• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tedavideki tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun....
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...
histereskopi olanlara bir sorum var..
histereskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba?
bugün adetimin 6. günü cuma günü randevu aldım...geç mi kaldım?
bu aralar çok yoğunum haziranda tedaviye başlıycam...bu ay histereskopiye geç kaldıysam tedavi sırasında histereskopi yapılıyomu?
kafam çok karışık...haziran ayına kendimi çok hazırladım..

tedavideki tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun....
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...
histereskopi olanlara bir sorum var..
histereskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba?
bugün adetimin 6. günü cuma günü randevu aldım...geç mi kaldım?
bu aralar çok yoğunum haziranda tedaviye başlıycam...bu ay histereskopiye geç kaldıysam tedavi sırasında histereskopi yapılıyomu?
kafam çok karışık...haziran ayına kendimi çok hazırladım..

merhaba mavi ben de 4 ay önce çektirdim histereskopi polip vardı onu aldırdım adetin bitince çekiliyo canım geç kalmamışsın canım tam zamanı bide çok rahat bişey hiç anlamıyosun genel anestezi ile 1 saat sürmüyo bile uyanıp uyanman şimdiden geçmiş olsun

Mavi0 yanlis hatirlamiyorsam sen daha once denemistin dimi..insallah bu sefer olur,cok bekletmez bebisin..
Histeskobi icin gec kalmadin.Ben adet sonrasi gorusmeye gittigimde hemen ertesi gunu aldilar.o gun ciktim hastaneden.Cok basit ama bi o kadarda onemli.ben 9 sene bosuna ugrasmisim.Film ve tahlillerde gozukmeyen senelerce sebepsiz denilen sorunlar histeroskobiyle ortaya cikti,duzeltildi,alindi.Sonra ki regl den sonra tedaviye baslandi.Cok sukur kollarimda..Allahim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah..

merhaba mavi ben de 4 ay önce çektirdim histereskopi polip vardı onu aldırdım adetin bitince çekiliyo canım geç kalmamışsın canım tam zamanı bide çok rahat bişey hiç anlamıyosun genel anestezi ile 1 saat sürmüyo bile uyanıp uyanman şimdiden geçmiş olsun

sağol canım yaa...daha önce iki kez randevu aldım yoğunluktan gidemedim...
inşallah bende kolaylıkla atlatırım...adetin 9. günü gitmiş olcam inşallah problem olmaz...
ALLAH yardımcımız olsun...
bebek isteyen herkesin bebekleri olsun İNŞALLAH....

Mavi0 yanlis hatirlamiyorsam sen daha once denemistin dimi..insallah bu sefer olur,cok bekletmez bebisin..
Histeskobi icin gec kalmadin.Ben adet sonrasi gorusmeye gittigimde hemen ertesi gunu aldilar.o gun ciktim hastaneden.Cok basit ama bi o kadarda onemli.ben 9 sene bosuna ugrasmisim.Film ve tahlillerde gozukmeyen senelerce sebepsiz denilen sorunlar histeroskobiyle ortaya cikti,duzeltildi,alindi.Sonra ki regl den sonra tedaviye baslandi.Cok sukur kollarimda..Allahim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah..

cvp için teşekkür ederim..
evet canım geçen sene temmuzda denedik boş gebelik oldu çok üzüldük....
genetik testler yapıldı pıhtılaşma çıktı...histereskopide yapılsın da aklımızda kalmasın diyoruz...
bu 4. denememiz olcak... rabbim isteyen dileyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın...
rabbim senin yavrunada sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun....

Hakkinda hayirlisi..Ekip cok iyi.ekibe guven oluruna birak.Nasibinde varsa er gec olur insallah..Evet 10 aylik oglum var..Darisi sana isteyen herkese insallahh..Gelismeleri yazarsin.

Merhaba canım bugün yumurtalarım toplandı.Yarın kaliteleri belli olacakmış.İki yumurta yerleştirme kalkmış.1tane yerleştiriliyormuş doğru mu?Bir bilgin var mı?Doktorum söylemedi hastalardan duydum.

merhaba arkadaşlar topiği en baştan sayfa 18e kadar okudum baya bi ilerlemişsiniz hepsini okuyamayacağım üzgünüm.
memorialde aşılama yaptıran varmı aranızda acaba? yaptırdıysa ne kadar mal oldu lütfen yazarmısnız. bende orda düşünüyorum ama çok pahalı deniyor. hale hanımı düşünüyorum muayenesi ne kadar bilen varmı acaba? birde ben brüksel tüp bebek merkezine gitmiştim oraya bi hasta vasıtsıyla gittiğim için muayeneler ücretsiz olacakdı memorialde böyle bişey varmı. LÜTFEN CEVAPLARMISNIZ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...

daisy8 ve diger tedavide olan arkadaslar, hayirlisi olsun..Bol sanslar diliyorum..

cnm benim Allah senden de iyi dileklerde bulunan diğer arkadaşlardan da razı olsun :54:
bendeki havadisler şöyle, çarşamba günü yumurta toplama işlemi yapıldı, sadece 1 tane yumurta elde edildi, biraz tedirginlik vardı acaba döllenir mi diye çok şükür dün haber geldi döllenmiş:92: az evvelde ben aradım hastaneyi bilgi almak amaçlı, embriyomuzun 4 hücreli olduğunu, fragmantasyon olmadığını, hücrelerin de eşit büyüklükte olduğunu söylediler, çok şükür rabbime :109: şuan labarotuarda gözlemliyorlarmış, ne zaman transfer olur bilmiyorum, hayırlısı....
sizler de ne var ne yok, nasıl gidiyor?

