Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Biraz ağrım vardı ve sürekli yattım.Sizi unuttum sanmayın.Cepten takip etmeye çalıştım.Tedavie başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.Allah yardım etsin.
Canocancığım, perşambe transferin varmış.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Kocaman göbek yapar sana.
Denturcuğum, canım inan seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.Çünkü bu tedavi sürecinde hepimiz içten içe olabilecek şeyleri düşünerek korkuyoruz.Tabiki birebir yaşayan daha iyi anlar ve bende buna benzer olayı yaşayıp bebeğimi kaybetmiş biri olarak hep dua ediyorum.Ama içimde bir umut var.İnanıyorumki düzelecek.Bebeğin sağlığına kavuşacak.Hep dualarımdesın / dualarımdasınız.
Benim ilk kontrolüm 26 sındaydı.Ama göbeğimin altında zaman zaman ağrılar vardı ve bende korkup burdaki bir hastaneye gidip muayene oldum.Doktor ağrılar için normal dedi (aslında normal olduğunu bende biliyordum ama bunu bir doktorun ağzından duymak istedim

) Tabi kese var mı diyede merak ediyordum Veeeeee 1 cm boyunda kesemizi hayırlısıyla gördük.İnşallah kalp atışınıda duyarız ve inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza da aldığımızı görürüz.Şimdi çarşamba günü kontrole gideceğiz.İnşallah kalp atışını duyarız teyzeleri.Dua edin.