canım geçmiş olsun sanada. semra hnm ameliyattan önce riskli bi ameliyat olduğunu söyledimi? gerçekten risklimi yoksa benim internette okuduğum riskler biraz abartılımı anlamış değilim burada laparoskopi olan arkadaşlar çokta zor bir ameliyat olmadığını söylemişler ? birde daha önce semra hnm a muayne olmuşmuydun yoksa direk ameliyat içinmi görüştünüz ben şimdi hale hnm a muayne oldum ameliyatımı semra hnm ın yapmasını isteyebilirmiyim?
ben 2 kez gittim memoriale ön görüşmemi aynur hnm la yapmıştım muayne için hale hnm dan randevu aldım (burada okuduklarımdan sonra ) hale hnm dan daha çok memnun kaldım ilgili bir doktor ama güvenç beyle ilgili hiçbir bilgim yok. ameliyatınıda semra hnm yapmışken onda devam etmeyi düşünmezmisin ?
tabi isteyebilirsin canım. laparaskopinin risklerini bende okumuştum ama ehil ellerde yapılırsa bu risk en aza indiğini yazıyordu. bende histereskopi olacağım memorialda yaptırıcağım kısmetse başka bi yerde de yaptırabilirsin demişti hale hanım ama kendi doktorunun gözetiminde olması daha iyi tabi. hayırlısı artık zaman neyi gösterecek...