kızlar ben dün gittim öncelikle nur hanım daha sonra semra hanım muayne etti.rahim duvarı ince sayılmaz dedi biz 8 ve daha üstü olunca çok iyi diyoruz seninki 7.9 dedi rahatladım biraz hsg ve ultrasonu değerlendirdiğimizde histeroskopiye gerek yok dedi rahim yaralama olabilirmi olabilir nur hanım yapabilir dedi. ana neden olarak spermi görüyoruz dedi teseden bahstti bende o şekilde istediğimizi söyledim.bazen teseden alınan spermler normal alınan spermden daha kötü çıkabiliyor dedi.bizden o gün önce normal alınacak baktılarki çok iyi kullanacaklar eğer kötüyse teseye gidilecek.birde dediki 300-200 ilaç verilmiş 19-22 yumurta toplanmış acba bu kadar fazla yumurta oluşunca vücudun tutunma direnci mi azalıyor dedi bu sefer hedefimiz 4-5 yumurta olsun dedi ve 125 lik ilaç kullanıcam birde embryoskop önerdi sürekli izlenecekler yani .
nur hanımcığım çok şeker çok tatlı semra hanımda öyle ama otorite biraz resmiyet istiyor.nur hanım hanım bir doktordan çok abla şefkati veriyor insana sanki bir arkadaşını ziyarete gitmişsin gibi allah ondan razı olsun. hemen gel başlayalım dedi.eşime bitkiseller kullandırdığım için ocak adetimde gitmeyi istedik yani ocak 25-26 gibi start veriyoruz kızlar dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu arada folbiol ve glucophage kullanıcam.glucophage istiyorsan kullan hadi dedi hem yumurtaların daha kaliteli olur dedi
gidince hemen denturu sordum pınarosomu ikisindende bilgim var ama kendilerinin yazması daha doğru olur diye düşünüyorum..birde gülseren hemşireye buda yazıcılarda kk da bilgin olsun falan dedi şaka muhabbet güzeldi yani çok uzun yazdım ama özüüürrr