• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar

Canım sabrın sonu selamettir derler.Belki yavaş gelişmiştir.Birdahaki hafta daha iyi görürsünüz inşallah.Banada ultrason için ayın 26 sına randevu verdiler.Bu arada benim kan değerim 16. gün 855 çıktı.2 embrio transfer edilmişti.Acaba ikiz olabilir mi?

bu arada bende hızla kilo alıyorum...aslında kilo vermem gerekiyor..ama ben stresli dönemlerimde hep kilo alırım..birinin bana durrrr demesi lazım 5-6 kilo versem iyi olacak:31:

Son düzenleme:
Canım bende tedaviye başlamaya karar verdiğimde doktorum 10 kilo vermen gerekiyor demişti.31 yaşındayım.Boyum 1,62 cm ve kilom 84 kilo idi.9kilo verdim.Tedaviye ondan sonra başladık.

1 ayda okadar kiloyu nasıl vercem ben kıscam artık

cemile canım prolaktin süt hormonu

Beyinde bulunan ve bir çok hormonu salgılayan hipofiz salgı bezinde üretilerek salgılanan ve lohusalık ve emzirme döneminde süt üretiminden, yumurtlamanın ve böylece adetlerin durmasından sorumlu olan, böylece emzirme döneminde kadını yeniden gebe kalmaktan (belli bir süre) koruyan prolaktin hormonu çeşitli nedenlere bağlı olarak uygunsuz salgılandığında adet döngüsünün düzeninin bozulmasına ve beraberinde göğüslerden süt veya süt benzeri bir sıvının salgılanmasına neden olabilir.

bu arada bende hızla kilo alıyorum...aslında kilo vermem gerekiyor..ama ben stresli dönemlerimde hep kilo alırım..birinin bana durrrr demesi lazım 5-6 kilo versem iyi olacak:31:

Bilgin için çok teşekkür ederim canım.

1 ayda okadar kiloyu nasıl vercem ben kıscam artık

Canım ben 6 ayda verdim.Ama araya ramazan ve 2 bayram girdi.O yüzden çok sıkı yapamamıştım.Zaten ramazanda yürüyüşlerede çıkamamıştım.Mutlaka tempolu yürüyüş yapmaya çalış.İnanılmaz kilo verdiriyor.Ben yürüyüş ve hamuru keserek verdim.

bende merak ettim çakırcım yaa :) Mikroo kesinlikle haklısın :))))
kızlar dediğim gibi bir ara anlatırım ama şimdi olmaz :33:

canım yeni okudum sayfalar bitmedende cevaplıyorum ama bendende pıhtılaşma testi istemediler ama bn kendim gittim zeynep kamilde yaptırdım istersen sende git yaptır illaki doktorun bir kagıt vermesine gerek yok diye biliyorum
canım çok şaşırdım ya elinde istek kağıdı olmadan yapmaları ama allahtan ben bu gün istedim mustafa beyden oda bana hak verdi ve verdi testleri ilgin için çok saol

merhaba canım senın dr m acetmıydı . Benden de ıstememıstı aslında sonra ben 2. negatıfı gorunce salya sumuk agladım adam dayanamadı sonra benım halıme :1::1::1::1: verdı testlerı bırsey cıkmkycak ama dedı sen rahatla dıye verıyorum dedı. Çok sukur bırsey cıkmadı ama insanda ya varsa dıor. Çok konuşmayı ve aydınlatmayı sewen bırı değıl bana bırakın gıbı. Başarılı dr ama işte bende benı aydınlatacak ne olup bıttıgını öğrenmek ıstedıgım ıcın değiştirdim. İnş eli sana ugurlu gelır canım
evet benim dr m. acet ama ben kendi drmu seviyorum biraz östü kapalı anlatıyor ama seviyorum ben dr ve deyiştirmeyi düşünmüyorum da her şey allahtan bence elinden geleni yaptığını düşündüğüm için onda devam ediyorum tedavime bu arada tedavin hayırlı ve bebişli olsun:49:

kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar
hiç canını sıkma varsa kısmette drlar ne derse desin o dünyaya gelicek inşallah allah sana bağışlar yavrunu

