Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bu ay gene regl oldum moralim çok bozuk mafoldumben yakında ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Doktora ne kadar önce gitmeliyim. Benden ne gibi testler isterler transfere kadar olan süreci yazarmısınız lütfen.
merhaba canım üzüldüm adetinin 2. veya 3. günü doktora gitmelisin doktor durumunuza göre testler istiyor inşallah hayırlısı olur ve ilk denemende tutar...
kızlar bu aydan kesin geçti denemiyo0ruz bugün hale hanım aradı ne spermlerde ne embriyoda ne de rahminde hiçbir sorun yoktu nasıl böle oldu anlayamadık dedi tekrar geldiğinde yne tek embriyo transferi yapılacak ama inşallah ii olur dedi. ama eğer oda tutmazsa bir kromozom testi yaptırmanız gerekiyor dedi bende zaten bu ay gelemicez birdahaki aya kadar kromozom testinin yaptırsak olur mu dedim olur dedi ama tam olarak ne için gerektiğini anlayamadım. bir de ücresi hakkında bilgisi olan var mı???
kızlar bu aydan kesin geçti denemiyo0ruz bugün hale hanım aradı ne spermlerde ne embriyoda ne de rahminde hiçbir sorun yoktu nasıl böle oldu anlayamadık dedi tekrar geldiğinde yne tek embriyo transferi yapılacak ama inşallah ii olur dedi. ama eğer oda tutmazsa bir kromozom testi yaptırmanız gerekiyor dedi bende zaten bu ay gelemicez birdahaki aya kadar kromozom testinin yaptırsak olur mu dedim olur dedi ama tam olarak ne için gerektiğini anlayamadım. bir de ücresi hakkında bilgisi olan var mı???
nusret canım allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin lütfen moralini bozma ben 4.5 sene mücadele ettim 3 aşılama 3 tüp bebek maddi manevi perişan oldum. Sana tavsiyem canım memorialle mutlaka görüş. Orda bizimle aynı sorunu yaşayan bir çok hamileyle tanıştım. Inşallah son tedavin olur. Allah yardımcın olsun.
Merhaba,ben bu ay regl olunca Memorial'ile görüşeceğim ve Brüksel veya Memorial karar vereceğim ve tedaviye start vereceğiz.Uzun protokol uygun denilmişti, bu ayki reglin sonra gün sayıp Lucrine başlayacağız...Bakalım...Memorial da muayene için hangi doktordan randevu alacağımı bilmiyorum? Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
hayirli olsun...
memorial da tupbebek merkezi ekip halinde calisiyor..ben ilk gorusmeyi Semra hnm la yaptim..yumurta takiplerim Nur hnm ve Semra hnm la devam etti..yumurta toplama islemini Aynur hnm,transferimi Guvenc bey yapti..hepsi mutevazi,mukemmel insanlar..internetten doktorlari inceleyip,kendine yakin buldugundan randevu alabilirsin..
ben Nur hnm la devam ediyorum...
insallah senin icin hayirli olan merkezde doktorda baslar bebisine kavusursun..
bişey sorucam canım. Tahlilleri adetin belirli bir zamanı mı yhaptırmak gerekli. Nur hanım ın hemşiresi ne zaman isterseniz dedi. Ama herkes adetin 3. günü yaptırmış . Aklım karıştı.
Arkadaşım hakkınızda hayırlı olsun inşallah.rabbim gönlünüzdekini en kısa sürede kısmet etsin.
Bende kromozom testi ve daha birsürü testler yaptırmıştım,sonn denememden önce.
Memorialde çok tutuyor testler,2 tl.civarı demişlerdi sadece bana ait olan testler için.
Bende hemen üniversite hast.gittim orada bana genetik tahliller,kan pıhtılaşması,smer vs.birsürü tst yaptırdım.çok şükür testlerde hiç problem çıkmadı.inşallah sendede çıkmayacak.sana tavsiyem bulunduğun şehirde üniversite hast.vardır oraya gidin eşinde yaptırsınki aklınızda soru işşareti kalmasın.
bebek istiyoruz merhaba ,
benim eşimde azoserm çıktı bize tüp bebek önerdiler ve biz bu kouda hiç bir şey bilmiyoruz öncelikle hangi doktora başvumLIYIZ BİLGİNİZ VAR MI BİR DE MEMORİAL DA TÜP BEBEK MALİYETİ NEDİR bilgisi olan var mı
hayır canım belirli bir zamanda yaotırmadım adetin 3. günü tedaviye başladığımda sadece kanda hormon değerlerine baktılar.kromozom için daha gitmedim onu ne zmana yaparlar bilemiyorum ama...
Teşekkürler canım. Senden ne habeer?
kızlar ne olur benım için dua edın eşim azospermı ve cumartesı sabah memorıalde tese olacak ..belkide bır daha kı yazısmamızda bızım ıçın hersey sonuclanmış olacak..sımdıden cumartesı aksamını nasıl görecegım dıye dusunuyorum..kalbım sıkısıyor..rabbım en hayırlısını ve ıyısını versın ..sonuc kötü olursada artık dayanma gücü versın..düşünmekten okadar cok korkuyorum kıı...:çok üzgünüm:
kızlar ne olur benım için dua edın eşim azospermı ve cumartesı sabah memorıalde tese olacak ..belkide bır daha kı yazısmamızda bızım ıçın hersey sonuclanmış olacak..sımdıden cumartesı aksamını nasıl görecegım dıye dusunuyorum..kalbım sıkısıyor..rabbım en hayırlısını ve ıyısını versın ..sonuc kötü olursada artık dayanma gücü versın..düşünmekten okadar cok korkuyorum kıı...:çok üzgünüm: