kızlar dediğim gibi bir ara anlatırım ama şimdi olmaz
canım çok şaşırdım ya elinde istek kağıdı olmadan yapmaları ama allahtan ben bu gün istedim mustafa beyden oda bana hak verdi ve verdi testleri ilgin için çok saol
evet benim dr m. acet ama ben kendi drmu seviyorum biraz östü kapalı anlatıyor ama seviyorum ben dr ve deyiştirmeyi düşünmüyorum da her şey allahtan bence elinden geleni yaptığını düşündüğüm için onda devam ediyorum tedavime bu arada tedavin hayırlı ve bebişli olsun
hiç canını sıkma varsa kısmette drlar ne derse desin o dünyaya gelicek inşallah allah sana bağışlar yavrunu
bu arada kızlar be bu gün memorialdeydim rahim filmimi gösterdim mustafa bey rahimde bişi yok ama üst tarafını biraz alma taraftarıyım dedi ama bunu semra hanımla görüşeceğim
ondan sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi
bide pıhtılaşma testlerini istedim hatta akşam inci yazmıştı ya buraya bende bir kağıda yazdım ve drun önüne koydum bunları yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi ve testleri verdi ama akşam incinin yazdığı o testler haricindede testler istedi ve o testler bunlar
homosistein
antikardiolipin
antikardiolipin IgG
lupus antikoagülan
protein c aktivitesi
protein s aktivitesi
antitrombin III aktivitesi
TROMBOFİLİ PANELİ
factor II
factor v lieden mutasyonu
MTHF reductase 677
MTHF reductase 1298
pal-1 4G /5G polimorfizmi
istediği testler bu şimdi bana bu testleri nerde yaptıracağıma ve nasıl randevu alacağıma ve hangi bölümden andevu alacağıma
ve nekadar zamanda çıktığına ve giderken eski testlerimi götürüp götürmemem gerektiğine vede avrupa yakasında
çapa yada cerrah paşada yapılıp yapılmadığını soruyom ve sizden acil cevap bekliyorum şimdiden verdiğiniz cevaplar için allah razı olsun