Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum

Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.