• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyi akşamlar semra ben çapadan rapor çıkarabilmek için ocak ayından eylül ayına kadar 14 15 defa gittim geldim sonun da kafayı yedirteceklerdi bana pes ettim yanii çıkartamadım eğer çıkartabilseydim 400 euro indirim olacaktı ama maalesef:47:

zor diyon yani hiç ugrasmıyalımmı acaba yaa hem kullanılsın diye hak tanıyolar hemde kırk derden su getiriyolar vermemek için ne iş anlamadım valla

semracım ben ilk tedavimde çıkartmıştım sonradan elimde olan eski raporu götürdüm kabul ettiler
senin eskiden çıkardığın raporun varsa götür indirim alırsın ama yeni çıkarmaya kalksan 1 yılını alır

canım ilk tedavide çıkarmıştık bizde ankarada 2011 11 ay dı kabul ederlermi acaba onu ayy keşke etseler

canım ilk tedavide çıkarmıştık bizde ankarada 2011 11 ay dı kabul ederlermi acaba onu ayy keşke etseler
tabiki ederler ben taa 2008 çıkarmıştım eski raporunuz varmı dedi var dedim tamam getirin 400 £oru indirim yapıcaz dedi 400 £roda az para deyil yani yaklaşık binlira
ama ilaç alamassın sadece hastaneden indirim alırsın

günaydınlar çok moralim bozuk daha yeni yeni toparlandık hayata döndük umutlarımız arttı derken yine başladı doktorculuk oyunları kızlar bişiler söyleyin dün geceden beri araştırma yapıyorum gözlerim kan çanağına dönüştü dün eşimin ablası hemşire olduğu için durumumuzu embriyolog bir arkadaşıyla görüşmüş birde benim genetik testler için randevu almış saolsun ama embriyolog eğer sperm kaynaklıysa sorunları dondurulmuşlarda tutmaz onlarda boş gebelik olur yada hiç olmaz demiş ama doktorlar böyle söylemedi kime neye inanacağıma şaşırdım aranızda bnunları yaşayan oldu mu erkek faktörlü tedavi gören arkadaşlar sizler ne yaptınız 8 tane dondurulmuş yumurta var bunlar hem umut hemde yıkım demek maddi manevi korkudan uyuyamadım yemek yiyemiyorum yine aldı beni stres ben ne yapcam ya
canum sen kimseye kulak asma benim bir arkadaşım 5 deneme yaptı 4dü taze ile hiç gebelik bile uluşmadı
sonra dondurulmuşlarla yaptı ikizleri şimdi 3 aylık kimin ne dediği umrunda olmasın sadece tedavine udaklan
senin en azından bir boş gebeliğin var benim şimdi 5. denemm ve hiç gebeliğim yok bu dahada korkutuyor gözümü
ama sen hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel bişi moralini mozma ve bu konularıda başkaları ile konuşma
sakın çünki bu konu açıldıkça senin moralini bozacaklar

evet randevumu 28 ocak saat 2 şeklinde aldım nur hanımdan:16:...

semen analizi için randevuya gerek yok 11-15 arası verebilirsiniz dendi..

yine yeniden bir yola çıkıyoruz umutla bakalım inşallah bu kez allahım yüzümüzü güldürür..

kızlar bu spermiygram herkes için aynı bakılıyor değil mi..ayrıntılı ımsı tekniğiyle..yani bu testi vermeden önce nur hanımla görüşmek gerekir mi?
çünkü biz testi vericez sonrada nur hanımla görüşücez..
haydi bakallım allah yar ve yardımcın olsun inşallah son tedvin olur ve meleğine kavuşursun

kızlar allah razı olsun hepinizden neden herkes kötüyü düşünmem için çırpınıyor anlamıyorum ya dünden beri eşime yapmadığım kalmadı onların yüzünden eşimede sarıyorum ne güzel rahatlamıştım kontrolüm iyi geçmiş doktor dondurulmuşlarla umutlu kendimizi aktivitelere verdik rahatlıyalım derken birileri benimle doktorculuk oynayınca böyle oluyorum

belki haklıdır bilmiyorum ama morfoloji sıfır harekette sıfır olduğu için vede sayımız 3 milyon olduğu için bunları söylemiş dondurulmuşlar daha iyi tutunduğunu şansın arttığını okuyorum ama ilki boş yaşayayıp dondurulmuşla sağlıklı gebelik elde edileni okumadım ama yine başlıyım araştırmalara marta kadar ben çokkk panik yapar eşime sararrım kızlar çok sağolun iyiki varsınız

canım kimse için ne kendini nede eşini üz. Eşin sana belli etmesede en çok o üzülüyordur kendini suçluyordur bizde aynı şeyleri yaşadık senin duygularını psikolojini anlyabiliyoruz emin ol ki eşine daha çok sahiplendiğinde sende rahatlayacaksın oda. Morfoloji felan aklına takılmasın kuzum verecek olan rabbim o vermek istediğinde hiçbirşey engel olamaz ona. Sabır ve dua ile bebeğini kucağına alacaksın her zaman yanındayız seninn

birşey soracağım hem panik oluyorum ya kusura bakmayın lütfen bugün koyu kahve şeklinde akıntı gelior ama akıntı tarzında degilde tanecik tanecik nasıl anlattım bende anlamadım walla. Jel ile akıntımı karıstı acaba olabilir mi bu şekilde korkuyorum :18:

