- 1 Şubat 2011
- 4.472
- 105
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doğum yapacak bi arkadaşın vardı ya 33 haftalık durumu nasıl canımm
sağlıkla kucağına almıştır inşallah bebeğini
kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz![]()
Canım evet yaptı doğumu. Bebek şu an küvözde. Kendi kendine nefes alamıyormuşAnne gayet iyi, inş bebek de bir an önce toparlanır.
allah onu annesine babasına bağışlasın inşallahhhh acil şifalar versinnn
hayırlı cumalar kızlar rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine
dileklerimizi kabul etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım yoldaşlarım arkadaşlarım şimdim hastaneye gidiyorum dualarınızı
benden eksik etmeyi ne olur güzel ve temiz çıksın sonuçlarım
bilmiyorum canımm çok şiştim valla galiba şu prednol da şişiriyomuş aslında hiç tuzlu yememem lazım ama olmuyo
İnternetten doğum fotoğrafçılarının çektiği fotolar baktım. İçim gitti![]()
sevdacığım hiç takma öyle dengesiz insanları bizler bu uğurda çok çabaladık ve sen emeline böyle kavuşanlardan birisin değerini kıymetini eminim çabucak bulan annelerden çok daha fazla biliyoruz vede bilicez.kız yada erkek rabbim hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin bizlere...
günaydınlar siteye güzellikler gelmiş çok şükür cananım bugünde güzel haberini ver haftayı güzel kapatalım :)))
bizimde dün kontrolümüz vardı kürtajdan sonra rahim toparlamış kendini incelmiş parça falanda kalmamış allah izin verirse birde adet olursam ohh herşey mükemmel :))) allahım çok şükür doktor bir sürü test verdi şimdi onları yaptırıcam genetik testler kan pıhtılaşma durumları gibi testler allah izin verirsede adetler düzene girerse en erken martta deneriz dedi bu sefer kesin 2 yada 3 embriyo koyucaz dedi ve daha umutluyum bu sefer dedi inş. allahın izniyle canım doktorumun dediği gibi olur baharla birlikte bizde çiçek açarız inş.:))))
kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz![]()
Canım evet yaptı doğumu. Bebek şu an küvözde. Kendi kendine nefes alamıyormuşAnne gayet iyi, inş bebek de bir an önce toparlanır.
hayırlı cumalar kızlar rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine
az kaldı canım herşey güzel olacak..dualarımdasın..herkeze hayırlı cumalar benim opum da yarın inşallahh
aminn canım..amin.inşallah canım hepimiz için güzellikler olsun bekleyen bulan kucağına alan kim evlat için bişilerle uğraşıyorsa rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah
çok sevindim canımm değerin kaç çıktı bu kez..kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz![]()
nurme inşalalh güzel haberlerle gelirsin..ki bana sonuçların temiz çıkacak gibi geliyorhayırlı cumalar kızlar rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine
Amin kuzum amin inşallah. Arkadaşımız 3 zorunlu kürtaj, 3 tüp bebek yaşamış biri. Bu bebek doğal yolla geldi mucize gibiİnş hem sağlıklıdır hem de en kısa zamanda annesine babasına kavuşur.
henüz aramadım canım sağol ilgilendiğin için..eşimle tam gününe karar veremedik..yarın aramayı düşünüyorum..
labratuvar için ayrı nur hanım için ayrı randevu alcam..inşallah çok arası olmaz..
aynı gün ankaraya dönmemiz gerekecek..
1.tedavi olduğum yerden epikriz istedim iyi olur diye..:44da bugün gelecek.
Anladım tatlım. Laboratuvar için derken?
Epikriz işini iyi yapmışsın.
henüz aramadım canım sağol ilgilendiğin için..eşimle tam gününe karar veremedik..yarın aramayı düşünüyorum..
labratuvar için ayrı nur hanım için ayrı randevu alcam..inşallah çok arası olmaz..
aynı gün ankaraya dönmemiz gerekecek..
1.tedavi olduğum yerden epikriz istedim iyi olur diye..:44da bugün gelecek.
labratuvar diye yanlış yazmışım galiba
eşime ayrıntılı semen bakılacak canım onun için randevu alıcam..
benim eşime yaklaşık 5-6 kez semen bakıldı..çok uçlarda farklılıklar oldu..
bir testte 50 milyon iken diğerinde 0 çıktı mesela.
nur hanım bu normal değil gelin ayrıntılı bakalım hem ön görüşme yaparız dedi..
yoksa ben tüm tahlilleri kargo ile gönderecektim biz gitmeyecektik..ama bizi ikna etti![]()
canım kilolar gitmeye başlamışşş
yaza kadar tığ gibi olursun sen
65 altında olmaya çalış
ben 61-62 gibiydim hamile kaldığımda ilk aylar çok hızlı kilo aldım ki 5. ayıma kadarda miğde bulantılarım oldu sürekli ama çok hızlı kilo aldım kullandığımız ilçaların etkisiyle ilk ay 4 kilo almıştım şimdiye kadarda toplam 14 kilo aldımdoktorum artık çok dikkat etmemi söylüyorr hedefim 80 le bitirmekti ama daha 2,5 aydan fazla var çok zor gibi geliyor şekerim yüksek çıktığı için biraz tutumaya çalışıyorum kendimi yoksa
![]()