp seni yormuyor.ben balıkesirde ilaçlarımı aldım 15 gün.transfer için istanbula 1 gün geldim sade.süreç evimde geçtiği içinde çok rahat oldu benim için.sadece olcakmı olmıycakmı diye kendimi yememiş oldum.ilk denemede kasılıyorsun bi kere transfer nasıl yapılacak bilmiyorsun,su iç diyorlar sıkışıklıktan çatlıycak gibi yapıyorsun kendini hepsi gereksiz bunların.ama şimdi nerde ne işlem yapılacağını biliyorsun rahat olcaksın inan bana ..tecrübe önemli çünkü..ben varya dua bile edememiştim heycandan ilkinde içimden sürekli fener bahçeye küfür eden sloganlar söylüyordum:) o hafta galatasaray şampiyon olmuştu etkilenmişim herlade dua edince ağlamaya başlıyordum.ama 2.de dularımı okudum sakin sakin..o bekleme odasındaki ilk denemesi olanları bile sakinleştirdim heyecan yaparsan olmaz bak birazdan ona kuvuşacaksın diye...embriyologla görüşmeye girdiğimde bi daha sizinle görüşmüycez dedim bu son çünkü bu sefer bana tutunacak bebklerim dedim onlar bile şaşırdı...ilk tarnsferden sonra 1 hafta yattım ne oldu koca 1 nepatiff..2.de 3.gün işe başladım..dedim allaha emanet ,DEDİM Kİ TAZESİ TUTMADI BUMU TUTUCAK:) ama bak 1 kızım 1 oğlum ikiside benimle şimdi..yani bu işler düşündüğün gibi olmuyor...ama şimdi düşününce donrululmuşun tutuması daha mantıklı çünkü adamlar sana dünyanın iğnesini vuruyor normal kadınlar ayda 2 tane yumurta üretirken sen ilaçlarla 15 belki 20 tane yumurta üretiyorsun rahim yoruluyorr..ama şimdi doktor sana yumurtlamayasın diye ilaç veriyor rahim tertemiz,3 gün önce yumurta toplama gibi bi operasyon geçirmemiş dinlenmiş bi rahim söz konusu düşünsene..bence şansın hiçte azımsanmıyacak kadar büyük...dualrını etmyey başla inan dünya dualrın üstünde dönüyor..allah hakkında jayırlısını versinn..sormak istediğin bişey olursa yaz...cevaplamaya çalışırım..

ilk negatifimi mayıs ta aldım.dondurulmuşlarımı haziran adetiyle aldım.temmuzda transfer denk geldi.adetten sonraki 17.gün yapıldı tarnsferim.

ben varımmm...5.gün embriyosu,2.kaliteydiler,2.denememdi,2 tane transfer edildi çünkü başka kalmadı tekrar dondurmadılar kalan teki.diğer 2 tanem cansız çözüldü çünkü...ikiz hamileyim:) darısı başına:)

canım senın hep 2 ile gitmiş :)) Sağlıkla al kucağına :) Of of benım 3.deneme olck

ilk negatifimi mayıs ta aldım.dondurulmuşlarımı haziran adetiyle aldım.temmuzda transfer denk geldi.adetten sonraki 17.gün yapıldı tarnsferim.
demek ki hiç ara vermeden denene biliyor dondurulmuşlar ile. sağol canım.
nur hanım ile bi görüşüp karar vericem bende.
hakkımızda hayırlısı bakalım

evet arkadaşlar bende merak ediyorum tekrarlamak gerekir mi ileride diye.çünkü bugün hsgyi çektirdim ve çok ağrılı oldu adet biteli 2 hafta geçtiği için öyle olduğunu söylediler 5. gün falan rahim daha açık oluyomuş birde sonrasında içimden çıkan sargı bezinin büyüklüğüne inanamadım ve çok kanlıydı umarım bunlar olağan şeylerdir...

yani sana nasıl bir işlem yapıldı çok şaşırdım şimdi, bende bir ay önce radyatomda çektirdim ama muayeneden bile kolay oldu ordan çıkıp tüm istanbulu gezdim akşamda yeğenimin doğumgünü partısine gittim hiç bişeyim yoktu öyle sargı bezi falanda görmedim,tüpümün biri tıkalı çıkmasına rağmen, sadece bu adetim biraz garipti yoğundu okadar, nerede çektirdin canım sen??

sargı bezimi ? Nedenki ? Anlamadım onun ne işi var ?

