• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Transferden sonra nelere dikkar ettiniz...neler yediniz nasıl geçirdiniz.ananas ve kabak çekirdeği yedinizmi.ne kadar çok soru sordum

Kezbancım bu işler gerçekten nasip işi. Transferimden önce ananas yemeye başladım, transferden sonra da devam ettim. Test gününe kadar sadece iğne için dışarı çıktım, yemek ve tuvalet dışında yerimden kalkmadım ama ne oldu, kocaman bir sıfır. Ben burada ne mesajlar okudum. Kimi kımıldamadan yatmış negatif görmüş, kimi transfer günü koştur koştur işe gitmiş, ev işlerini yapmaya devam etmiş, gezmiş dolaşmış ve pozitif görmüş. Ne yaparsan yap nasibinde o çocuk varsa pozitifi alırsın ama yoksa ne yapsan nafile.

Arkadaşlar hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun.Allah razı olsun.İnşallah çarşamba günü kalp atışını duyarız.Allh tüm isteyenlere nasip etsin.

hemen aldım takvimi elime bu demektir ki 6 ocak ta bize güzel haberler vereceksin:16::16::16:
canım benim donmuş transferimde 9. gün çok kırmızı çıkmıştı idrar tahlilinde tabiki bu kişiden kişiye değişir.bana göre donmuşların tutma olasılığı daha yüksekdaha öncede söylemiştim rahim rahat sen rahat bırakmıycak seni bebişlerin hürremdeki gibi hemen şerbetler dökülsün :1::1::1:

benim bebiklerimde dondirik bencede buzullardan gelenler daha savaşçı oluyor:)

6 ocakk bizim sewincimiz olsun o zaman :16: :16::16::16: ewet dondurulmuş embriyo daha rahat 2. denememde ben cok umutluydum sonu hüsran oldu. 3.de dondurulmuşlarla olcak bkalım ne olur sonucu. Bende dusunuyorum daha transfer olmadan acaba kaçıncı gun test yapsam dıyee :1::1::1::1::1::1::1 Güzel dileklerin için teşekkürler mikrom şerbett oh miss gibi :16::16::16::16::16:

ne demek canım burda hepimizin kalbi aynı şey için atıyo hepimiz güzel sonuçlar alırız inş.tabiki şuan tedavide olanların başını sen çekeceksin gelsin donmuş bebeler ablam benimle dalga geçiyodu senin donmuş bebeklerin diye donmuş olsunda bizim olsun sağlıklı olsun inşşşşş....bekletmeden gelsinler hamile hamile hamile

Benim sonucum 3 Ocak'a kaldı. :31: Bunda da bir hayır vardır inşallah... Dua edin bana.. :16:

canım dualarımız seninle cananında dediği gibi turp gibi bizim yiğenimiz maşallah hiçbirşeyi çıkmayacak allhın izniyle:16::16:
Kızlar herkes iyidir umarım ? Geçmişi şimdi okuyacağım.. Hepinize sevgiler.. :16:

biz iyiyiz canım sen dikkat et kendine yiğenimize şimdiden bir sürü teyzesi var bakkk:1::1:

Kezbancım bu işler gerçekten nasip işi. Transferimden önce ananas yemeye başladım, transferden sonra da devam ettim. Test gününe kadar sadece iğne için dışarı çıktım, yemek ve tuvalet dışında yerimden kalkmadım ama ne oldu, kocaman bir sıfır. Ben burada ne mesajlar okudum. Kimi kımıldamadan yatmış negatif görmüş, kimi transfer günü koştur koştur işe gitmiş, ev işlerini yapmaya devam etmiş, gezmiş dolaşmış ve pozitif görmüş. Ne yaparsan yap nasibinde o çocuk varsa pozitifi alırsın ama yoksa ne yapsan nafile.

bende buna kesinlikle inanıyorum.hepsinde hiç kalkmadan yattım ara ara kalktım tabikide.bir tanesinde doktorum rahim yeteri kadar kalınlaşmamış büyük ihtimalle tutmaz dedi ben daha orda başladım ağlamaya eve geldim sadece o gün yattım ertesi gün kalktım banyomu yaptım namazlarımı kıldım ama bir gör salya sümük derlerya öyle dualar ettim bebğim benimleydi ama yine gittiiii:(((yani gerçekten nasip kısmet.....