bu arada kızlar be bu gün memorialdeydim rahim filmimi gösterdim mustafa bey rahimde bişi yok ama üst tarafını biraz alma taraftarıyım dedi ama bunu semra hanımla görüşeceğim
ondan sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi
bide pıhtılaşma testlerini istedim hatta akşam inci yazmıştı ya buraya bende bir kağıda yazdım ve drun önüne koydum bunları yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi ve testleri verdi ama akşam incinin yazdığı o testler haricindede testler istedi ve o testler bunlar

homosistein
antikardiolipin
antikardiolipin IgG
lupus antikoagülan
protein c aktivitesi
protein s aktivitesi
antitrombin III aktivitesi

TROMBOFİLİ PANELİ

factor II
factor v lieden mutasyonu
MTHF reductase 677
MTHF reductase 1298
pal-1 4G /5G polimorfizmi
istediği testler bu şimdi bana bu testleri nerde yaptıracağıma ve nasıl randevu alacağıma ve hangi bölümden andevu alacağıma
ve nekadar zamanda çıktığına ve giderken eski testlerimi götürüp götürmemem gerektiğine vede avrupa yakasında
çapa yada cerrah paşada yapılıp yapılmadığını soruyom ve sizden acil cevap bekliyorum şimdiden verdiğiniz cevaplar için allah razı olsun:38::38:

hayırlı olsun canım...valla ben ananas mucizesine inanlardanım..daaha doğrusu c vitamini bebiğin tutunmasında önemli ve en fazla c vitamini ananas kivi ve yeşil biberde var:) sen seç ne yiyeceğini...benim ikizler ananası sevmişti sarısı başına...

saol cnm inş bende senin gibi mucezelerime kavuşurum ananası çok okudum burda çoguda faydasını anlattı ben ilkinde yememiştim bu sefer aklımda kalmasın dedim aldım yiyorum ama transfer günü almamıştım yiyemedim 2 günü başladım inş bebişlerim severlerde onu yerken tutunurlar bugun 3 gün hiç bişey hissetmiyom sende nasıldı cnm

kızlar dediğim gibi bir ara anlatırım ama şimdi olmaz :33:

canım çok şaşırdım ya elinde istek kağıdı olmadan yapmaları ama allahtan ben bu gün istedim mustafa beyden oda bana hak verdi ve verdi testleri ilgin için çok saol

evet benim dr m. acet ama ben kendi drmu seviyorum biraz östü kapalı anlatıyor ama seviyorum ben dr ve deyiştirmeyi düşünmüyorum da her şey allahtan bence elinden geleni yaptığını düşündüğüm için onda devam ediyorum tedavime bu arada tedavin hayırlı ve bebişli olsun:49:

hiç canını sıkma varsa kısmette drlar ne derse desin o dünyaya gelicek inşallah allah sana bağışlar yavrunu

bu arada kızlar be bu gün memorialdeydim rahim filmimi gösterdim mustafa bey rahimde bişi yok ama üst tarafını biraz alma taraftarıyım dedi ama bunu semra hanımla görüşeceğim
bide pıhtılaşma testlerini istedim hatta akşam inci yazmıştı ya buraya bende bir kağıda yazdım ve drun önüne koydum bunları yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi ve testleri verdi ama akşam incinin yazdığı o testler haricindede testler istedi ve o testler bunlar

homosistein
antikardiolipin
antikardiolipin IgG
lupus antikoagülan
protein c aktivitesi
protein s aktivitesi

TROMBOFİLİ PANELİ

factor II
MTHF reductase 677
MTHF reductase 1298
istediği testler bu şimdi bana bu testleri nerde yaptıracağıma ve nasıl randevu alacağıma ve hangi bölümden andevu alacağıma
ve nekadar zamanda çıktığına ve giderken eski testlerimi götürüp götürmemem gerektiğine vede avrupa yakasında
çapa yada cerrah paşada yapılıp yapılmadığını soruyom ve sizden acil cevap bekliyorum şimdiden verdiğiniz cevaplar için allah razı olsun:38::38:

