• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı sağolun.Sizlerin sayesinde kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Hepinizden Allah razı olsun.Yarın yine bhcg testi yaptırıcam.İnşallah artışlar iyidir.Çok merak ediyorum.Nolur dua edin.

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı sağolun.Sizlerin sayesinde kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Hepinizden Allah razı olsun.Yarın yine bhcg testi yaptırıcam.İnşallah artışlar iyidir.Çok merak ediyorum.Nolur dua edin.

tebrik ederim canım.çok sevindim.:16::46::46::46:
ALLAH tamamına erdirsin .ne güzel ilk denemende kavuşacaksın yavruna.
dualarım seninle.

ALMİNA77 canım Rabbim sabır versin sana.
inş. en yakın zamanda sanada nasip olacak...
o en güzel duyguyu anne liği bizde yaşarız inşaallah.amin.

Balık hafızalıyım sanırım okuduklarımı unutuyorum hemen :)
Bir kaç sorum olcak bir nevi anket düşünün :)
Dondurulmuş embriyo ile hamile kalan kaç arkadaşımız var
Kaçıncı gün embriyosuydu
Kaç tane transfer edildi
KAçıncı denemesiydi
Teşekkürler :):1::1::1::1::1:

canocan selam :)
ilk negatif sonrası 2. ay dondurulmşlarla denedim
4. gün embriyosuydu, kaliteside 5ab' ydi
3 tane kalmıştı dondurulmuşum, 2 si transfer edildi, çok şükür ikizlerim benimle doğum için gün sayıyoruz.
Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın, gönlüne göre versin inşallah

tebrik ederim canım.çok sevindim.:16::46::46::46:
ALLAH tamamına erdirsin .ne güzel ilk denemende kavuşacaksın yavruna.
dualarım seninle.

ALMİNA77 canım Rabbim sabır versin sana.
inş. en yakın zamanda sanada nasip olacak...
o en güzel duyguyu anne liği bizde yaşarız inşaallah.amin.

Günaydın arkadaşlar.Canım bu benim 3. denemem.Ama olsun inşallah be kez yavruma kavuşurum.Buna şükür.

sanırım senınde gebelık testın dusuk cıktı.eger oyleyse korkma ben 3 defa yaptırdım..cok az yukseldı ama oldu sonunda.moralını yuksek tut uzulme.artık senınle tadını cıkar

kızlar size sorular sordum ama kimse beni takmadı..daha önce formda yazmadığım içinmi cevap vermiyorsunuz??memorialda 2.denememi yapıcam öneriyormusunuz birde şehir dışından gelip tedavi görenler nerde kalıyor ne yapıyor lütfen cevaplarmısınız..

kızlar size sorular sordum ama kimse beni takmadı..daha önce formda yazmadığım içinmi cevap vermiyorsunuz??memorialda 2.denememi yapıcam öneriyormusunuz birde şehir dışından gelip tedavi görenler nerde kalıyor ne yapıyor lütfen cevaplarmısınız..

takmadı derken?canım sence memnun olmasak bu topıkte ne ısımız var.ayrıca memorıal ın konuk evı var..telefonla bılgı alabılırsın....

günaydınnnnnnnnn güzel annelere mis kokulu kuzularına ve benim gibi anneliği sabırla bekleyen adaylarınaaa:3::3::emir_bebek:

canocan selam :)
ilk negatif sonrası 2. ay dondurulmşlarla denedim
4. gün embriyosuydu, kaliteside 5ab' ydi
3 tane kalmıştı dondurulmuşum, 2 si transfer edildi, çok şükür ikizlerim benimle doğum için gün sayıyoruz.
Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın, gönlüne göre versin inşallah

ne güzel dondurulmuşlarla pozitif alan arkadaşları okudukça moral buluyorum.
benimde 4 veya 5 tane dondurulmuşum var. o gün o kadar heyecanlı ve stresliydim ki tam hatırlıyamıyorum. elimdeki kağıtta da 5 embiyo yazıyor ama transfer edilen bunun içinden mi alındı onu bilemedim.neyse sonuçta dondurulmuşum var. onlarla devam edicem inşaallah.kekyiyelim sen 2. ay denedim demişsin. başarısız tüp denemenden sonra adet gördün hemen o zaman mı denedin canım.
ne güzel brn de iki embriyo isteyeceğim bu sefer bakalım kabul olursa.
sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın inşaallah canım.

günaydın canım. sabah sabah enerjin ne kadar güzel geliyor...

canım bu topiği çok seviyorum umut doluyor içime:16: hele de pozitif haberler aldıkça..

seninde öyle olacak inşallah..sanırım tedavine az kaldı..

ocak tatiline az kaldı memorialin yollarına düşeceğim ön görüşme için kısmet olursa ve çok mutlu umutluyum:16:

gunaydın canım ben uykusuz ama kızım yanımda oldugu ıcın cok mutluyum.sen nasılsın?
günaydın canım ne mutlu sana allah nazarlardan saklasın çok şükür iyiyim adetimi bekliyorum canım bende başlıcam kısmetse
canım buradaki hemen hemen herkes memoriale gidiyor ve memnunuz şehir dışından gelenler için konuk evleri var istersen bi ara bilgi al daha iyi olur ayrıca burda kimse yeni eskim gibi bir ayrımda yapmıyor herkesin ortak bir konusu var canım müsait değillizdir gözden kaçmıştır yoksa herkez yardımcı olur sana
günaydınnnnnnnnn güzel annelere mis kokulu kuzularına ve benim gibi anneliği sabırla bekleyen adaylarınaaa:3::3::emir_bebek:

günaydın aysuncummmm

günlük kiralık evler varmış hastane yakınlarında..biz de öyle kiralayıp kalmayı düşünüyoruz..

gunaydın canım sızler ıcın dua edıyorum rabbım en kısa zamanda sızlerede bebıs versın onu kucagına aldınızmı dert kalmıyor...
günaydın canım ne mutlu sana allah nazarlardan saklasın çok şükür iyiyim adetimi bekliyorum canım bende başlıcam kısmetse

canım buradaki hemen hemen herkes memoriale gidiyor ve memnunuz şehir dışından gelenler için konuk evleri var istersen bi ara bilgi al daha iyi olur ayrıca burda kimse yeni eskim gibi bir ayrımda yapmıyor herkesin ortak bir konusu var canım müsait değillizdir gözden kaçmıştır yoksa herkez yardımcı olur sana

günaydın aysuncummmm

amın canım ınsallah sanada 2013 yılı ugur getırır.banada 2012 sans getırdı suan kızım yanımda allaha bınlerce sukur.bende ılk defa gecen sene bu zamanlar gıtmıstım hastaneye ve subat 12 sınde basladım tedavıye

canım bu topiği çok seviyorum umut doluyor içime:16: hele de pozitif haberler aldıkça..

seninde öyle olacak inşallah..sanırım tedavine az kaldı..

ocak tatiline az kaldı memorialin yollarına düşeceğim ön görüşme için kısmet olursa ve çok mutlu umutluyum:16:

hakkınızda hayırlısı olur inşaallah canım. mutlu sonla bitsin hikayeniz memorialda..
biz ilk tedavimizi yaptık geçen ay malesef negatif oldu. ama dondurulmuşlarım var çok şükür.
sizin problem ne canım.

Back
X