• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydınlar

kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin

üzülme canım Allah yardım etsin durmak yok yola devam şimdi çok yorgunsun o yüzden böyle düşünüyosun bizlerde olumsuzlukları görünce aynı hisse kapılıyoruz ama emin ol çok fazla geçmeden tekrar yapmak için gün sayıyor insan inşallah hepimiz bi gün mutlu sona ulaşıcaz...

aaa orda yaptırdığını hissetmiştim biliyormusun,, neden değiştirmeyi düşünüyorsun peki,,kesin kararını vermişsin,, ne etkili oldu bu kararında?

ya ben 2012 aralık ayı konusundaydım orada benimle yaptıran arkadaşlar vardı benle beraber 3 kişi olarak negatif sonuç aldık hepimizin yaşları ortalama aynı tedavimizdeki süreçte ama olmadı benimde içim tuhaf oldu o yüzden 2.denemem için bahçeci veya memorial da olmasına karar verdim kısmeett :)

Akasyam seni ve minik paşanı çok seviyorum :16:

Hülya teyzesi ben ve oğluşum biz de seni çoookk seviyoruz :16: Oğluşuma kardeş gelmesi için dua ediyoruz.. :34:

selam kızlar
herkez burdaymış bugün ben size katılamadım of ya işler çok yoğun bir ara okudum ama cevap yazamadım
amma kaynatmışsınız sohbetin dibine vurmuşsunuz

benimde ilacımın bugün son günü allahın izniyle bende haftaya başlarım diye düşünüyorum bakalım extra bişi çıkmazsa

canancım tüm kalbimle dualarım seninle canım inşallah busefer herşey çok güzel olucak

inşallah hepimizin son olur hepimiz kucaklarız bebişlerimizi beklemek çok zor gerçekten allah büyük sonunda dünyanın en güzel varlığına sahip olucaz ben inanıyorum şimdi çıkıyorum eve gitme vakti dularda buluşmak üzere çok öpüyorum hepinizi:54::54::54:

Zambakçığım tedavinde Allah yardımcın olsun canım.. Dualarım seninle

ya canım az cok bilgim var ama bilemedim kendisi söylemek isteyebilir.

evet canım dua kaderi degistirirmis bol bol dua edelim bak aklıma ne geldi sadaka omru de uzatirmis ya istersen bebegini içinden gecirerek sadakada ver nolur nolmaz sadece bir fikir.ins.canim gelsinler artık bekliyorum

İns canım senin oldugun bir gunde sohbet ederiz laf bitmez bizde ins.canim bizde opuyoruz seni

Ben de ameliyat olması gereken küçük bir kızın ameliyatı için yardım yapacağım.. Allah kabul eder inşallah..:16:

günaydınlar

kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin

Geçmiş olsun canım. Hangi teselli sözünü söylesek biliyorum ki kar etmeyecek.. İnsanoğlu öyle acılar yaşıyor ki ... Hayat bir sınav. Sakın isyan etme. İnşallah Rabbim sana bu sabrının mükafatını verecektir. Ben inanıyorum. Biz evlatla sınanıyoruz, kimisi kendi sağlığı ile sınanıyor. Herkesin başka başka dertleri var. Allah adildir bunu unutma.. Senin için dua edeceğim.. :16:

ya ben 2012 aralık ayı konusundaydım orada benimle yaptıran arkadaşlar vardı benle beraber 3 kişi olarak negatif sonuç aldık hepimizin yaşları ortalama aynı tedavimizdeki süreçte ama olmadı benimde içim tuhaf oldu o yüzden 2.denemem için bahçeci veya memorial da olmasına karar verdim kısmeett :)

aralık 2012 yi bende takip ediyorum ,,,ne zamandır bakmadım oraya..
kaç yaşındasın cnm? başka bir arkadaş daha vardı bülent hocanın başarısı çok düşük,, gitmicem birdaha diyen...aslında bülent hocaya çok güvenmiştim benimde güvenim çok sarsıldı... memorial çok pahalı bu yüzden gitmekte kararsızım,, şubat başı inşallah UMRE ye gidicez oraya da para veircez,, dönüşte de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,, hepsine nasıl para yetiştiricez dimi ama :)

iyi akşamlar sevgili arkadaşlar,,,

incitanesi - mikro81 teşekkür ederim yanıtlarınız için,,sözde ben baktım ama göremedim o kadar yoğun bi gündüki, şu an gülüyorum kendime :P elektrik mi su mu deseler kesinlikle su derim koolay gelsin sular geldiyse incitanecik :))

olabilir canım olsun bazen gözümüzün önündekini bile göremeyebliyoruz :))

[

anladım canım seni gerçekten görmek isterim inşaşallah son ve son tedavin olur sonu böyle olur:49::49::49::49::49::49::49:

canım saol allah razı olsun hepimizin sonu öyle olsun inşşşşşş....müsait bir günde toplaşırız inş...

kızlar yarın sabah zeynep kamilde olucam inşallah sorun çıkarmadan yaparlar testleri:44::44::44::44:

allah yar ve yardımcın olsun canım inş. kolaylıkla yaptırırsın testlerini..

sonunda bitirdim gözlerim puslandı görmuyor artık tam 17 sayfa oku oku oku gozluk kullanıyorum numaram buyuyuyecek bu gidişle
neyse Allah herkesin yardımcısı olsun inş hepinizden hayırlı haberler alırım hepinizi coooook opuyorum

canım dün maşşallah gevezeliğimiz üzerimizdeydi daha sık uğrayında hep beraber sohbet edelim bende öpüyorum canım....

iyi geceler kimsecikler yokmuş yoldaşlarım sabah hipofiz mr çekilcem dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen

rabbim yardımcın olsun canım....

günaydın kızlar

allahım hepimize tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et.
bizlerden dünyadaki cennet kokusunu esirgeme evlat sevgisinin en güzelini
anneliğintüm güzelliklerini bizlerede yaşat aminnnnn

günaydın canımm ne güzel dualar etmişsin bizde hepbirlikte aminnnnnnnnn diyelim bir gün elbet kabul olacak allahın izniyle.....

Benim iki ker eurofertilde tüp bebek tedavim oldu.ikiside boşgebelikke sonuçlandı.memoriale haftaya randevu alıcam nur hanıma.tüm testler yapıldı laporoskopi oldum bi ay önce.rahim yaralamayı duydum arkadaşlardan bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarlarsa sevinirim

canım öncelikle geçmiş olsun boş gebelik benimde oldu.olana kadar da hiç duymamıştım ne yalan söyliyim.rahim yaralamayı netten araştırabilirsin.bende duydum rahim içine bir kaç çizik atılıyormuş orada hemen hummalı bir çalışma başlıyormuş o çizikleri iyileştirmek için bu durumda bebeğin daha kolay tutunabilmesini sağlayabiliyormuş.tabiki bundan kesin %100 sonuç beklemek te doğru olmaz faydası olabilir rabbim ol diyecek ve olacak ocak 21 de bana yapılacak.tedaviye başlayacağın adetten bir önceki adetin 21.günü yapılıyormuş işlem.inş.yardımcı olabilmişimdir.....

günaydınlar

günaydın canım yaa seni bekliyoruz iki gündür nur hanımın yanına girer girmez sizi sordum inanki çok üzüldüm.ama herşeyde bir hayır vardır lütfen bu kadar çabuk yorulma kolay değil ama senden çok dah kötüsünü yaşayanlar var onları düşünerek kendine teselli vermeye çalış evet düşüyoruz bu yolda ama düştük diye geri dönecek değiliz kalkıcaz yine ileri yine ileri varmak istediğimiz yere gitmek için pes etmeden yeri gelicek üzüntümüzü yaşayarak yeri gelicek heyecanla.canımm 8.ye bşlıyorum kolay değil inan seni çok iyi anlıyorum hepsi imtihan ceza gibi düşünme.rabbim sevdiği kuluna dert verir.kendisini anmamızı istediği için.inş. bizler bu imtihanlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkıcaz.isyan etmeden ,sabırla ,duayla .rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bende maslak acıbademdeydim canım ama kısmet olmadı malesef şimdi 2. tedavim için araştırma yapıyorum artık ikisinden birine karar verip orada devam edicez :)

canım memorıali tavsiye edebiliriz git görüş ilk görüşme ücretsiz inş. bu sefer olur....

Ben de ameliyat olması gereken küçük bir kızın ameliyatı için yardım yapacağım.. Allah kabul eder inşallah..:16:

rabbim kabul etsin canım küçük kıza da acil şifalar nasip etsin inş...

