Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhabaaaaa
ne zamandır yazamadım, 27 haftalık oldu hamilelik..
bakalım zorlu bekleyiş hala devam ediyor, şu anda da hastanede yatıyorum birkaç günlüğüne,biraz problemim oldu...nasılsınız nasıl gidiyor sizin tedaviler?
Allahım isteyen herkese nasip etsin, ben Memorialı herkese tavsiye ediyorum, hatta orada olmayacaksa tedavi bile en azından ön görüşmeye gidin derim.. fiyatları için arayın bir, rapor falan farkettiriyor fiyatı biraz da olsa..
Gözdemm şimdiden iyi haberlerini bekliyorum, bu kez olacak inşallah..
Bebekistiyoruz oğluşunu çok öp bizim için, sünnet olmuş hayırlı olsun , darısı düğününe...

dervis nerelerdesin canim...ooo bebisin buyumus doguma az kalmis..saglikla zamaninda gelsin insallah..28.haftayi atlatirsan korkma..habersiz birakma ara ara yaz..
gozdemmmmmmmmmm hamileeeeeeeeee...
evet mucizesini yasiyor..tedaviye gun sayarken kendiliginden hamile kaldigini ogrendi..insallah bu sefer sorunsuz ilerler,saglikla kucagina alir..
sagol canim bizde seni optuk..bol bol uyu dinlen..sonra cok uykusuz kalcaksin..

Saatlerdir buraya yazılmış yorumları okumaktayım.Ve sizlerden aldığımız cesaretle eşimle Memorial da denemeye karar verdik.Benim yaşım 38 ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.Benim sizlere bazı sorularım var, eğer bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
1. Ben Eskişehir de yaşıyorum ve çalışan bir insanım.İl dışından gelenlerin takibi nasıl yapılıyor merak ediyorum.Devlet memuruyum ve İstanbulda uzun süre kalamam...
2. Transfer sonrası yollara düşüp riske girmek istemiyorum. Oradaki konaklama imkanları hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.Hastanenin bünyesindeki konukevinde kalabiliriz ama eğer tahminimizden fazla kalmamız gerekirse bildiğiniz başka alternatif yer var mı?
3. Tüp bebek merkezi konusunda kafam karıştı.Memorial'ın 2 ayrı merkezi mi var? Varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim

Saatlerdir buraya yazılmış yorumları okumaktayım.Ve sizlerden aldığımız cesaretle eşimle Memorial da denemeye karar verdik.Benim yaşım 38 ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.Benim sizlere bazı sorularım var, eğer bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
1. Ben Eskişehir de yaşıyorum ve çalışan bir insanım.İl dışından gelenlerin takibi nasıl yapılıyor merak ediyorum.Devlet memuruyum ve İstanbulda uzun süre kalamam...
2. Transfer sonrası yollara düşüp riske girmek istemiyorum. Oradaki konaklama imkanları hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.Hastanenin bünyesindeki konukevinde kalabiliriz ama eğer tahminimizden fazla kalmamız gerekirse bildiğiniz başka alternatif yer var mı?
3. Tüp bebek merkezi konusunda kafam karıştı.Memorial'ın 2 ayrı merkezi mi var? Varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim

merhaba soularının bildiğim kadarına cevap vereym ben de memorialda tedavi olmaya karar verdim merkezle görüştüm il dışndan gelen hastalar için yumurtlama geliştirme kısmıı bulunduğun ilde yapmanda bi sakınca yokmuş yani yumurta çatlatma aşamasına kadar eskişehrde yaptırabilirsn böyle olunca 8-10 gün sürer sanırım.şimdiden kolaylıklar..bu arada ben ocak sonu düşünüyorm sen ne zaman başlayacaksın.:40:

merhaba soularının bildiğim kadarına cevap vereym ben de memorialda tedavi olmaya karar verdim merkezle görüştüm il dışndan gelen hastalar için yumurtlama geliştirme kısmıı bulunduğun ilde yapmanda bi sakınca yokmuş yani yumurta çatlatma aşamasına kadar eskişehrde yaptırabilirsn böyle olunca 8-10 gün sürer sanırım.şimdiden kolaylıklar..bu arada ben ocak sonu düşünüyorm sen ne zaman başlayacaksın.:40:

Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.İçim rahatladı inan. Ben nasip olursa en kısa zamanda başlayacağım. Bazı kan tahlillerim yapıldı, pazartesi sonucu alıcam ve kadın doğum doktorum da Memorial ile irtibata geçecek.Bu sonuçlara göre hemen görüşmeye gitmeyi planlıyoruz.Umarım her şey gönlümüze göre olur,emeklerimiz boşa gitmez.Sana da iyi şanslar diliyorum :16:

yeniden ,dilabi..tedaviye basliyacak arkadaslar..hayirlisi olsun..insallah gelir bebisleriniz..
gelismeleri yazarsaniz sevinirim..dualarim sizlerle.

yeniden... merhaba. soruna yanıt vermek istedim.
bende 38 yasındayım.istanbulda eltimde kaldım.bütün işlemlerin memorialde yapılması için. çünkü gün
aşırı çağıyorlar ve kan tahlili yapılıyor.tek yerden herşey olsun istedim.benim 15 gün sürdü .yumurta toplandığı gün kalitesiz olduğu söylendi.zaten 1 yumurta oluştu.aslında yumurta takibinde problem vardı.olması gereken gündeki boyutta değildi.ama yinede ilaç vermeye devam edildi.aslında 3d boyutlu ultrasonları var ama hiç bakılmadı.parayıda aldılar.Semra hanımda hiç muayeneme girmedi.sadece görüşmede vardı ve sonucta ben konustum.herneyse içini sıkmak istemem. ama gidersen eğer diğer doktorlar muayene ediyor.sen ısrarla semra hanımı muayene etmesi için iste.yumurta toplanmadan önce randevu al. semra hanım son kontrolunu yapsın.Semra hanım açık ve net herseyi söylüyor.iyi bir insan. ama kalabalık olduğu için zaman ayıramıyor.haberin olsun.
hastanenin misafirhanesi ücreti yüksek. öğretmenevlerinde kalabilirsin.... şişli. cankurtaran..gibi
bu arada çider e üye olmuştum. muayene ücreti ödemedim. tüp bebektede indirim yapıyorlar.

yeniden... merhaba. soruna yanıt vermek istedim.
bende 38 yasındayım.istanbulda eltimde kaldım.bütün işlemlerin memorialde yapılması için. çünkü gün
aşırı çağıyorlar ve kan tahlili yapılıyor.tek yerden herşey olsun istedim.benim 15 gün sürdü .yumurta toplandığı gün kalitesiz olduğu söylendi.zaten 1 yumurta oluştu.aslında yumurta takibinde problem vardı.olması gereken gündeki boyutta değildi.ama yinede ilaç vermeye devam edildi.aslında 3d boyutlu ultrasonları var ama hiç bakılmadı.parayıda aldılar.Semra hanımda hiç muayeneme girmedi.sadece görüşmede vardı ve sonucta ben konustum.herneyse içini sıkmak istemem. ama gidersen eğer diğer doktorlar muayene ediyor.sen ısrarla semra hanımı muayene etmesi için iste.yumurta toplanmadan önce randevu al. semra hanım son kontrolunu yapsın.Semra hanım açık ve net herseyi söylüyor.iyi bir insan. ama kalabalık olduğu için zaman ayıramıyor.haberin olsun.
hastanenin misafirhanesi ücreti yüksek. öğretmenevlerinde kalabilirsin.... şişli. cankurtaran..gibi
bu arada çider e üye olmuştum. muayene ücreti ödemedim. tüp bebektede indirim yapıyorlar.

Yazdığın şeylere mutlaka dikkat edicem. Eğer okul ile ilgili sıkıntı olmazsa ben de takiplerimi orada yaptırabilirim. Oradakilerle görüşmeden olmayacak...nasipse eğer 10 gün içinde bu işe kolları sıvayacağız...

Tüm annelere, anne adaylarına ve evladına kavuşmak için uğraşan herkese 2011 yılında iyi yıllar ve iyi şanslar diliyorum.Allah herkese evladını,sevdiklerini ve ailesini bağışlasın...