canım bu testleri tam bilmiyorum ama pıhtılaşma testlerini zeynep kamilde yaptırabilirsin genetik bolumunde,capada ise genetik bolumunde sadece kanda kromozom testi yapılıyor oda 1 ayda ancak randevu alıp 1 aydada sonuc cıkıyor bu testler ise pıhtılaşma testleri yani galiba infertilite bolumunde yapılıyor orayada tel ile randevu alıyorsun ne zamanda sonuc cıkar bilmiyorum bu arada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama zeynep kamilin ulaşımıda kolay daha bilgili arakdaslar seni bilgilendirir kolay gelsin

canım bu testleri tam bilmiyorum ama pıhtılaşma testlerini zeynep kamilde yaptırabilirsin genetik bolumunde,capada ise genetik bolumunde sadece kanda kromozom testi yapılıyor oda 1 ayda ancak randevu alıp 1 aydada sonuc cıkıyor bu testler ise pıhtılaşma testleri yani galiba infertilite bolumunde yapılıyor orayada tel ile randevu alıyorsun ne zamanda sonuc cıkar bilmiyorum bu arada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama zeynep kamilin ulaşımıda kolay daha bilgili arakdaslar seni bilgilendirir kolay gelsin

canım ilgin için çok saol y kızlar bana yardımcı olacak kimse yokmu ya şimdi drumdan bu testleri zorla aldım bide yaptıramassam çok kötü olur ki ben bunları muhakkak yaptırmak istiyorum
eyer zeynep kamilde yapılıyorsa orayada giderim ya farketmez yeterki yapabileyim bunları ben
inci mikro umut ege diyer kızlar yardım edin bana nasıl yaptıracağım ben bunları ya:25::25::25::25:

canım sıkkın incim hala tam sökülmedi ve bu benim artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı
bu durumun başladığım zaman tedaviyi olumsuz etkileyeceğinden korkuyorum iyice karıştım yani
belki bir ihtimal diyip test yaptım bişide çıkmadı bekliyorummmmmmm
tamam bir kaç aydır leke leke başlıyordu ama bu kadarda uzun sürmüyordu bu ayı böyle geçiricam gibime geliyor
1 haftadır aynı durumdayım

Canım selam.
Nur Hanım'a mail attın mı?

canımmm günaydınn :) cuma akşamı yazmıştım ama yazım gözükmüyor demek ki bağlantı kesildi. Sonuçların temiz çıkmasına çok sewındım.geç olsun güç olmasın ıns bu tedavındee bebeğini kucağına alırsın. Dularımız seninle :16: Ben merkeze girdiğimde şöyle etrafıma baktım etrafı kesiyorum bu değildir yok yok buda değildir felan oldum millet bana bakıyor demekki anormal bakmışım etrafıma :1::1::1: Sonra en iyisi arayayım bu hatunu dedim canan muhasebedeyım dediğinde sankı yıllardır tanıyormuşum gibi geldi. Ben senı beklerken bırde hemşire cağırmasınmı bir hemşireye bakıyorum bırde etrafa şimdi Nur hnmın yanına girsem hülya gidermi acaba diye düşünüyorum hemşire tekrar çağırınca girdim içeri mecburen. Nur hanımla selamlaştık sonra ben seni sordum ''aa siz nerden tanışıyorsunuz burdamı karşılaştınız dedı'' bende hayır ınternette dedım :1::1::1::1: Nur hanım şaşkın tabi nasıl yani dedim biz işi ilerlettik Nur hanım dedim. Şimdi ben karanfil takıcam Hülya beni öyle tanıyacak dedim:1::1::1::1: Nur hanım bastı kahkayı alemsiniz siz dedi :)) Bu arada Nur hanım dediki Hülya çok uğraştı Allah onada hayırlı evlat nasıp etsın dedı ıns bu sefer oda bebegıne kavusacak dedı ben içerde aminnnnnnn dedim umutluyuz senden Hülyacım :16::16::16: Zaman yetmedi keşke daha çok otorup sohbet edebılme sansımız olsaydı. En yakın zamanda tekrarı olursa sewınırım. Birbirimizin dilinden anlıyoruz aynı dertten muzdaribiz hepimiz leb demeden leblebiyi anlıyoruz gözlerimizdeki endişeyi neşeyi hemen anlayabiliyoruz. Allah en yakın zamanda kollarımızı doldursun bebişlerle. Ben Embriyologla konuşmaya indim ama dosyamı indiremediler bir türlü o yüzden haftaya cmst merkezdeyim yine o zmn konuşurum artık. Prolaktin yine fırlamış dün sonucu mail attım dostinex kullan dedi film isteyecek sanırım birde. Stresten fırlıyor dedi. Bakalım ne yapacağım...

