• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çok sağol umutegecim bu bana uyar jinekologdanmı alıyoruz randevu nasıl yapıyoruz ayrıntılı anlatabılırmısın rıca etsem

ben beyin cerrahına gitmiştim canım ama benim farklı bir durumum vardı senin hormanlarıla ilgisi sanırım o yüzden endokrinolojiye gitmen gerekiyor sanırım ama istersen önce ara sor bi istersen boşuna gitmiş olma bu bölümden randevu alsam emar isteği yapılır mı diye :26::26:

İyı günler arkadaşlar. Her ne kadar yazmasamda sizleri uzun süredir takip ediyorum. Sizinle kader arkadaşıyım. Ben Azerbaycanlıyım ve Türkiyeye 6 ay önce geldim. Devlet hastaneleri nasıl çalışıyor hiç bir bilgim yok. Sadece önceden randevu alınması gerekliymiş. Size sormak istediyim bir kaç soru var, cevaplarsanız memnun olurum.
1. Ben ve eşim devlet hastanesinde genetik test (kariotip) yaptırmak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz?
2. Bu testleri Zeynep Kamilde yaptırırsak bize ne kadara mail olur? Tabii bizim siqortamız falan yok.
3. Zeynep Kamil hastanesinden başka İstanbulda hangi hastanede genetik test yapılıyor?
4. Ve ya özellerde yaptırırsak ne kadar tutar?

Kızlar benim sorularımı aydınatıcak birileri yokmu?

canocanan canım tedavin hayırlı olsun. inşaallah bebeğin bu sefer seninle olur. bende önümüzdeki ay dondurulmuşlarla başlamayı düşünüyorum.
sizden gelecek güzel haberler bize de moral olsun inşaallah.

çok sağol alminacım amin canım amin inş güzel haberler veririm 2. negatiften sonra 3. güzel haberi paylasıırm sızınle inş sende bebeğine kavusursun allah yardımcımız olsun

canancım bu dondurulmuş transferi öncesi 2 günde bir merkeze gitmek gerekiyormu canım.hangi ilaçları verdiler sana

canım bu benım 2. dondurulmuşlarla ikisindede aynı oluyor folbiol ve coraspin günde 1 tane estrafem günde 3 kere bunları içmeye basladım. Adetin 3.günü gittim cumartesı tekrar randevum var muayene ediyor rahım duvarına bakıyor o kalınlasmaya baslamıssa transfer tarıhı bellı oluyor. Transferden öncede crıno(ısmını boyle haırlıyorum yanlısda yazmıs olabılırım ) o jeli kullanmaya baslıyorum Toparlamak gerekırse toplamda 2kere bılemedın 3 kere merkeze gidiyorsun.

merhaba canım senın dr m acetmıydı . Benden de ıstememıstı aslında sonra ben 2. negatıfı gorunce salya sumuk agladım adam dayanamadı sonra benım halıme :1::1::1::1: verdı testlerı bırsey cıkmkycak ama dedı sen rahatla dıye verıyorum dedı. Çok sukur bırsey cıkmadı ama insanda ya varsa dıor. Çok konuşmayı ve aydınlatmayı sewen bırı değıl bana bırakın gıbı. Başarılı dr ama işte bende benı aydınlatacak ne olup bıttıgını öğrenmek ıstedıgım ıcın değiştirdim. İnş eli sana ugurlu gelır canım

merhaba canım senın dr m acetmıydı . Benden de ıstememıstı aslında sonra ben 2. negatıfı gorunce salya sumuk agladım adam dayanamadı sonra benım halıme :1::1::1::1: verdı testlerı bırsey cıkmkycak ama dedı sen rahatla dıye verıyorum dedı. Çok sukur bırsey cıkmadı ama insanda ya varsa dıor. Çok konuşmayı ve aydınlatmayı sewen bırı değıl bana bırakın gıbı. Başarılı dr ama işte bende benı aydınlatacak ne olup bıttıgını öğrenmek ıstedıgım ıcın değiştirdim. İnş eli sana ugurlu gelır canım