daisy inşallah o bitanecik embriyon bitanecik bebeğin olur...Allah yardımcın olsun...
hepimizin yardımcısı olsun..

bende bugün memorialdeydim...haftaya histereskopi olcak ve tedaviye başlıycaz...
moralim bozuk biraz...müstecep beyi biraz sıktım sorularımla bana sinir oldu sankii...
offff çok araştırınca böyle oluyor heralde...çok biliomuş gibi yarım yamalak bilgilerle konuştum durdum...
kendime sinir oluyorum şu andaaaa...:84:

daisy inşallah o bitanecik embriyon bitanecik bebeğin olur...Allah yardımcın olsun...

bende bugün memorialdeydim...haftaya histereskopi olcak ve tedaviye başlıycaz...
moralim bozuk biraz...müstecep beyi biraz sıktım sorularımla bana sinir oldu sankii...
offff çok araştırınca böyle oluyor heralde...çok biliomuş gibi yarım yamalak bilgilerle konuştum durdum...

güvenç beyle de görüşsene tatlım

güvenç beyle de görüşsene tatlım

offf bilmiyorum yaaaa...histerskopiyi müstecep bey yapacak...onunla devam etmek gerekiyor gibi geliyor...
gerçi adam bişey demedi sabırla cvpladı sorularımı...belkide yorgundu bugün..:26:

RABBİM SEN BİLİRSİN SEN BÜYÜKSÜN...YARDIM ET BİZLERE...SANA SIĞINIYORUM...HAYIRLISINI NASİP ET...:5:

bende temmuzda tedaviye başlıyorum. yalnız ankara yada izmirde yumurta gelişimini takip ettirmek istiyorum. bu şekilde tedavi olup tüp bebek yaptıran var mı??:18:

Halim'e ben varım suan hastanedeyim yumurtalarım toplandı takibim izmideydi ancak memorialden hiç memnun kalmadım. İnsallah. Olumlu sonuc alırım. tOplamami mustecep bey yaptı bugün. Mavi bende senin gibi sınırlı buldum . 5 yumurtam vardı 2 toplandi yanına gittiğimde ise neden bu sekilde olduğunu yanitlamaktan cekinirce davrandı.biri kist olabilirmiş.biri küçükmüş? küçük olan neden toplanmiyorki???

ses82 canım hiç moralini bozma verecek olan rabbim değil mi?tek yumurtadan bile verir...
ALLAHA sığın dua et ve inan...
doktorlar merkezler hep vesile içini ferah tut...
memorıal iyi bir merkez türkiyede sayılı bir yer...ALLAH yardımcın olsun...yüzünü güldürsün...

ses82 canım hiç moralini bozma verecek olan rabbim değil mi?tek yumurtadan bile verir...
ALLAHA sığın dua et ve inan...
doktorlar merkezler hep vesile içini ferah tut...
memorıal iyi bir merkez türkiyede sayılı bir yer...ALLAH yardımcın olsun...yüzünü güldürsün...

ikisi ile de görüşmüş biriyimmmm
sen beni dinle! Güvenç Bey'e geç

ikisi ile de görüşmüş biriyimmmm
sen beni dinle! Güvenç Bey'e geç

Canım basından beri Guvenc beyi istedim ilk gunü cumartesiye geldi güvenç bey yoktu takibim izmirde yapıldı toplama Pazar gunüne geldi bugün mustecep bey nobetciymis kim nöbetçi ise toplama işlemini o yapıyor denildi. Şimdi transfer icin semra hanım yada güvenç beyi istedim hayırlısı inşallah bu sefer olacak

Canım basından beri Guvenc beyi istedim ilk gunü cumartesiye geldi güvenç bey yoktu takibim izmirde yapıldı toplama Pazar gunüne geldi bugün mustecep bey nobetciymis kim nöbetçi ise toplama işlemini o yapıyor denildi. Şimdi transfer icin semra hanım yada güvenç beyi istedim hayırlısı inşallah bu sefer olacak

transferleri %90 hale hanım ya da güvenç bey yapıouş zaten öle demişti ordakiler
şükür benim her aşamam( takip, opu transfer) gvenç bey ile oldu
ama hale hanım da çok çok iidir
o gelirse sakın gönlünü bozma

slm kızlar...bende geçen yıl ekim ayında memorylda tedavi olmuştum..ama malesef negatif sonuç aldık..allah izin verirse eylül ayında ikinci denemeyi yapmayı düşünüyoruz..şuan tedavi olan arkadaşlardan ricam bana şu anki fiyatlar hakkında bilgi verebilirlermi...

sıkmayın canınızı herşey yolunda gider umarım ben geçen pazartesi histereskopi oldum rahimdeki şekil bozukluğu giderildi.bu adetimle birlikte ( bir kaç güne kadar ) tedaviye başlıyoruz.ben şuana kadar bir olumsuzluk görmedim.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

Back
X