Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim de öyle şimdi durdu bbilmiyorum işallah dediğin gibidir
tutunma kanaması oluyomuş 7. günden sonra bazısı da dış gebelik olunca olur diyo ne düşüneceğimi bilemedim dua ediyorum artık allaha emanet...
teşekkür ederim
Baharnaz seni merak etmiştim...Allah tamamına erdirsin.............
Baharnaz senin sonucuna bakmak için girmiştim siteye, güzel haberini aldım.. tebrik ediyorum.. Allah tamamına erdirsin.. heyecan hiç bitmiyor, haberin olsun:)
realheronline umarım sonucun iyi olur, benim de 10. günden 20. güne kadar lekelenmeler oldu kırmızımsı, bazen kahvemsi.. umarım sonucun iyi olur, sadece tavsiye ama sonucunu alana kadar istirahat et bol bol
kızlar birşey soracağım biryerlerde çatlatma iğnesinden sonra 2. çizgi çıkabiliyor tarzı birşeyler okumuştum. Benim çatlatma iğnem olalı 16 gün oldu, bu sebep olabilir mi 2. çizgime?
hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil ama bazen söyleyecek hiçbir şey olmuyor işte ben 3 kere tüp bebek yaptırdım 4. yü memorialde yaptıracağım seni çok iyi anlıyorum inşallah birdahaki denemende kavuşursun bebeğinearkadaşlar testi yaptırdım negatif çıktı
allahın dediği olur bir şey diyemiyorum
sizler hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
hoşçakalın
tebrik ederim sağlıklıca kucağınada alırsın inşallah testini 9. gün yapmışsın çatlama iğnesinin etkisi olmaz zaten en az 3. gün embriyosu oluyor toplamda 12 gün oluyor yani eğer testte bir problem yoksa ki yoktur yani kesinlikle hamilesin :dance:kızlar birşey soracağım biryerlerde çatlatma iğnesinden sonra 2. çizgi çıkabiliyor tarzı birşeyler okumuştum. Benim çatlatma iğnem olalı 16 gün oldu, bu sebep olabilir mi 2. çizgime?
sizlere birşey sorucam kızlar ben histereskopi çektirmek istiyorum tedaviye memoriale geleceğiz bayağı uzak bir şehirden filmi kendilerimi çekiyor kesin yoksa başka biryerde de çektirebilirmiyiz fiyatı memorialde nekadar acaba birde hemen çektirebiliyormuyuz
bu filmi çektirenler bilgi verebilirler mi acaba