ya şimdi filmi çekerken plastik bişey yerleştirip oradan havayı verdi onu çıkardıktan sonra çekim sonrası elinde sargı bezini görmüştüm 15-20dk sonra çıkarırsın dedi bende az bişey koydu zannettim ama elimden daha büyük sargı bezi çıktı artık böyle bi tuhaflıkta benim başıma gelmiş oldu.Birde ben sol overden ameliyat oldum o zaman bile ağrı kesicisiz hareket ettim ama gerçekten hsg en azından benimki çok acı vericiydi

yani sana nasıl bir işlem yapıldı çok şaşırdım şimdi, bende bir ay önce radyatomda çektirdim ama muayeneden bile kolay oldu ordan çıkıp tüm istanbulu gezdim akşamda yeğenimin doğumgünü partısine gittim hiç bişeyim yoktu öyle sargı bezi falanda görmedim,tüpümün biri tıkalı çıkmasına rağmen, sadece bu adetim biraz garipti yoğundu okadar, nerede çektirdin canım sen??

lüleburgazda özel derman hastanesinde çekildim sanırım benim şanssızlığım küçük yerde yaşamak :(

negatif tüp bebek görüşmesi için randevu aldığımızda ücret ödüyormuyuz arkadaşlar.
muayne falan oluyormu acaba

Alminacım senin ilk denemendi sanırım Semra Hanımın asistanı seni arayıp randevu tarihi verecektir. Muayene olmuyor ama dr belkı görek ister. Ücret ödemiyorsun canım.
Bu arada geçmiş olsun inş ikinci denemende bebeğine kavuşursun sizin sorun neydi

Alminacım senin ilk denemendi sanırım Semra Hanımın asistanı seni arayıp randevu tarihi verecektir. Muayene olmuyor ama dr belkı görek ister. Ücret ödemiyorsun canım.
Bu arada geçmiş olsun inş ikinci denemende bebeğine kavuşursun sizin sorun neydi

sağol canım. nur hanıma mail attım. randevu al görüşelim dedi. ben polikistiğim canım. hayırlısı inş.

Cemilecim çok sewindim ya gözünüz aydın inş güzel güzel kalanır değerlerın sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına bebeğini :))
İncim inş herşey yolundadır da sende başlarsın tedaviye bu ay bereketli bayağı sayfamız insan güzel haberleri aldıkça yüreği umutla doluyor.
Hsg çektiren arkadaşım bende 1,5 ay önce çektirdim agrı szı hiçbişey yoktu kan felan hiç olmadı zaten sargı beziyi duyunca korktum desem yeridir yani nerde çektırdın ?
BEn hala regl olamadım yaa gerçi olsamda çok umutlu değilim o yüzden sayfanın güzelliğini bozmak istemem :43::43::43::43::43::43:

Çok sağol canım.Allah razı olsun.İnşallah ilerleyişide güzel olur.Sağlıklı, hayırlı evlat/avlatlar olarak kucağıma alırım.Bu duam tüm hamileler için.Tedavide olan arkadaşlar ve başlayacak arkadaşlar inşallah tedavinizin sonunda sizlerinde güzel haberlerini alırız.

1. dondurulmuş tedavisi çok kolay oluyo...hergün iğne ve kan testi gibi detaylar olmadığı için psikolojin bu konuya tamamen bağlanıp seni yormuyor.ben balıkesirde ilaçlarımı aldım 15 gün.transfer için istanbula 1 gün geldim sade.süreç evimde geçtiği içinde çok rahat oldu benim için.sadece olcakmı olmıycakmı diye kendimi yememiş oldum.ilk denemede kasılıyorsun bi kere transfer nasıl yapılacak bilmiyorsun,su iç diyorlar sıkışıklıktan çatlıycak gibi yapıyorsun kendini hepsi gereksiz bunların.ama şimdi nerde ne işlem yapılacağını biliyorsun rahat olcaksın inan bana ..tecrübe önemli çünkü..ben varya dua bile edememiştim heycandan ilkinde içimden sürekli fener bahçeye küfür eden sloganlar söylüyordum:) o hafta galatasaray şampiyon olmuştu etkilenmişim herlade dua edince ağlamaya başlıyordum.ama 2.de dularımı okudum sakin sakin..o bekleme odasındaki ilk denemesi olanları bile sakinleştirdim heyecan yaparsan olmaz bak birazdan ona kuvuşacaksın diye...embriyologla görüşmeye girdiğimde bi daha sizinle görüşmüycez dedim bu son çünkü bu sefer bana tutunacak bebklerim dedim onlar bile şaşırdı...ilk tarnsferden sonra 1 hafta yattım ne oldu koca 1 nepatiff..2.de 3.gün işe başladım..dedim allaha emanet ,DEDİM Kİ TAZESİ TUTMADI BUMU TUTUCAK:) ama bak 1 kızım 1 oğlum ikiside benimle şimdi..yani bu işler düşündüğün gibi olmuyor...ama şimdi düşününce donrululmuşun tutuması daha mantıklı çünkü adamlar sana dünyanın iğnesini vuruyor normal kadınlar ayda 2 tane yumurta üretirken sen ilaçlarla 15 belki 20 tane yumurta üretiyorsun rahim yoruluyorr..ama şimdi doktor sana yumurtlamayasın diye ilaç veriyor rahim tertemiz,3 gün önce yumurta toplama gibi bi operasyon geçirmemiş dinlenmiş bi rahim söz konusu düşünsene..bence şansın hiçte azımsanmıyacak kadar büyük...dualrını etmyey başla inan dünya dualrın üstünde dönüyor..allah hakkında jayırlısını versinn..sormak istediğin bişey olursa yaz...cevaplamaya çalışırım..

