- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
canım sende pko mu varda verdi doktorun şeker ilacını banada vermişlerdi önceki tedavide 1 hafta kullandıktan sonra mide bulantısı geçmişti ama sana şunu söyliyim en uzun gebeliğim o zaman olmuştu olacağından öyle denk gelmiştir .aslında hala da kullnmak isterim onu ama şeker tahlillerim yapıldı nur hanım gerek olmadığını söyledi glucophageydi benimkisi.canım antibiyotik hakkında bişey diyemiycem yeni tedavide olan arkadaşlarımız san bilgi verecklerdir.tedavin hayırlı olsun inş.
pko yok ama yumurtalarımın kalitesi artsın diye birde zayıflamam için faydalıymış bende salıdan belli kullannıyorum
ama kalkamıyorum ben ilaçlara karşı hassasım inşallah geçer benimkide glucophage
inaşallah sende kısamanda yavruna kavuşursun
nurme merhaba canım ben de kullanıyorum şeker ilacı bana da yapıyo bulantı ilk başlarda daha fazla yaptı şimdi alıştım 3 aydır içiyorum yemek aralarında almanı tavsiye ederim biraz daha azaltıyo bulantıyı o antibiyotiği de eşinle birlikte içeceksin tedaviye başladığın zaman ben dün içtim mesela biz de dün başladık tedaviye ama eşim kardan dolayı eve gelemedi o bu akşam içecek hayırlı olsun tedavin arkadaşım
bende yemeklerden hemen sonra içiyorum ama aşırı mide gazı yapıyor ama inşallah geçer
seninde hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah rabbim yolda emek verenlerin karşılığını versin inşallah