Geçmiş olsun canım. Hangi teselli sözünü söylesek biliyorum ki kar etmeyecek.. İnsanoğlu öyle acılar yaşıyor ki ... Hayat bir sınav. Sakın isyan etme. İnşallah Rabbim sana bu sabrının mükafatını verecektir. Ben inanıyorum. Biz evlatla sınanıyoruz, kimisi kendi sağlığı ile sınanıyor. Herkesin başka başka dertleri var. Allah adildir bunu unutma.. Senin için dua edeceğim.. :16:

çok saol canım isyan etmek değilde hala şaşkınlığı donukluğu atamadım üstümdem olayları sanki başka biri yaşamış gibi geliyor inş. tekrarını yaşamam yaşamasın kimselerde allah razı olsun dualarınız için

büyük gün geldi çattı canım rabbim yardımcın olsun inş.bebişlerini de al gel sıkı sıkı tutunsunlar canım seni hiçççç bırakmasınlar inşşş..yaşlılığında san bir bardak su verecek hayırlı evlat olsunlar inşşşşşşşşşş

kızlar ocak 16 da rahim yaralamayı yaptırıyoruz nasipse en azından içim daha da rahat edecek biz elimizden geleni yapalım da gerisi ilahi takdiri.....

mikrocum nur hanım beni tanır mı bilmiyoum benim doktorum murat bey allah onu başımdan eksik etmesin onun sayesinde dünü çok kolay atlattım üzüldüğüm konu hiçbir sıkıntımız yoktu tedavimiz hem çok kolay güzel hemde erken bitti herşey çok güzel gelişti hemde eşimin spermlerine rağmen transferdede herşey çok iyiydi eğer sonucum olumsuz olsaydı bu kadar zorlanmazdım beni aradaki süre yıprattı ben ilk haberi aldığım gün bile sevinemedim içim hep buruktu kolay değil 7 hafta benimleydi ister istemez olumsuz olsa bile alışıyorsun hayallerin oluyor hemde ben 1,5 yıldır bekliyorum hergünüm heranım bebek olmuştu kendimim yok diye nerde bebek görsem kendi bebeğime alamadıklarımı alır hediye ederek teselli ederdim kendimi en sonunda benimde olduğum dediğim anda bu boş gebelik canımı yakmadı değil ve benim 8 tane dondurulmuş yumurtam var korkuyorum ya onlarda öyle olursa diye süreç çok yıprattı ama dünden beri rahatım belirsizlikten kurtuldum 2 ay bebek düşünmek istemiyorum ilaçlar yüzünden aldığım kiloları vermek istiyorum 2 ay içindede inş. tekrar o gücü kendimde bulabilirim aslında o gücüm var ama o bebekleri dünyaya getirememek büyütememek ve sonrasında çöpe göndermek ızdırap gibi bilerek nasıl çocuk aldırıyorlar hiç anlamadım dün genetik incelemeye gönderdik acaba iyimi yaptım bilemedim

günaydınlar

allah dayanayacağımız derdi vermezmiş....allah sevdiği kuluna daha çok acı ve bela verirmiş ki kendine daha çok sığınsın ve bağlansın.5 yıl bebeğim olmadığında mesneviyle ilgilendim.orada hep daha çok derdin daha çok sevilen kula verildiği anlatılır.oçekenlerinde neden ben dedikçe hataya düştüğü şükür dedikçe ödüllendirildiği anlatılır.cemalnur sargut diye bi bayan var onu dinliyorum ilk transferden gelmişim yatıyorum evde ...dediki allaha hep benimde çocuğum olsun diye dua ediyorsunuz.sizin çocuğunuz olamaz öle bişey yok onlar size allahın emanetidir.allah yolunda yetiştimeniziçin verilmiş birer emanet.her canlı sadece rabbine aittir.o gün dedimki benim tedavim negatif olucak eşime.şaşırdı dedim ben hep bana evlat ver diyorum ondan sonra allahım bana senin yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip et diye dua ettim.ben öle çok din düşkünü bi tip değilim yazdıklarımdan öle anlamayın.sanki bi ışıktı oan tutunacak bi dal sundu rabbim bana.şu an yazdııklarım senin yaşadığının yanında anlamsız kalıyor ama inan allahtan başka sığınzacak,ne eş ne kelime ne forum hiçbişey yok...allah yardımcın olsun..