benim doktorum m acet,ben çok memnunum ,ben ne sorsam cevapladı bu zamana kadar...ayrılca umut tacirliği yerine hep net oldu.kötü bişey gördüğünde hep uyardı,yediğime içtiğime gerçekten zararlı şeylerse söyledi.ben bu hali çok sevdim.duygularımla oynansın istemezdim.ya da tedavinin ortasında çıkacak sorunun önden bilmeseydim bozulabilirdim.inanırmısınız ilk transferde semra hanım yapıcak diye tuturmuştum..takibi m.acet yapmıştı transefere semra hanımı istemiştim.ama 2.denemede siz yapın dedim.ben size alıştım.doktor meselesi bahane herşey allahtan.senin iletişime geçtiğinle ben geçemeyebilirim bu çok normal.kadın kuaförü seçmek gibi bi şey bu iş:)m.acet uğurlu bilgisinin sizleride rüyalarında ki bebeğe kavuşturması dileğimle...

kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz

kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar

çok sağ ol canım darısı başınıza inşallahhhhh

ben iğne kullanmıyorum canım vitamin ve coraspirin kullanıyorum sadece....:

aaa canım ben seni tedavinin başında iğne kullanıyordun ya hep öyle devam ediyorsun sanıyordum...
ozaman sen sadece tedavi süresince iğne kullandın ve sonrasında coraspin kullanıyorsun öyle mi?
ben de hep iğne kullanılacak sanıyordum öyleyse daha iyiymiş..

hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....

--------------------------------------------------------------------------------
bundan sonra evde bebişlerini bekleyeceksin:16::16:
ne kadar güzelll..maşallah bebişlerine canım...:nazar::nazar::nazar:
benım dondurulmuş embrıyom vardı onlarda dewam edıyorum cuma gunu başladım. Tedavın hayırlı olsun canım.C vitamını canım tutunmayı kolaylastırıyor dıyor arkadaslar zararı olmaz yanı :)
hayırlı olsun tedavin canım..
bebişin seninle olucak bu kez inşallah..

haklısın cananım ama işte adet olamamanın etkisiyle ruh halim sapıtıyor allah büyük

sağol canım toparladım canım elden bişi gelmez beklicez artık aminn inşallah hepimiz pozitifi görürüz

prolaktin için değilmi

ohhh süper hayırlı olsun bol bol dinlen tadını çıkar son zamanlarının sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin canım:nazar::nazar:

canancım eğer beylikdüzüne yakınsan medilife bir sor derim fiyatları diğer hastanelere göre iyi

rabbim uzun ömürler versin bebişine canım
arada bana da geliyor umutsuzluk canım..ama bu duygunun seni çok üzmesine izin verme
gel buraya benim gibi moral depola..
kaç gün gecikti ki adetin...

kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz

hayırlı olsun canım tedavin..
nasıl ne konuştunuz..
hangi testleri yaptırmanı söyledi..

kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar

canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini görürsün bi dahaki kotrolünde..

Son düzenleme:
verdiğin bilgi için teşekkürler cemilecim ama benım o kadar zamanım yok ki :( Özelden halledicem artık. Seninde prolaktin yükseliyordu değilmi kaçlardaydı

Canım kusura bakma biraz cahilce olacak ama prolaktin nedir?Biz mr eşim için çektirmiştik.Çünkü eşim 2 kez beyinden hipoviz ameliyatı oldu.Her sene kontrol amaçlı mr çektiriyoruz.

Son düzenleme:
saol canım allah razı olsun inş. sizler sorunsuz bir şekilde atlatırsınız tedavi sürecini

çok sağol canım inşallah hepimiz..
biliyorum şimdi beklemek çok zor gelir sana..
ama ben yürekten inanıyorum ki bebeğin kendini gösterecek sana 1 hafta sonra..

Back
X