Mikro :3: Nasilsin canim? Heyecan var mi?

olmazmı canım işyerindeyim saatler kaldı beni heyecanladıran ne yapılacağını bilmemek yoksa tedavi gidişatını biliyorum tecrübeliyim yani acaba histeroskopi yapılacakmı eşimden spermlerin mikro teseyle alınmasını istiyorum kabul edilecekmi rahim kalınlığım nasıl daha bir sürü şey var kafamda gelince hemen anlatıcammmmm

bu arada herkeslere günaydınlaaarrrrr

Transferden sonra nelere dikkar ettiniz...neler yediniz nasıl geçirdiniz.ananas ve kabak çekirdeği yedinizmi.ne kadar çok soru sordum

Canım bence de nasip işi. Ben paar günü transferimi oldum. Akşamüstü eşim beni sahile götürdü. Oturduk, çay içtik. Pazartesi salı evde dinlendim. Çarşamba işe başladım. Şu an 14 haftalık hamileyim. Ananas , kabak çekirdeği gibi şeyler hiç yemedim. Düzenli beslendim. Ve bol bol su içtim. Ama hepsi bahane.. Rabbim "OL " dedi . Gerisi boş.. Sen de Allah'a dua et.. Bebişinle konuş. Pozitif düşün.. Allah nasip ettiyse olur inşallah.. Bundan sonrası sabır ve tevekkül..

ne demek canım burda hepimizin kalbi aynı şey için atıyo hepimiz güzel sonuçlar alırız inş.tabiki şuan tedavide olanların başını sen çekeceksin gelsin donmuş bebeler ablam benimle dalga geçiyodu senin donmuş bebeklerin diye donmuş olsunda bizim olsun sağlıklı olsun inşşşşş....bekletmeden gelsinler hamile hamile hamile

biz iyiyiz canım sen dikkat et kendine yiğenimize şimdiden bir sürü teyzesi var bakkk:1::1:

bende buna kesinlikle inanıyorum.hepsinde hiç kalkmadan yattım ara ara kalktım tabikide.bir tanesinde doktorum rahim yeteri kadar kalınlaşmamış büyük ihtimalle tutmaz dedi ben daha orda başladım ağlamaya eve geldim sadece o gün yattım ertesi gün kalktım banyomu yaptım namazlarımı kıldım ama bir gör salya sümük derlerya öyle dualar ettim bebğim benimleydi ama yine gittiiii:(((yani gerçekten nasip kısmet.....

olmazmı canım işyerindeyim saatler kaldı beni heyecanladıran ne yapılacağını bilmemek yoksa tedavi gidişatını biliyorum tecrübeliyim yani acaba histeroskopi yapılacakmı eşimden spermlerin mikro teseyle alınmasını istiyorum kabul edilecekmi rahim kalınlığım nasıl daha bir sürü şey var kafamda gelince hemen anlatıcammmmm

bu arada herkeslere günaydınlaaarrrrr

Oyyy sağolsun teyzoşşlarr..:39::38: İyi ki varlar.. Teyzelerinin duaları ile bugünlerdeyiz. Kızlar bu arada tam kesin değil ama doktor bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi. Eğer değişmezse oğluşum olacak :16::emir_bebek: Darısı tüm isteyenlerin başına.. Allah tedavideki arkadaşlarıma da çifter çifter versin inşallah :16:

Günaydın kızlar :16:
Eşim gitmeden bilgisayarını gaspettim :1:
Mikro Allah yardımcın olsun canım. İnş hayırlı haberlerle gelirsin...

