Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranıda kan pıtılaşması sorunu olan varmı
ve ne kullanıyorsunuz:18::18:
kızlar sıze bi roum olcak memorialde tedavıye başlamak için ikametgah evlılık cuzdanı gibi evrakalr ıstıyorlarmı istiyorlarsa nelerı istiyorlar
kızlar sıze bi sorum olcak memorialde tedavıye başlamak için ikametgah evlılık cuzdanı gibi evrakalr ıstıyorlarmı istiyorlarsa nelerı istiyorlar
kızlar sıze bi sorum olcak memorialde tedavıye başlamak için ikametgah evlılık cuzdanı gibi evrakalr ıstıyorlarmı istiyorlarsa nelerı istiyorlar
evlilik cüzdanını götür canım sadece
birde senden ve eşinden vesikalık resim istiyorlar dosyaya koymak için
Kızlar bugün bebişimi ilk kez gördüm.kapkara bir nokta ve nasıl hızlı atan bir kalp sesi.Ağladım o sesi duyunca.
Tek kese göründü.her şey yolunda ve aynı ilaçlarla devam etmemi istedi.
Allahıma şükürler olsun.bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu.
Kızlar hepinize hayırlı bayramlar...
Hepinizi çok öpüyorum.
Kızlar bugun kontrolum var.umarım hersey yolundadır 6 hafta sonra kızımı kucagıma alıcam ınsallah.dua edın bızım ıcın
benim çok enterasan canım bigün hiç birşey yok diğer gün var
bizim yarın ilk buluşmamız olacak inşallah o zaman belli olacak teyzesi
sağlıklı olsunlar tek dileğim o
canım benım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.hele bır agzı burnu bellı olsun o zaman bırsey olcak dıye dahada bır korkuyor ınsan.senın bugun merkeze gıdıcegını bılmıyordum belkıde karsılasmısızdır.kacdaydı kı randevun?Kızlar bugün bebişimi ilk kez gördüm.kapkara bir nokta ve nasıl hızlı atan bir kalp sesi.Ağladım o sesi duyunca.
Tek kese göründü.her şey yolunda ve aynı ilaçlarla devam etmemi istedi.
Allahıma şükürler olsun.bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu.
maşalah :) inşlh sağlıkla kucağınıza da alırsınız :)
canım benım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.hele bır agzı burnu bellı olsun o zaman bırsey olcak dıye dahada bır korkuyor ınsan.senın bugun merkeze gıdıcegını bılmıyordum belkıde karsılasmısızdır.kacdaydı kı randevun?
kızlar ben birazzan çıkıcam miniklerimi görmeye gidicem dua edin olur mu güzel haberlerle geleyimmm
mercan canım senin ulrtasyonda kaç çıktı
canım 6 haftalık dedi doktor.burdaki hesaplama ile aynı çıktı. heyecanla bekliyorum seni![]()
benimde kalbim yerinde çıkacak sanki![]()
benimde kalbim yerinde çıkacak sanki![]()
mercancım hayırlı osun canım bak duydun bebişinn sesini.yüzünü görmeyi de nasip etsin allahım.iyi bak kendine.:)))
umutage haberler sende şimdi.bakalım tek mi çift mi:)))