Gozdemmmm tebrik ediyorum, guzel haberlerini bekliyorum derken hemen aldım bu güzel haberi.. nasılsın? tebrikler, sağlıkla 2011de bebişlerimize kavuşalım inşallah..
bebek istiyoruz artık buralarda olurum bir süre yazamadım ama yazmaya çalışacağım..
yeniden ve diğer tedaviye başlayacak arkadaşlar inşallah herşey 2011de gönlünüzce olur, hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Memorial konusunda karar vermeden önce benim kendi fikrim, bir haftasonu müsait olursanız ön görüşmeye gidin, doktorlara bakın, hastaneye bakın, içinize siniyorsa başlayın tedaviye diye düşünüyorum.. çünkü herkes her doktorla anlaşamıyor daha doğrusu her doktor herkese hitap etmiyor, her merkez de öyle.. birimizin çok iyi dediği başkasının içine sinmiyor, o nedenle bence ön görüşme ve ne hissettiğiniz önemli... bol şans...en kısa zamanda ve sağlıkla gelsin bebişler...

Gozdemmmm tebrik ediyorum, guzel haberlerini bekliyorum derken hemen aldım bu güzel haberi.. nasılsın? tebrikler, sağlıkla 2011de bebişlerimize kavuşalım inşallah..
bebek istiyoruz artık buralarda olurum bir süre yazamadım ama yazmaya çalışacağım..
yeniden ve diğer tedaviye başlayacak arkadaşlar inşallah herşey 2011de gönlünüzce olur, hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.. Memorial konusunda karar vermeden önce benim kendi fikrim, bir haftasonu müsait olursanız ön görüşmeye gidin, doktorlara bakın, hastaneye bakın, içinize siniyorsa başlayın tedaviye diye düşünüyorum.. çünkü herkes her doktorla anlaşamıyor daha doğrusu her doktor herkese hitap etmiyor, her merkez de öyle.. birimizin çok iyi dediği başkasının içine sinmiyor, o nedenle bence ön görüşme ve ne hissettiğiniz önemli... bol şans...en kısa zamanda ve sağlıkla gelsin bebişler...

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ediyorum.Nasipse çarşamba gününden sonra görüşmeye gideceğiz.İnşallah bir pürüz yaşamaz, birbirimizden iyi sinyaller alırız.Neticede bu benim ilk denemem değil, bundan önce de aşılama için bir dizi iğnelerle başlayan ve sonuçlanmayınca tüp bebeği de iki kez denemiş birisiyim.Sonucu tabii ki Allah bilir ama artık doktorların yaklaşımından ne kadar ilgili olabileceklerini, ne kadar ciddiye aldıklarını ve ne kadar özenli davranacaklarını kestirebiliyorum.Sizlerin sayesinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini, hangi tür tedavilerin olduğunu neredeyse maliyetlerine kadar öğrendik.Artık diliyorum Yaradandan bizleri en hayırlı yola sevk etsin ve yüzümüzü güldürsün inşallah...Hepinize tüm desteğiniz için çokkk teşekkür ediyorum

kızlar merhaba
bu forum cansızlaşmış görmeyeli:)
tedavide olanlar var mı? nasıl gidiyor herşey?

Yeniden dediğin gibi artık tüm tedaviler ve yaşadıklarımız sonucu doktorun ilk konuşmasından bizler de ne kadar ilgilenir nasıl davranır anlayabilecek duruma geldik, işte tam da bu yüzden gidin görün memorial'ı dedim, haberlerini ve tabii izlenimlerini bekliyoruz, kimden randevu aldınız?

dervis nasilsin?yatiyormusun hala?bebisinin durumu nasil?kiz mi erkek mi?isim dusundunuz mu?hazirliklara basla yavas yavas.ben kaybetme korkusundan hazirlanmayi geciktirdim.36.haftada hazirlarim derken 35 de acil doguma alindim.cantam hazir degildi..hastane cikislari hazir degildi..yanimda kimse yoktu.esim evden ne bulduysa toplamis gelmis.ilk gun hastaneden giydirdiler ogluma..isminide hastanede ben dogumdayken koymuslar (esim,arkadaslari,hemsireler..)saglikla gelsin insallah.
evet eski canlilik yok..artvinli,bensunaz sizler nerelerdesiniz..arada ugrayip durumunuzu bildirirseniz iyi olur..
yeniden hayirlisiyla basla sende tedaviye..gec basla ama arastirilarak ilerleyin.sonucta 3.denemen olacak..insallah son denemen olur.gelir bebisin..