aralık 2012 yi bende takip ediyorum ,,,ne zamandır bakmadım oraya..
kaç yaşındasın cnm? başka bir arkadaş daha vardı bülent hocanın başarısı çok düşük,, gitmicem birdaha diyen...aslında bülent hocaya çok güvenmiştim benimde güvenim çok sarsıldı... memorial çok pahalı bu yüzden gitmekte kararsızım,, şubat başı inşallah UMRE ye gidicez oraya da para veircez,, dönüşte de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,, hepsine nasıl para yetiştiricez dimi ama :)

ben 25 yaşındayım canım peki sen? istanbuldamı yaşıyorsun? kaç denemen oldu hepsi acıbademde mi? ne kadar soru sordum yaa :) bende bülent hocaya hem güvendim hem sevdim kişisel bi problem asla yok ama işte bi kere umudum kırıldı ordan o yüzden 2. orada yapmayacağım Allah yardım etsin olsun hayırlı işler yapıyosun bi şekilde Rabbim işini kolaylaştıracaktır:)

herkese merhaba, tüp bebek adayıyım,
anadolu yakasında sgk raporu geçerli olabilecek bir merkez arıyorum arkadaşlar, byn dr olmasınıda istiyorum ayrıca, önerebileceğiniz bir merkez varmı arkadaşlar?

allah dayanayacağımız derdi vermezmiş....allah sevdiği kuluna daha çok acı ve bela verirmiş ki kendine daha çok sığınsın ve bağlansın.5 yıl bebeğim olmadığında mesneviyle ilgilendim.orada hep daha çok derdin daha çok sevilen kula verildiği anlatılır.oçekenlerinde neden ben dedikçe hataya düştüğü şükür dedikçe ödüllendirildiği anlatılır.cemalnur sargut diye bi bayan var onu dinliyorum ilk transferden gelmişim yatıyorum evde ...dediki allaha hep benimde çocuğum olsun diye dua ediyorsunuz.sizin çocuğunuz olamaz öle bişey yok onlar size allahın emanetidir.allah yolunda yetiştimeniziçin verilmiş birer emanet.her canlı sadece rabbine aittir.o gün dedimki benim tedavim negatif olucak eşime.şaşırdı dedim ben hep bana evlat ver diyorum ondan sonra allahım bana senin yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip et diye dua ettim.ben öle çok din düşkünü bi tip değilim yazdıklarımdan öle anlamayın.sanki bi ışıktı oan tutunacak bi dal sundu rabbim bana.şu an yazdııklarım senin yaşadığının yanında anlamsız kalıyor ama inan allahtan başka sığınzacak,ne eş ne kelime ne forum hiçbişey yok...allah yardımcın olsun..

ne desem ne yapsam inan bilemedim bu süreçte dediğin gibi hiçbirşeye sığınamadım allaha dua ederkende kendimi kandırır gibi hissettim ve sadece kader deyip bu süreci izledim bu boşluğu şimdi ne yeni bir bebek ne eşim nede dünyaları verseler dolduramam çünkü ben allahla olan bağlantımı kestim ve bu yüzdende hiçbirşeyden tat alamıyorum üzüntümü sevincimi yaşıyamıyorum ruhsuz bir haldeyim tekrardan allaha yönelmem lazım ve bu verdiğin örnekte etkiledi beni inş. kısa sürede toparlarım kendimi
beni bu kadar hırpalayanda çevremdekiler oldu ilk olmuyor mu soruları sonra bunlar başıma gelincede hayırlı değilmiş demeleri beni çıldırtıyor bunu yaradandan başkası bilemezken beni suçlu günahkar psikolojisine sokmalarıda bunun sebebi kendimi kötü hissediyorum ben anne olmaya layık değilmiyim allahın verdiği canı taşımaya layık değilmiyim diye sorguluyorum kendimi halbuki allah bana nasip ederse bu görevi layıkıyla yapacağımdan eminim ama işte nasibimde yokmuş ne desem ya söylesem boş

büyük gün geldi çattı canım rabbim yardımcın olsun inş.bebişlerini de al gel sıkı sıkı tutunsunlar canım seni hiçççç bırakmasınlar inşşş..yaşlılığında san bir bardak su verecek hayırlı evlat olsunlar inşşşşşşşşşş

