• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sağol canım benım. cinsiyetimizde belli oldu. direk doktorumun cumlesini söylüyorum. "bunun pipisi var" :1:

Bir paşa daha geliyor maşallah :nazar: Sağlıkla gelsin inş.

canim benim hayir olsun ins?

Hayır hayır Sevdacım. Öyle bir badire atlattık :(

tedavi fiyatları nedir peki?küçük şehirle istanbul arasında baya fark vardır diye düşünüyorum...

Şu anki tedavi ücreti 2100 euro sincacım. İlaçlar da ortalama 1000-2000 lira arası tutuyor. Tabi testler de var ama onları devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin.

9aydir kurler macunlar vitaminler kullandik.suanda vitaminlere devam ediyor esim.sayimiz 1ccde en fazla900bin cikti.morfoloji 0.duzelme olmadi hic.varikosel ameliyatida oldu esim tek tarafli birinci dereceydi.en son kontrolde yine varikosel cikti hemde 2.derece.bosuna ameliyat oldu.memorialda 3ay once tup yaptirdim.2embriyo koydular orta kalite tutmadi ikiside.mucizevi sekilde dogal yoldan hami le kaldim 2.kez ama yine olmadi.1ay sonra 2.tupe baslicam.inslh bu sefer olur.inslh sende hayirlisiyla saglikla bebegini kucagjna alirsin.darisi basima.isteyen hrrkese inslh

amin canım inş. rabbim 2. denemende nasip eder inş. bende ikinci de tutanlardanım biliyorsun :) dua edelim birbirimize. Allahın izni ile mutlu sona kavuşursun inş..

Bir paşa daha geliyor maşallah :nazar: Sağlıkla gelsin inş.

Hayır hayır Sevdacım. Öyle bir badire atlattık :(

Şu anki tedavi ücreti 2100 euro sincacım. İlaçlar da ortalama 1000-2000 lira arası tutuyor. Tabi testler de var ama onları devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin.

kaç paşa kaç prenses oldu :)

(k) kısmında şüpheliyim yaa offfffffff hiçbişey yokkk :43::43::43::43:

kıyamammmm yapma böylee :( bak moralini ii tut. hepimiz dua ediyoruz sana. inş rabbım gusel haberlerle gelmenı nasip edecek...

(k) kısmında şüpheliyim yaa offfffffff hiçbişey yokkk :43::43::43::43:

canancımmmm dur daha arama belirti falan minnacıklar belirtileri de minnacık olur hissedemezsin.ayrıca bu durum kişiden kişiye değişiyo onu bırak aynı annenin çocuktan çocuğa bile değiştiğini söylüyorlar bu açıdan rahat ol kendini ve bebişleri kasma lütfennnnnn

Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar :16:

günaydın canım sana ve tüm arkadaşlaraaa :3::3::3:

Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum :1:
Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.

Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum :1:
Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.

canım o kadar güzel yazmışsın kiiii:43::43::43::43:
allah dualrımız niyetlerimizi kabul etsin-sağlıklı huzurlu bir yıl nasip etsin dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhh

Amin canım güzel dileklerine, 2013 herkese gönlünden geceni nasip ettiği bir yıl olsun arkadaşlar, Çok kıymetli, çok hassas, bir o kadar zor. aynı zamanda mutluluk verici durumlar yaşadıklarımız. Herkesin yolunu acık etsin allahım biran evvel bebeklerimize sağlıkla kavuşalım. Yeni yıl hepmize sağlık, olmazsa olmaz, mutluluk; neyi diliyorsak gerçek olsun da çoğalsın, huzur bol para, bol sevgi getirsin :16:

inci ne kadar güzel yazmışsın yüreğine sağlık..dutgularımıza tercüman olmuşsun..:14:

2012 yılı benim için benim gibi umutla bekleyip bebeğine kavuşamayan arkadaşlarım için üzücü yorucu bi okadar da umutluydu..ama mutlu sona bizler eremedik..

2013 yılı inşallah bebeklerimizi meleklerimizi bizlere sağlıklıca getirsin allahın izniyle.

hamile arkadaşlarımızda bebeklerine sağlıkla kavuşurlar inşallah..

yeni yılınız kutlu olsun kader arkadaşlarım...:38:

Son düzenleme:
Ve beklenen geldi :1: Geçen yıl beni 2 gün sinir etmişti, şimdi yetişeceğim bir tedavi yok ya geldi :1:

Kızlar inşaallah hepimiz için her şey iyi olur. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin hayırlısıyla. En kötü günümüz böyle olsun. Allah'ın izniyle inanıyorum ki seneye bugün hepimiz uykusuzluktan, gaz sorunlarından, emzirmekten, hiçbir işe yetişememekten ama her şeyden öte evlatlarımıza kavuşmanın huzuru ve mutluluğuyla konuşacağız :)

Ey 2013 ! Zaten bize sormadan kafana göre geliyosun.. Efendi gibi gel, efendi gibi git ! İstikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol ! Bir verip on alma, adamın canını sıkma, çileden çıkartma...Şunun şurasında 365 gün ömrün var...Tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git..." Nice seneler gördüm ama 2013 gibisini görmedim " dedirt inşallah..
Yapabilirsin, sende o potansiyeli görüyorum ben :)
Sen 2013'sün göster farkını. :))

Ey 2013 ! Zaten bize sormadan kafana göre geliyosun.. Efendi gibi gel, efendi gibi git ! İstikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol ! Bir verip on alma, adamın canını sıkma, çileden çıkartma...Şunun şurasında 365 gün ömrün var...Tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git..." Nice seneler gördüm ama 2013 gibisini görmedim " dedirt inşallah..
Yapabilirsin, sende o potansiyeli görüyorum ben :)
Sen 2013'sün göster farkını. :))

:1::1::1::1::1:
Allah iyiliğini versin :)
Amin amin amin...

Nasılsın?

Back
X