ilk önce bu aşılama için engel olabilir dedi tüplerin rahimi çekiştiriyor falan sola kaymış dedi hatta yapışıklık tıkanıklık bile olabilir dedi ama rahim filminde açık ilaç geçişi var tüplerde, belki laproskopi falan gerekebilir dedi beni korkuttu sonra muayene etti varmı bişey dedim yok dedi zaten tüp için engel değil aşılamaya engel olabilir dedi
benim hoşlanmadığım diğer konuda hemen dosya açıldı hadi tamam diğer yerlerde açtı ön bilgi yazdı ama bunlar elimdeki tahlillerin fotokopilerini falan aldılar hatta rahim filmimide aldılar dosyamıza koyalım diye ellerinden aldım ben daha karar vermedim size gelirsem tekrar getiririm dedim, para olarak görülmekten hiç hoşlanmıyorum
benim hoşlanmadığım diğer konuda hemen dosya açıldı hadi tamam diğer yerlerde açtı ön bilgi yazdı ama bunlar elimdeki tahlillerin fotokopilerini falan aldılar hatta rahim filmimide aldılar dosyamıza koyalım diye ellerinden aldım ben daha karar vermedim size gelirsem tekrar getiririm dedim, para olarak görülmekten hiç hoşlanmıyorum