:1::1::1:
Ben de aynısını yaptın, tip tip baktım millete :1: Ay kuzum vallahi insan hiç yabancılık çekmiyor. İnş canım görüşeceğiz. Nur Hanım bana da dedi Canan karanfilini takıp seni bekleyecekmiş :1: Canım prolaktin stresten de artıyor, sakin sakin :) Benim de hep yüksek çıkar, makroya baktırırım o da yüksek çıkar, dostinexle düşer.

Ajan takip ediyor sanki öyle bir yazılmış ki :1::1::1::1::1::1: Bende söyledim kk de sizden cok bahsediliyor diye. Ama bahsedilecek gibide var Nur hanım ben onunla konuştuğumda tuhaf ama bir rahatlık geliyor bana utanmasam hergün mail atcam :)))

Aynen aynen :1: Bir doktor bu kadar mı tatlı bu kadar mı pozitif bu kadar mı ilgili olur :16:

o bende de var canım cmst gittiğimde transfer tarihi belli olur mu diye düşünüyorum. Nur hanım çok stres yapıyorsun diyor haklı gerçekten bazen düşünüyorum ben elımden geleni yapıyorum kısmet diyorum ama sonra yıne aynı şekılde devam edıyorum acaba ne olck nasıl devamm etcem tutmazsa ne yapsam dıye geçırıyom kafamdan :18::18:

Canaaaaannnn kıvırcığımız gelecek :1:

*

Lupus antikoagülanı testimi canım

Evet tatlım.

hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....

--------------------------------------------------------------------------------

Hadi gözün aydın :) Şimdi keyif vakti :)

kızlar bugün gittim dr nur hanım çok tatlı tahlil verdi biraz zayıfla gel dedi
eve geldim adet oldum nasipse ocak adetiyle başliycaz

Hakkında hayırlısı olsun inş.

Denturcum inş güzel haberlerle gelirsin, inş bebeğin seninledir...

Canım kusura bakma biraz cahilce olacak ama prolaktin nedir?Biz mr eşim için çektirmiştik.Çünkü eşim 2 kez beyinden hipoviz ameliyatı oldu.Her sene kontrol amaçlı mr çektiriyoruz.

Cemilecim prolaktin süt hormonu. Yüksekliği gebeliğe engel olabiliyor.

homosistein
antikardiolipin
antikardiolipin IgG
lupus antikoagülan
protein c aktivitesi
protein s aktivitesi

TROMBOFİLİ PANELİ

factor II
MTHF reductase 677
MTHF reductase 1298

Çakırcım ben de yazmıştım akşam trombofili paneli diye, aşağıdakiler onlar yani pıhtılaşma testleri.

Canım bunları Zeynep Kamil'de yaptırabilirsin. Trombofili için genetikten, diğerleri için kadın doğumdan randevu alacaksın. İnternetten randevu alınıyor. Google'da hastane randevy diye aratırsan çıkar. Siteye üye olup randevu alıyorsun. Bir dene bakalım.

Arkadaslar bir sey merak ettim siz bilirsiniz nur hanima istediginiz zaman ulasabiliyormusunuz? Yani cep telefonunu rahatlikla arayabiliyormusunuz? Bide memorial de embriyo dondurma ne kadr ve dondurulmus embriyo transferi ne kadar? Sagolun simdiden

Canım selam.
Nur Hanım'a mail attın mı?

:1::1::1:
Ben de aynısını yaptın, tip tip baktım millete :1: Ay kuzum vallahi insan hiç yabancılık çekmiyor. İnş canım görüşeceğiz. Nur Hanım bana da dedi Canan karanfilini takıp seni bekleyecekmiş :1: Canım prolaktin stresten de artıyor, sakin sakin :) Benim de hep yüksek çıkar, makroya baktırırım o da yüksek çıkar, dostinexle düşer.

