• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yok canım çalışmıyorum ben yenibosnada oturuyorum mecbur metrobüsle gitcem
karlar başladığı için insanlarımız özel arabaları pek tercih etmiyor oyüzden çok
kalabalık dayancaz artık servisle eşim konuşmuş hastaneden onay al fark etmez neresi olursa olsun demiş
yarın gitmişken sor istersen

ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüse:1:çok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte gidiyorum olsun buna da şükür

ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüse:1:çok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte
gidiyorum olsun buna da şükür

yarın gelince yazarsın canım rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin
dualarımdasın allaha emanet ol:16::16:

ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüse:1:çok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte
gidiyorum olsun buna da şükür

yarın gelince yazarsın canım rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin
dualarımdasın allaha emanet ol:16::16:

tabii yazarım canım sen de allahıma emanet ol iyi akşamlar:38:

kızlar crınıno%8 jelkullanan varmı ?

Ben kullanmıştım canım.

bende gelmek istiyorum bende bende :52::52::52::52::52::52:
slm kızlar nasılsınız tedaviye başlamış olanların allah yardımcısı olsun inşallah tevaileri sorunsuz geçer ve bebeklerine kavuşurlar
benim gibi başlamayı düşünenlerde bir an önce zaman gelsede başlasam artık bebişimi istiyorum ,

inci gerçekten bende bunu düşünmüştüm ama gelen olmaz diye teklif etmedim ama eyer müsait bir cumartesi buluşursak hiç fena olmaz
bu arada sana özel mj atıyoru fecede arkadaş olmak için

Gel tabi :)
Özel mesaj atıyorum sana.

Nur hanım ne zaman doğum yapıyo izine ayrılıyo bileniniz varmı:-)

Doğum nisan sonunda. Ne zaman izne ayrılacağı belli değil.

kızlar bişer soracam her salı hasta bilgilendirme toplantısı oluyomuş bana verdikleri kağatta yazıyo haberiniz var mı geçen sefer bilmiyodum

Evet canım. Genel bilgiler veriliyor.

ben beylikdüzünde oturuyorum nurmecim aa servisten hiç haberim yoktu yaa sen çalışıyomusun niye yoğunsun bide nerde oturuyosun

Yakınmışız :)
Özel mesaj atıyorum sana.

bebekdls hoşheldin tedavin hayırlı olsun aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 5. denemem senin şimdiye kadar hiç gebelik olmadımı canım

ölemi inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin yok canım hiç gebe kalamadım ne tedaviyle ne de normal 4 yıllık evliyim 35.5 yaşındayım:37:

ölemi inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin yok canım hiç gebe kalamadım ne tedaviyle ne de normal 4 yıllık evliyim 35.5 yaşındayım:37:
inşallah seninde son tedavin olur bendede hiç gebelik oluşmadı sebepsiz infertilite senin ne sorunun var ben 3 aşılama 4 tüp bebek iki rahim filmi bir histeroskopi yaptım ve 23 yaşındayım ama kendimi 50 yaşında hissediyorum:43:

inşallah seninde son tedavin olur bendede hiç gebelik oluşmadı sebepsiz infertilite senin ne sorunun var ben 3 aşılama 4 tüp bebek iki rahim filmi bir histeroskopi yaptım ve 23 yaşındayım ama kendimi 50 yaşında hissediyorum:43:

aminn canım inşallahh bizim sorunumuz spermler ne ararsan var sorun olarak sayı morfoloji ileri doğru hareketlilik vs... ben 1 kere aşılama yaptırdım o da mecburen oldu tüp diye başladık ama 6. gün yumurtalarım çatladı tutmadı tabi kii şimdi 5. tedavimdeyim ben de 2 hsg 2 de hist. oldum

Selam canım. İyiyim. İki gündür evdeyim. kar tatili rapor aldım :1: Geçen hafta CVS işlemi yaptılar. Pazartesi ya da salı sonucum belli olacak. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.:18: Bu aralar beklemede ve kendimi teselli etmeye çalışmaktayım canım. Sen ne yaptın ?

inş.temiz çıkıcak canım dualarımız seninle başka şeylere vermeye çalış kendini biraz zor olacak biliyorum ama dene hiçbir sıkıntı olmayacak inş.bende salı günü hastanede olucam canım bilmiyorum nasıl gelişicek semra hanım ve nur hanımla ortak randevum var.ne uygun görürlerse ona göre ilerliycez artık:))))

Evet canım Avrupa yakasındayız.

inş. diyelim canım o zaman ben anadolu yakasındayım uygun olursam gelmeye çalışırım gelemesemde size iyi eğlenceler.....

karlar başladığı için insanlarımız özel arabaları pek tercih etmiyor oyüzden çok
kalabalık dayancaz artık servisle eşim konuşmuş hastaneden onay al fark etmez neresi olursa olsun demiş

ay heryere gidiyorsa eğer çookkk memnun olurum vallahi ulaşım tam bir işkence bununla ilgili gelişmeleri bizede bildirin kızlarrr:)))

kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)

bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :):16::16::16::16:

canıımm bişey kalmamış evlatlarına kavuşmana bir ömür boyu seninle kalsınlar inş.

anladım canım bu yoğunlukta nasıl gitcem rabbim yardım etsin
hastanenin servisi varmış ama bakalım bizi kapsıyormu sen nerde
oturuyorsun

merhaba..
hastanenin sevisi derken memorial den mi bahsettin.
ben il dışından gelicem ve BEŞİKTAŞ ta yakınımızda kalıcaz.
eğer servis varsa bu çok iyi olur.:46:
nasıl öğrenebiliriz ki?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr:3::3:

ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüse:1:çok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte gidiyorum olsun buna da şükür
kızlar tedaviniz başladı inşallah güzel sonuçlanacak..
dualarım sizinle..

bu arada istanbulda kar buzlanma çok var ben korkmaya başladım inşallah biz gidene kadar kalkar diyeceğim ama zor..

ne kadar güzel canancım..
hayırlı olsun bebişlerini al gel..sımsıkı tutunsunlar sana inş..:nazar:

Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun inş. Bütün gün aklım sendeydi, kontörüm olmadığı için arayamadım. İnş buraya yazar diye dua ettim :) Yarın detayları bekliyoruz :16:

Back
X