hil_bur;Allah bebişlerini analı-babalı büyütmeyi nasip etsin,ne güzel bi mutluluk :))

CEMILEYLD senide çok tebrik ediyorum,hep böyle pozitif haberler alalım inş.,hepimizin minik tatlı sevgi pıtırcığı bebişleri olsuuuun...

CEMILEYLD,CEYDA tebrik ediyorum.Sorunsuz 9 ay gecirmeniz dilegiyle..
almina hakkinda hayirli olani buymus,demekki vakti zamani gelmemis diyebiliyorum ancak.isyankar olma,umutlu ol..dondurulmuslarin olmasi avantaj..hic belli olmaz insallah nasibin dondurulmuslarladir.

ya şimdi filmi çekerken plastik bişey yerleştirip oradan havayı verdi onu çıkardıktan sonra çekim sonrası elinde sargı bezini görmüştüm 15-20dk sonra çıkarırsın dedi bende az bişey koydu zannettim ama elimden daha büyük sargı bezi çıktı artık böyle bi tuhaflıkta benim başıma gelmiş oldu.Birde ben sol overden ameliyat oldum o zaman bile ağrı kesicisiz hareket ettim ama gerçekten hsg en azından benimki çok acı vericiydi

Gecmis olsun.Bende 3 farkli yerde cektirmistim.ilk denemem benimde cok agrili olmustu.ama kanama,sargibezi tuhaf geldi..acep reglin tam bitmemismiydi.Rabbim birdaha yasatmasin..Ne acilar cekiyoruz su inatci keciler icin..Daha fazla canlar yanmadan,yurekler yaralanmadan gelsinler,topigimiz bebeklerle dolsun..

15 tllilk bi ilaç var ,bebğin kalp atışlarını duyana kadar onu alıyorsun,bide tabi transferden sonra jel ya da iğne ne verirlerse.4 dondurulmuşum vardı canım,2si çözülürken malesef canlanmadı.diğer iki kuzum benimle şimdi.

dondurulmuslarin cozulurken canlanmama ihtimali demi varmis:53:duymamistim.

cemilecim gözün aydın çok sevindim canım allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inş. sende biraz rahatla değerler güzel tadını çıkar kötü bişi olursa tasalanırsın şimdi bundan güzel bir haber yok ben kısada olsa bu duyguyu yaşadım hiç birşeye değişmem sende bırak artık tsalanmayı tadını çıkar naz yap eşine ailene falan :)) inş. kesesinide kalp atışlarınıda görüceksin ve inş.9 aylık yolculuğunuz güzel geçicek :))

Arkadaşlar merhaba bende geçen aylarda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ancak 8. Haftada düşük yaptım..şimdi 2.yi denemek istiyorum..bu denemeyide istanbul memorialda yapmayı düşünüyoruz..önerirmisiniz???ilk denemeyi izmirde yaptık ancak merkezden memnun kalmadık çünkü işi rutine bağlamışlar ve hiç ilgilenmediler bizimle..2.sorum ben şehir dışından geleceğim şehir dışından gelen arkaadaşlar nerde kalıyor ne yapıyor??bilgilendirirseniz teşekkür ederim..selamlar,sevgiler...

Back
X