Bugün transferdi değilmi aysunaycımm Allah yardımcın olsun canım bebeklerin hep senınle olsun inşşşş heycan yaptım şimdiii :16::16::16::16:

:1::1: yokcanım bugün bebekls arkadaşımızın transferi vardı..
ne güzel dedin ama öyle inşalalh o günleri o heyecanlarıda yaşarım bende:16::16:

dondurulmuş tedavısınde 650 euro transfer ucreti artı ilaçlar var canım. oda yaklaşık bi 500-700 lira tutuyor. crinone jel pahalı o yuzden ilaçlar bu kadar tutuyor

indirim yapmıyorlar canım ama ilaçları ssk dan alabiliyorsun zaten kullanacakların folbiol,coraspin,crinone jel ben yazdırdım para odemedım hiiç

tabiki ederler ben taa 2008 çıkarmıştım eski raporunuz varmı dedi var dedim tamam getirin 400 £oru indirim yapıcaz dedi 400 £roda az para deyil yani yaklaşık binlira
ama ilaç alamassın sadece hastaneden indirim alırsın

tabi canım bin lira az degil o binliraylada ilaçları karşılarız çok ii olacak sevindim valla bide uygun fiyatlı hastaneye yakın konaklama yeri varmı kızlar bildiginiz gittiniz

ben kesinlikle katılmıyorum için rahat olsun burda taze embrio transferinde başarız olup da dondurulmuşlarla hamile kalan çoookk var arama butonuna yaz çıkar ve ordan takip et oku herkesi. sonuç itibariyle tüp bebekte sperm sorunu var ise işin daha kolay çünkü imci ile en kaliteli ve morfolojisi iyi olan spermi seçmek ve bulmak çoookkk kolay öenmli olan rahim kalınlığı ve yumurta kalitesi işte şimdilik bunlara alternatif tıpla çare bulunabiliyor.. bizim sorun iki taraflı ama ben şükürler olsun 3. denemede hamile kaldım.. ayrıca dondurulmuşlarla ilgili bi yazı okudum; dondurulmuş embrionun tutunma şansı daha yüksek olur çünkü doğal olmayan ortamda döllendiği için ne kadar dışarda kalır ve canlılığını kaybetmezse o kadar inatçı olur döllenmek için yani daha güçlü olur anlamına geliyor..

ben hem dondurulmuş hemde taze transferi ikisini bir arada yaptırdım son transferimde, ilk ay taze ve ilaçsız gelişen yumurtamı aldırdım döllendirip dondurrtum, sonraki ay da ilaçla büyüyenleri alrırıp iyisini trasnfer edilmesini istedim ve öyle de oldu.. benim sana önerim madem dondurulmuşun var transfer ayında doğal gelişen yumurtanı aldır onunla dondurulmuşun transferini talep et. ve rica et 3 tane etsinler çünkü 1 tane de çoookkk az şans oluyor 2 tanede normal 3. şansı epey arttırıyor.

ya canım doktorlar bu transfer edecekleri embriyoların sayısında insiyatif kullanabiliyor dimi? 3 embriyo diyosun ben benim doktora neden iki tane koymuyoruz bisürü a kalite embriyom var tutma şansı daha fazla olmaz mı dedim öyle bi durumda ikimiz hakkında da soruşturma açılır başımız belaya girer dedi tek embriyo koydu. sinir oldum şimdi niye böyle yaptı sence?

suan bebeklerin seninledir heralde inş bundan sonra 9 ay boyunca annelerini hiç yalnız bırakmayacaklar :)

aysunaycım hayırlı olsun şimdiden randevunu aldın artık gunler nasıl gececek :)

suan bebeklerin seninledir heralde inş bundan sonra 9 ay boyunca annelerini hiç yalnız bırakmayacaklar :)

aysunaycım hayırlı olsun şimdiden randevunu aldın artık gunler nasıl gececek :)

çok sağol canımm:16::16:
heyecanla bekliyorum nur hanımla görüşeceğim günü..
ama ondan sonra yaza kadar nasıl geçer zaman onu bilmiyorum:52:

Back
X