Aynen aynen :1: Bir doktor bu kadar mı tatlı bu kadar mı pozitif bu kadar mı ilgili olur :16:

Canaaaaannnn kıvırcığımız gelecek :1:

Evet tatlım.

Hadi gözün aydın :) Şimdi keyif vakti :)

Hakkında hayırlısı olsun inş.

Denturcum inş güzel haberlerle gelirsin, inş bebeğin seninledir...

Cemilecim prolaktin süt hormonu. Yüksekliği gebeliğe engel olabiliyor.

Çakırcım ben de yazmıştım akşam trombofili paneli diye, aşağıdakiler onlar yani pıhtılaşma testleri.

Canım bunları Zeynep Kamil'de yaptırabilirsin. Trombofili için genetikten, diğerleri için kadın doğumdan randevu alacaksın. İnternetten randevu alınıyor. Google'da hastane randevy diye aratırsan çıkar. Siteye üye olup randevu alıyorsun. Bir dene bakalım.
incicim ben kadın doum bölümünden randevu alayımda normal kadın doğummu yoksa infertilite bölümündenmi alayım
bide zeynep kamilin randevu sisteminde genetik bölümü diye bir yer yok genetik bölümünden randevu almak için tel lemi yoksa infertilite bölümünden ben randevu alınca oraya gidince beni infertilite genetik bölümüne gönderirmi

incicim ben kadın doum bölümünden randevu alayımda normal kadın doğummu yoksa infertilite bölümündenmi alayım
bide zeynep kamilin randevu sisteminde genetik bölümü diye bir yer yok genetik bölümünden randevu almak için tel lemi yoksa infertilite bölümünden ben randevu alınca oraya gidince beni infertilite genetik bölümüne gönderirmi

Şimdi baktım senin için. Kadın hastalıkları ve doğum diye geçiyor, oradan alıyorsun. Onu da birimlere ayırmışlar. Jinekoloji 1 vs. diye. Onlardan birinden al. Genetik de tıbbi genetik diye geçiyor. Genetik 2 polikliniğinden al, doktor adı Eylem Gökmeydan. En erken 25 aralığa veriyor. Kadın doğumla aynı güne getir ki zor olmasın.

Arkadaslar bir sey merak ettim siz bilirsiniz nur hanima istediginiz zaman ulasabiliyormusunuz? Yani cep telefonunu rahatlikla arayabiliyormusunuz? Bide memorial de embriyo dondurma ne kadr ve dondurulmus embriyo transferi ne kadar? Sagolun simdiden

Meryemcim ben genellikle maille iletişim kuruyorum. Acil bir şey olursa telefonla ulaşabiliyorum.

canım ben herseye aıyordum valla ama tedavıdeye hıc aramadım gebelık takıbındeyken.eger cok acıl degılse maıl eger acılse telden..

Embrio dondurma 700 euro, amma donmuş embrio transferi ne kadar bilmiyorum.

Rica ederim. Dondurulmuş tedavisi hakkında bilgim yok maalesef. Canan şu anda tedavide. O yarın bilgi verecektir.

Günaydın kızlar geldim:)) Canım dondurulmuş embriyo için 410 tl verdım geçen nisan ayında embriyo transferi içinde 650 Euro fiyatta artış olabilir muhasebe ile görüşmedim daha. Sen ne zmn dusunuyorsun. Hakkında hayırlısı olsun

Günaydınnn :16::16::16:
Stresten artıyormuş ama ben streslı olmadığımı düşünüyorum yoksa ben streslımıyım :1::1::1::1: Hipofiz mr isteyecekmi onun merakı içindeyim şimdide:18:
Artık gelsin benim kıvırcıklarım sağlıkla hayırlısıyla :16::16: Umutlanmak da istemiyorum aslında sonucunda çok yıkılıyorum çunku:ssz::ssz:
hep beraber saycaz yine 10 9 8. ... :1::1::1::1::1::1:

Back
X