gelincik çok sağol canım verdiğin bilgiler için. çok ihtiyacım vardı bu evrelerden geçmiş birisinin fikirlerine. önerilerinden sonra kararımı verdim eşimi arayıp mesajını okudum onada telde ve semra hnm ın randevusunu iptal edip c.tesi 11 için hale hnm dan randevu aldık.
üzerimden bir yük kalktı sanki .
rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ...
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı tabi. sana yardımcı olabildimse ne mutlu bana. sen yine de herkesin fikrini al tabi bunlar benim nacizane fikirlerim ve yaşadıklarım. hoş gidince sende göreceksin.Aslında Rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane fakat bizler bu dönemde çok hassas oluyoruz ve İster istemez özel ilgi bekliyoruz. bende senin gibi ilk başta semra hanıma gitmek istedim ama nasip olmadı randevuları doluydu bizimde o ay tedaviye başlamamız gerekince hale hanıma karar vermiştim. sonradan gidip geldikçe gördümkü semra hanım girmiyo muayenelere çoğu kişiden duydum bunu ekip olarak çalıştıkları için başka doktorlara veriyor onlar devam ettiriyor. keşke kendisi sürekli takip edebilse ama bizim gibi herkes oranın başkanı profesörü diye onu isteyince bu da haliyle pek mümkün gözükmüyor. bence hiç birşeye takılma tedavini huzur içinde ol. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmazda yavrunuzu kucağınıza almak nasip olur.