• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canancığım gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.Hayırlı, uğurlu olsun.Bir arkadaş daha vardı hamile olan ama kusura bakmayın kim olduğunu unuttum.Tüm hamilelerin gözü aydın.Allah tamamını ardirsin.Bebekciğim inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur.Bırakmaz.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bizde dün bebişimi görmeye gittik.Babamızda kalp atışını gördü.Mest oldu.Ultrason çıktısını buzdolabına yapıştırmış.Bebeğimin 7+4 olması gerekiyordu ama 4 gün küçük çıktı.Doktor normal dedi.Daha çok küçük kesin, doğru sonuç vermeyebilir.Bu normal dedi.11 tane test verdi.1 ay sonra tekrar çağırdı.Sebze yemeklerini (allah'ın gücüne gitmesinde) görmek dahi istemiyorum.Zaten ne yesem çıkarıyorum.Midem çok bulanıyor.

birşey soracağım hem panik oluyorum ya kusura bakmayın lütfen bugün koyu kahve şeklinde akıntı gelior ama akıntı tarzında degilde tanecik tanecik nasıl anlattım bende anlamadım walla. Jel ile akıntımı karıstı acaba olabilir mi bu şekilde korkuyorum :18:

Canım benimde birinci hamileliğimde kahverengi akıntı olmuştu.Doktor bebek tutunmaya çalışıyor.Bunlar normal demişti.Yatıp dinlen.Eğilip kalkma.istirahat et.İnşallah çoğalmaz ve akıntı kırmızıya dönmez arkadaşım.

Son düzenleme:
birşey soracağım hem panik oluyorum ya kusura bakmayın lütfen bugün koyu kahve şeklinde akıntı gelior ama akıntı tarzında degilde tanecik tanecik nasıl anlattım bende anlamadım walla. Jel ile akıntımı karıstı acaba olabilir mi bu şekilde korkuyorum :18:

canım jelin renginde değişim oluyor korkma 10 günden sonra oluyor zaten sen panik yapmadan ben söylim bazen kırmızı gibi bazen kahve gibi bazende yeşil olarak geri gelecekkk
allah korusun normal kan görmediğin sürece panik yapma:34:

çok teşekkür ederim canım:16:
tamam ozaman daha iyi olur direk örnek veririz...c blok tamam kaydettim.:34:

normalde zonguldak istanbul arası 5 saat sürüyor gibi gösteriyor internette..ama biz karşıya geçeceğiz daha uzun sürer sanırım yol değil mi?
sabah 6 da yola çıkarız artık:10::10::10:

bu umut öyle güzel bi duygu ki içimdeki bu heyecanla sanırım 5 değil 50 saat olsa gidilir.:52::1:

hayırlı olsun aysuncum siz yazın yaptırıcaktınız öne aldınız sanırım tabi yanlış hatırlamıyorsam ...yolunuz açık olsun..

hayırlı olsun aysuncum siz yazın yaptırıcaktınız öne aldınız sanırım tabi yanlış hatırlamıyorsam ...yolunuz açık olsun..

canım biz yazın yaptıracağız gene..ön görüşmeye gelmemiz gerektiğini söyledi nur hanım eşimin değerlerine ayrıntılı bakılması için..
tuhaflık var dedi..:44:hem ön görüşme yaparız dedi..

yoksa yazın birden gitsek belkide tedavi olamayacağız..:50:

canım neden tutmasın ki..dondurulmuş hem öyle bir durum olsa zaten dondurmazlar..
tüp bebek yöntemiyle en iyi spermler seçilip embriyolar oluşuyor..
bence tutmaması için hiç birr neden yok..zaten çoğu kişi erkek faktöründen tüp bebek merkezlerine gidiyorlar ve dondurulmuşlarla da bebeklerine kavuşuyorlar..
sakın negatif düşünme..:38:
malesef bu kötü bi haber ama bildiğin kadarıyla genetik bozukluk bakılmadan donduruluyor bebekler.genetikte sorun varsa tutunmama yada dış gebelik olabilir sen üzmeden kendini önce testlerini yaptır bence.

kızlar sade soda içmenin bebişlere zararı varmıdır ???