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktorum (Hale Hanım) görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.

dervis randevu ile ilgili bilgiler yarın netleşecek...hafta sonu gitme ihtimali olabilir ama dediğim gibi yarın bu işin tarihi belli olacak gibi görünüyor...
bebek_istiyoruz inşallah senin de dediğin gibi son denemem olur...dün hastanede işim vardı, orada bir bebek gördük kızkardeşimle içime sokasım geldi...Allah biliyor içimizdekini artık nasip eylerse olur inşallah...
yojimbo sana da iyi şanslar diliyorum... içini ferah tut...dilerim ki ultrasonda da her şey iyi gider...

Yojimbo şimdiden hayırlı olsun diyorum, bilmiyorum tedavi olduğumuz için mi ,hep içimizde endişe var, benim de hep vardı hala da var..ama bu kez inşallah senin de bebişin sağlıkla gelecek, bizi haberdar et, ama şimdideen tebrik ediyorum ben yeni anne adayımızı... sağlıkla inşallah herşey yolunda gider..

bebek istiyoruz ismine falan karar verdim, birkaç eşya da aldım ama dediğin gibi hep endişe nedeniyle birşey almaya da korkuyorum, ama aslında artık yavaş yavaş hastane çıkışını falan hazırlasam olur herhalde.. şimdilik yatıyorum ara ara , ama iyiyim, inşallah gününü tamamlayıp sağlıkla doğar.. senin oğluşun nasıl? ne kadar oldu? ona da çok öpücük yolluyorum..

eskiden bu foruma gelen arkadaşlar yok hiç, gebelik bölümüne yazdım birkaç kez, ama kimse orada cevap vermiyor, belki tanımadıkları için, biz tedavilerde hep destek olduk birbirimize, desteğe de
devam, şimdi sıra yeniden'de... hayırlısıyla ve sağlıkla..

yojimbo hatirliyorum seni.cok sevindim..Rabbim ol derse dusuk kaliteli 1 embrio ile de oluyor..saglikla kucagina alman dilegiyle..degerin cok iyi..gonlun rahat olsun.
dervis iyi olmaniza sevindim.kiz mi bebisin?
biz iyiyiz.buyuyoruz yavas yavas.haftaya 6.ayimiz bitiyor hayirlisiyla..
yeniden 3.denemen randevunu Semra hnm dan almani oneririm..orada olmazsa da gecmisini incelemesini rica et.onlar sana geri donsende ulasirlar.bol sans diliyorum.

İyi geceler arkadaşlar.tedavadiye başlıcak arkadaşlara Allahım hayırlı evlatlar versin.hamile arkadaşlarada sağlıklı bebişlerini almak nasip etsin.ben uzun mücadele yapmış bir arkadaşınızım.eskiden cok yazardım sağolsun arkadaşlar burda bana cok desek oldu.şimdi cimcimemden dolayı pek giremiyorum.onu büyütmekle uğraşıyorum.ben okadar ümitsizdimki asla çocuğum olmaz diye gece gündüz ağlardım.eşimde morfoloji sorunu hareket yavaşlığı ve sayı düşüklüğü vardı.morfoloji %0 dı.imkansız derdim hep.Önce Allahın izniyle sonra memorial hastanesi doktorları sayesinde dünyalar tatlısı bir kızım var şimdi.hala gece bebeğime öyle dalıp bakarım bu bir rüyamı diye.öyle tarifi imkansız sevgiki bu anlatılmaz.normal yolla hamile kalan annelere soruyorum siz çocuğunuzu severken ağlıyormusunuz sevgiden.ne diye ağlıyalım ki diyorlar.ben bebeğime sarılıp öptüğümde inanın mutluluktan ağlıyorum.o uyuduğu zaman onu özlüyorum.ve okadar dua ediyorumki Rabbime bütün evlat hasreti cekeen ailelere kucaklarını boş bırakmasın ve hayırlı evlat versin.arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirisniz.hekezi öpüyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Back
X