Canım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak..

İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah
canım rabbimin izniyle inş.hiç bir şey çıkmayacak rabbim büyüktür
canım hoşgeldin aramıza sende burdaki herkes gibi baya sıkıntı çekmişsin inş. en kısa zamanda evladına kavuşursun .o yangın hepimizin içinde yanıyor ve zaman geçtikçe daha da alevleniyor inş.bir gün son bulur......
canım maşallah bebşine ve sana her anının tadını çıkar rabbim sizi korusun.....
sorunumuzu ilk öğrendiğimiz zaman ben bebeği olan arkadaşlarımın yanına gidemezdim yada gittiysem eve geldiğimde sürekli ağlardım ama şimdi onlarla vakit geçirmekten çokkk zevk alıyorum en azından azıcık da olsa bize o mutluluğu tattırıyorlar .aminnn incim inş.rabbim bizede tattırır o duyguları...
canım rabbim yardımcın olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inş....
canım bence de hiç bekleme uygun olduğunda hemen başla öncesinde bi öngörüşmeye gitsen çok daha iyi olur
sevdacığım hiç takma öyle dengesiz insanları bizler bu uğurda çok çabaladık ve sen emeline böyle kavuşanlardan birisin değerini kıymetini eminim çabucak bulan annelerden çok daha fazla biliyoruz vede bilicez.kız yada erkek rabbim hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin bizlere...
canım inş.. bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana da test günü cananınki gibi hep birlikte oynarız burda

günaydınnn cannlarrr hayırlı cumalarrr rabbim bu günde dualarımızı kabuletsin inş... cananın haberleri eminim iyi gelicek canımmm rabbimin izniyle...
canım bir tanede ben alabilirim