Tatlım soracaklarını not al ıstersen gerçi ben almıştım ama kağıdı cebımde unutmusum soramadım :1::1::1::1::1:
Sizde sperm vardı dıye hatırlıyorum neden mıkro tese ıstıyorsun canımcım. Bol şans dılıyorum sana bizi habersiz bırakma olurmu :16:

selamlar güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? benim düğün telaşım vardı.Kız kardeşimi evlendirdik o nedenle okuyup hızlı hızlı çıkıyodum.Tedaviye başlayan herkesin Allah yardımcısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah bu son denemeniz olucak inanıyorum buna.Bende bol bol dua etmeye çalışıyorum.salatı tefriciyeyi 4444 kere okumaya çalışıcam.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda...

Oyyy sağolsun teyzoşşlarr..:39::38: İyi ki varlar.. Teyzelerinin duaları ile bugünlerdeyiz. Kızlar bu arada tam kesin değil ama doktor bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi. Eğer değişmezse oğluşum olacak :16::emir_bebek: Darısı tüm isteyenlerin başına.. Allah tedavideki arkadaşlarıma da çifter çifter versin inşallah :16:

oyyy tosun paşacık mı geliyomuş hayırlısı olsun canım yesin onu teyzeleri sağlıkla sıhhatle gelsin evine neşe getirsin inş.....

Günaydın kızlar :16:
Eşim gitmeden bilgisayarını gaspettim :1:
Mikro Allah yardımcın olsun canım. İnş hayırlı haberlerle gelirsin...

günaydın canım inş. hayırlı haberlerle gelirim dayanamam gelince anlatırım zaten :1::1:

Tatlım soracaklarını not al ıstersen gerçi ben almıştım ama kağıdı cebımde unutmusum soramadım :1::1::1::1::1:
Sizde sperm vardı dıye hatırlıyorum neden mıkro tese ıstıyorsun canımcım. Bol şans dılıyorum sana bizi habersiz bırakma olurmu :16:

saol canım benim benimde vardır öyle notlarım:1::1: sperm var ama canım %85 morfoloji bozuk ve sperm sayımız 3 bin sayı bu kadar az olunca mikro teseyle alınan spermler daha sağlıklı oluyormuş diye okudum şans gerçi ama nur hanımda tesa olabilir demişti bakıcaz bugün artık ..bırakırmıyım canım anlatamazsam birilerine çatlarım:1::1::1:

selamlar güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? benim düğün telaşım vardı.Kız kardeşimi evlendirdik o nedenle okuyup hızlı hızlı çıkıyodum.Tedaviye başlayan herkesin Allah yardımcısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah bu son denemeniz olucak inanıyorum buna.Bende bol bol dua etmeye çalışıyorum.salatı tefriciyeyi 4444 kere okumaya çalışıcam.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda...

amin inş.. canım cümlemizin rabbim kimsenin yuvasını çocuk sesinden mahrum bırakmasınnnnn

canımsın :16: kontrole gittim canım persembe transfer var dedı ben de şaşırdım aslında beklıyordum ama korku sardı ıcımı şaşkın şakın erken değilmi dedım Nur hanımda istemıyormusun dedı al işte bebeklerı herkes bu gunu beklıor dedı bende korjkuyorum dedım :2: sonra allah hayırlısını versın ıns bu sefer olur dedı ben yapmak.Transferı o yapcak dosyaya yazdırdı. Ben embrıyologla konusmaya gıttım embrıyologda hepsını cozmeyın yazık dedı hepsı cok ıı felan dedı sonra Nur hanımda geldı ben konusurken embrıyolaga Semra hoca ıle konustuk not aldık dosyay rıske atmak ıstemıyoruz dedı çözülenın ıcınde en ıyısı transfer edılcek dedı embrıyolog transfer gunu konusalım tekrar dedı . Dünden beri leyla gıbı gezıyorum etrafta :1::1::1::1: hayırlsıı allahtan

canımmmmmmm çok sevindim senın adınaaaaaa :16: hadi bajkalım hayırlısı. inş bu sefer tutar :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:3::3:

yeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz
çok güzel canım inşallah herşey güzel olacak...

