günaydınlar
kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin
üzülme canım Allah yardım etsin durmak yok yola devam şimdi çok yorgunsun o yüzden böyle düşünüyosun bizlerde olumsuzlukları görünce aynı hisse kapılıyoruz ama emin ol çok fazla geçmeden tekrar yapmak için gün sayıyor insan inşallah hepimiz bi gün mutlu sona ulaşıcaz...