günaydınlar çok moralim bozuk daha yeni yeni toparlandık hayata döndük umutlarımız arttı derken yine başladı doktorculuk oyunları kızlar bişiler söyleyin dün geceden beri araştırma yapıyorum gözlerim kan çanağına dönüştü dün eşimin ablası hemşire olduğu için durumumuzu embriyolog bir arkadaşıyla görüşmüş birde benim genetik testler için randevu almış saolsun ama embriyolog eğer sperm kaynaklıysa sorunları dondurulmuşlarda tutmaz onlarda boş gebelik olur yada hiç olmaz demiş ama doktorlar böyle söylemedi kime neye inanacağıma şaşırdım aranızda bnunları yaşayan oldu mu erkek faktörlü tedavi gören arkadaşlar sizler ne yaptınız 8 tane dondurulmuş yumurta var bunlar hem umut hemde yıkım demek maddi manevi korkudan uyuyamadım yemek yiyemiyorum yine aldı beni stres ben ne yapcam ya

canım benım, boş olsa yumurtaların hiç dondururlar mı? olur mu öyle saçma şey. bizimde sperm kaynaklıydı sorunumuz. ama bak şimdi gun sayıyoruz. sen tedavı görduğun yere guvenıp yola çıktıktan sonra gerisini çokda kafana takma.

:1: kıyamam yaaaa. aynı ben :) benden de aynı sen gibi tanecık hatta sankı toprak gibi kalıntılar geliyordu. jelden miş meğer. umutege rahatlatmıştı benı yine sağolsun. sen aklına takılan sıkıldığın ne varsa hepsini sor. için rahat olsun da gerisi boş. biz seve seve cavaplarız :16:

henüz geriye dönüp okuyamadım yazılanları misafirler vardı,gerçi ben sersem gibiydim biraz..dün rüyamda regl olduğumu görüyordum artık artık rüyalarım bile bana karşı yani :((

2013 yılı çok uğurlu gelmiş topiğimize.
maşaallah hamişler çoğalmış. Hamile arkaadaşları tebrik ediyorum.
Cananım bana umut oldun resmen. bende adet olur olmaz dondurulmuşlar için start vereceğim inşaallah

çok sağol canımm:16::16:
heyecanla bekliyorum nur hanımla görüşeceğim günü..
ama ondan sonra yaza kadar nasıl geçer zaman onu bilmiyorum:52:

aysunayy canım ilk adımı atmışsınız. sonucun pazitif olsun inşaallah.
nur hanım çok başka bir dktor. biz eşimle negatif sonuç sonrası görüşmeye gittik.tamamen rahatlamış pazitif bi enerji ile yanından ayrılmıştık.
çok başka bir enerjisi var nur hanımın. yüzü hep gülsün inşallah sevgili doktorumuzun.

aysunayy canım ilk adımı atmışsınız. sonucun pazitif olsun inşaallah.
nur hanım çok başka bir dktor. biz eşimle negatif sonuç sonrası görüşmeye gittik.tamamen rahatlamış pazitif bi enerji ile yanından ayrılmıştık.
çok başka bir enerjisi var nur hanımın. yüzü hep gülsün inşallah sevgili doktorumuzun.

çk sağol canımmm...

allah razı olsun onlardan iyiki nur hanım ve onun gibi doktorlar var:16::16:

canım benım, boş olsa yumurtaların hiç dondururlar mı? olur mu öyle saçma şey. bizimde sperm kaynaklıydı sorunumuz. ama bak şimdi gun sayıyoruz. sen tedavı görduğun yere guvenıp yola çıktıktan sonra gerisini çokda kafana takma.

Canım benım bende sevda gibi düşünüyorum boş olsa canlılık olmaz onuda donduramazlar zaten lütfen olumsuz düşünme

:1: kıyamam yaaaa. aynı ben :) benden de aynı sen gibi tanecık hatta sankı toprak gibi kalıntılar geliyordu. jelden miş meğer. umutege rahatlatmıştı benı yine sağolsun. sen aklına takılan sıkıldığın ne varsa hepsini sor. için rahat olsun da gerisi boş. biz seve seve cavaplarız :16:

ewet aynı toprak gibi heheh:1::1::1: allah razı olsun walla sızden Nur hnmla konuştum sağolsun anlattı iyice teşekkür ederim canlarım benim:16::16::16::16:

Back
X