çok güzel yazmışsın mikrocum bi insan evladından beklediği en güzel davranış amin inşallah hayırlı evlatlar olurlar eminim çok da güzel yetiştirilirler bu kadar bilinçli ellerde sıradan değil özel bizim bebeklerimiz...

denturcum allah sabır versin allahım en kısa zamanda doldursun kucağını canımm :(

16 30 da transferım var canlarım Nur hnm yapacak transferı ıns elı ugurlu gelır :16: Dualarınızı eksık etmeyın bızım ıcın olur mu belki bir gün sürecek benım anneliğim ama olsun o anı yaşamak bıle bana yetıyor Ayy heycanlandım çıldırıyorummmmmm:1: Hülyacım sabah aradın destek oldun allah razı olsun, hepinizden allah razı olsun sızlerde benım gıbı heycanlanıyorsunuz bılıyorum. Darısı sizlere diyoruum
Mikrocum güzel dileklerin için saol canımcımm:16:

ne desem ne yapsam inan bilemedim bu süreçte dediğin gibi hiçbirşeye sığınamadım allaha dua ederkende kendimi kandırır gibi hissettim ve sadece kader deyip bu süreci izledim bu boşluğu şimdi ne yeni bir bebek ne eşim nede dünyaları verseler dolduramam çünkü ben allahla olan bağlantımı kestim ve bu yüzdende hiçbirşeyden tat alamıyorum üzüntümü sevincimi yaşıyamıyorum ruhsuz bir haldeyim tekrardan allaha yönelmem lazım ve bu verdiğin örnekte etkiledi beni inş. kısa sürede toparlarım kendimi
beni bu kadar hırpalayanda çevremdekiler oldu ilk olmuyor mu soruları sonra bunlar başıma gelincede hayırlı değilmiş demeleri beni çıldırtıyor bunu yaradandan başkası bilemezken beni suçlu günahkar psikolojisine sokmalarıda bunun sebebi kendimi kötü hissediyorum ben anne olmaya layık değilmiyim allahın verdiği canı taşımaya layık değilmiyim diye sorguluyorum kendimi halbuki allah bana nasip ederse bu görevi layıkıyla yapacağımdan eminim ama işte nasibimde yokmuş ne desem ya söylesem boş

Allah sabır ve güç versin canım boşver sen milleti kendin için yaşamana bak onların laaflarıyla yıkılma oyunlarına gelme, dik dur tevekkül et yeniden denemek için bir an önce plan yap,sende biliyorsunki tüp bebegin garantisi yok tutma oranı çok düşük ,çok sabırlı olmamız lazım ben senin yeniden güçlü bir şekilde başlayacağına inannıyorum denturcum...

kendine daha iyi davran...öncelikle buna ihtiyacın var.sen allahın doğmadan bebeğini sevdirdiği özel bi annesin.etraftakileri duymayı kes.evet benim bebeğim olmuyor demek çok büyük bişey:)inaan bu cümleyi daha sesli kurdukça rahatlarsın...evet bizim olmuyor:) ama düşünün sorun her kimdeyse eşim yada ben birbirimizi öyle seviyoruz ki bu bile birbirimizden uzaklaştırmıyor bizi.biz evet diyince aile olan çiftlerden değiliz biz aile olmak için omuz omuza savaşıyoruz:) bir nefes için gözyaşları dualar ediyoruz.ne kadar özelsin ki 8 tane daha seni buzlarda bekleyen evladın var....sen gönlündeki bebeği göbişe taşıyacak güçlü bir kadınısın ve inan çevrendekilerin başında olsa senin kadar bile dayanamazlardı.sadece vakti saati değilmiş....kendini dinle içindeki bebeğe kulak ver.benim teyzemin 12 yıl sonra oldu bebeği.tüp bebekle.25 yıllık evli ama şimdi boşanıyorlar:)yani demem o ki hayat garip bir sınav...yazdıkça rahatlarsın buraya yaz.muhtemel biağlama nöbeti geçireceksin saçma sapan bi anda sakin ol at içinde biriken tortuyu ama sakın hayallerini öteleme ve erteleme....bebeklerinin sana tutunması için önce senin onlara tutunman gerek:)ayy çok konuştum geneeeeeee....

Back
X