kızlar geçmişi okuyamadım iyiysiznizdir inşallah varmı güzel haberler ne durumdasınız
ben perşembe günü muayneye gittim benim küçük bir basit kistim oluşmuş ilaç kullanıyorum şuan adetim sökülünce başlıcaz hayırlısıyla

perşembe günü başıma neler geldi kar yüzünden yollarda kalıdık gece yarıları trafik o biçim zaten çıldırmak üzereydik eşimle kurtuluş yolları ararken hoopp kara saplanı verdik gülsemmi ağlasammı bilemedim tanıtık bir ahbabımız vardı sağoldun traktörle geldi kurtardı bizi:) ay kabus gibiydi bir kar yağdı istanbul felç sonra zor bela eşimin teyzesine attık kendimizi gece orda kaldık iyi macera oldu bize

kızlar benim hastaneye birdahaki gidişim metrobüsle olucak daha önce hiç gitmedim aktarma yapmadan nasıl giderim nerde inerim hastaneyle arası çok varmı yardımcı olurmusunuz bana
baya zorlanmışsınız canım..bu urum beni de çok korkutuyor
biz birde şehirdışından geleceğiz oraları hiç bilmeyiz yolda kalırsak ne olur bilmiyorum ve çok korkuyorum:18::18:
çok mu kötü istanbul inşallah çabucak biter kar buz yaa..

Beyazım geçmiş olsun canım inş tez zamanda başlarsın tedavıyede alırsın bebitolarını:emir_bebek:
Kar yağmur çamur sana engel olmamış :1::1:
Korkma anne olcaksın demıssın bana acayip gaz veriyorsunuz hee sewiyorum sizi sızde olmasanız bu süreç daha ağır geçer iyi ki varsınızz:46::46::16::16::16:
transferine az kalmış canım duacınım inş.herşey çok güzel olacak:emir_bebek:
Canancığım canım transfer olmuşsun. Hayırlı olsun tatlım.. Donmuşlarla hamile kalan çok arkadaş var. Ben de senin için iyi şeyler hissediyorum. Olacak inşallah. Dualarımdasın.. :16:

Benim sonucum 3 Ocak'a kaldı. :31: Bunda da bir hayır vardır inşallah... Dua edin bana.. :16:

Zambakçığım tam okuyamadım ama senin kist çıkmış galiba.. Olsun tatlım.. Geç olsun da sonu iyi olsun. Hep dediğim gibi ben sabırla bekledim. Halen de sabırla bekliyorum.. :1: Allah yardımcımız olsun..

Kızlar herkes iyidir umarım ? Geçmişi şimdi okuyacağım.. Hepinize sevgiler.. :16:

güzel sonuçlarla gelirsin inşallah akasyacığım ben çok inanıyorum güzel haberlerle geleceğine:38:

mikro canım inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız...

nurme üzülme canım prolaktinin hemen bi çaresini bulacaktır nur hanım..:3:

Aysunaycım korkma şuan İstanbul sadece soğuk yağmur bile yok. inş rahat gelip gidersiniz.

allah dualarınızı kabul eder inş çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:16:

merhaba arkadaşlarım öyle morelim bozukki nur hanıma meil attım
cevap gelmiş prolaktin yüksektiya Hipofiz Mr çektirin demiş çektiren varmı

Aysunaycım korkma şuan İstanbul sadece soğuk yağmur bile yok. inş rahat gelip gidersiniz.

allah dualarınızı kabul eder inş çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:16:
çok sağol canancım inşallah yolunda gider herşey iyi düşünmeye çalışıyorum..
ama memorial yazısını ve nur hanımın yüzünü görene kadar tedirginliğim bitmez:1::1:
sizler için çok heyecanlıyım inan inşallah güzel haberlerinizi almayı nasip eder Allahım..
merhaba arkadaşlarım öyle morelim bozukki nur hanıma meil attım
cevap gelmiş prolaktin yüksektiya Hipofiz Mr çektirin demiş çektiren varmı

eşiminde bir ara yüksek çıkmıştı canım ankarada hipifiz mr çektirdi.temiz çıktı çok şükür.
zor değil 15 dk falan sürdü acısız ağrısız nurmacim hiç korkma:38:

Son düzenleme:
Back
X