Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adasu senin problemin nedir yaşın bana yakın oldugu icin yazdım.
oligaspermi diye bişey canım, senin problemin nedir, o kadar bunalıyorumki zaman zaman
oligaspermi diye bişey canım, senin problemin nedir, o kadar bunalıyorumki zaman zaman
ada su ben de yaşım büyük olduğu için tüp bebek denemesi yartıracağım iyi bir merkez arıyorum nereyi tevsiye edersin?
üzgünn hep bekleyişle, umutlu olmak isteyen ama kötü tecrübeden dolayı devamlı bi ağlama hali, inşallah herşey çoook iyi olur, isteyen herkes için, sıkılıyorum bol bolll :))
kekyiyelim'i çok merak ediyorum. Haberi olan var mı?
çok uzun zamandır görüşemedik onunla valla ben de merak ediyorum canım ama bi süre girmeyebilirim demişti.inşallah iyidir.
3 kötü tecrübe geçirdim ben de hiç umutlu değildim ama oldu çok şükür nolur moralini hep en üstte tut.çünkü moral çok öenmli.herşey gönlünce olsun inşallah.şu an tedavide misin?
adasu senin memleket neresi bende ist düşünüyorum ama merkez konusunda kararsizim
canım ben konyadayım ve ist gelmek istiyorum erkek intiktesi icin memorial cook duydum karar senin tabi once dua edelim yaş ilerlemese korkmayacağım ama yaş............pko icin nereye gideyimbir fikrin varmı?
niye uyku tutmuyo ki bütün hamileler uyuyo ben ayaktayım.ayy çok sıkıldım kimseler de yok.
bugün memoriale görüşmeye gittim şimdiye kadar rahim filmime beş dr baktı fakat memorail rahimimin sola doğru dönük olduğunu söyledi şok oldum
aranızda böyle sorunu olan varmı kızlar
merhaba arkadaşlar.birkaç saattir okuyorum yazılanları.bh gebeliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumun olur inşallah.evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarımada allah nasib etsin inşallah.sanırım inci tanesi ile aynı anda başlıycaz tedaviye.belki hastanede karşılaşıcaz.şimdiden bol şanslar diliyorum.benim dr um nur hanım.kendisini çok seviyorum.sırf onun için mersinden gidiyorum istanbula.yıllardır birçok dr um oldu.en çok kendisini seviyorum ve muhakkak tavsiye ediyorum.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.ben mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışacağım.inci tanesi istersen hastanede görüşebiliriz.hepiniz allaha emanet olun
![]()
Nasılsın canım?
Hiç duymamıştım daha önce. Peki tedavi aşamasında bir sorun teşkil ediyor muymuş?
Merhaba nayi. Senin kaçıncı denemen olacak? İnşaallah yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla...
merhaba arkadaşlar.birkaç saattir okuyorum yazılanları.bh gebeliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumun olur inşallah.evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarımada allah nasib etsin inşallah.sanırım inci tanesi ile aynı anda başlıycaz tedaviye.belki hastanede karşılaşıcaz.şimdiden bol şanslar diliyorum.benim dr um nur hanım.kendisini çok seviyorum.sırf onun için mersinden gidiyorum istanbula.yıllardır birçok dr um oldu.en çok kendisini seviyorum ve muhakkak tavsiye ediyorum.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.ben mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışacağım.inci tanesi istersen hastanede görüşebiliriz.hepiniz allaha emanet olun
![]()