1. dondurulmuş tedavisi çok kolay oluyo...hergün iğne ve kan testi gibi detaylar olmadığı için psikolojin bu konuya tamamen bağlanıp seni yormuyor.ben balıkesirde ilaçlarımı aldım 15 gün.transfer için istanbula 1 gün geldim sade.süreç evimde geçtiği içinde çok rahat oldu benim için.sadece olcakmı olmıycakmı diye kendimi yememiş oldum.ilk denemede kasılıyorsun bi kere transfer nasıl yapılacak bilmiyorsun,su iç diyorlar sıkışıklıktan çatlıycak gibi yapıyorsun kendini hepsi gereksiz bunların.ama şimdi nerde ne işlem yapılacağını biliyorsun rahat olcaksın inan bana ..tecrübe önemli çünkü..ben varya dua bile edememiştim heycandan ilkinde içimden sürekli fener bahçeye küfür eden sloganlar söylüyordum:) o hafta galatasaray şampiyon olmuştu etkilenmişim herlade dua edince ağlamaya başlıyordum.ama 2.de dularımı okudum sakin sakin..o bekleme odasındaki ilk denemesi olanları bile sakinleştirdim heyecan yaparsan olmaz bak birazdan ona kuvuşacaksın diye...embriyologla görüşmeye girdiğimde bi daha sizinle görüşmüycez dedim bu son çünkü bu sefer bana tutunacak bebklerim dedim onlar bile şaşırdı...ilk tarnsferden sonra 1 hafta yattım ne oldu koca 1 nepatiff..2.de 3.gün işe başladım..dedim allaha emanet ,DEDİM Kİ TAZESİ TUTMADI BUMU TUTUCAK:) ama bak 1 kızım 1 oğlum ikiside benimle şimdi..yani bu işler düşündüğün gibi olmuyor...ama şimdi düşününce donrululmuşun tutuması daha mantıklı çünkü adamlar sana dünyanın iğnesini vuruyor normal kadınlar ayda 2 tane yumurta üretirken sen ilaçlarla 15 belki 20 tane yumurta üretiyorsun rahim yoruluyorr..ama şimdi doktor sana yumurtlamayasın diye ilaç veriyor rahim tertemiz,3 gün önce yumurta toplama gibi bi operasyon geçirmemiş dinlenmiş bi rahim söz konusu düşünsene..bence şansın hiçte azımsanmıyacak kadar büyük...dualrını etmyey başla inan dünya dualrın üstünde dönüyor..allah hakkında jayırlısını versinn..sormak istediğin bişey olursa yaz...cevaplamaya çalışırım..
ilk negatifimi mayıs ta aldım.dondurulmuşlarımı haziran adetiyle aldım.temmuzda transfer denk geldi.adetten sonraki 17.gün yapıldı tarnsferim.