• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun bebeksiz geçirdiğimiz son bayramımız bu inşallah seneye bayramda kucaklarımızda olurlar inşallahhhh:emir_bebek:

arkadaşlar bende bu gün memorialde dondurulmuşlar la tedaviye başladım size bir sorum olacak dr Funda aybar a giden varmı aranızda nasıl bir dr dur bilen duyan varsa yazabilirmi?

arkadaşlar bende bu gün memorialde dondurulmuşlar la tedaviye başladım size bir sorum olacak dr Funda aybar a giden varmı aranızda nasıl bir dr dur bilen duyan varsa yazabilirmi?

İlk muayenemde Semra Hanım'ın idaresinde Funda Hanımla başladım ve onunla devam ettim.
Başka doktor kabul etmedim.

Soğuk bir duruşu var.Fakat ben rahatsız olmadım.İşini bilen bir doktor olduğunu düşündüm.

Doğru bir iletişimle güzel bir süreç yaşanabilir.

kızlar aradm doktorumu,coraspin kullanımını bırakmamı bol istirahat etmemi ve lekelenme bittikten sonra yarım coraspin kullanmamı söyledi. hepinize teşekkür ediyorum sağolun kızlar.ben dinleneyim biraz.

çok geçmiş olsun. jeldn kaynaklı olabilir ama yinede bol bol istirahat et, sakın kendini yorma bebişinle dinlen.devam ederse doktorunla jeli kesip iğneye dönmeyide konuşabilirsin. lekelenmende biter inşallah en kısa zamanda.

Umutege ve Mercan size ve yavrularınıza maşallah subhanallah :nazar: Rabbim daim etsin, kucağınıza aldığınızı günleri de görmek nasip olsun inş...

Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun , sağlıcakla mutlu huzurlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle

kızlar nasılsınız, bayram çok sönük geçti memleketimede gidemedim bebişlere birşey olmasın diye olsun baklaım seneye hep beraber gideriz inşallah buarada göbüşümde baya çıktı :)))

aramıza hoşgeldin canım. inş ilk denemede tutan annelerin arasına da girersin :) benım aynur hakkında pek bir bilgim yok. sanırım bu topikte de bi kişi var ona giden. azçok duyduğum kadarıyla ii bir doktormuş oda. hatta bende tedavi sırasında birkez ona görunmuştum, hatta transferimide o yapmıştı. oraya gittiğin zaman zaten farketmişsindir herkes ağzı kulaklarında geziyor somurtmak yok kesinlikle :) elektrik meselesi kesinlikle. nur hanımda cidden kendini sana çeken bi insan. orda kime gidersen git, uygulanan tedavinin ortak kararlaştırıldığını ve mutlaka prof. semra hanımında gördüğünü bil. memorialdekilerin de dediği gibi, Bol Şans :16:

tesekkur ederim bakalım eylul ayında gidecegim inş hayırlısı olur

hoşgeldin,
ilk etapta nur hanıma gittm, dosyamı takiplerimi o yaptı.
sık sık yumurta takibine gittiğim için aynur hanım da denk geldim ve transferimi de aynur hanım yaptı.
hastanedeki dr lar ekip olarak çalıştıkları ve yapılacak tedavi, izlenecek sürece tek başlarına karar vermedikleri için için rahat olsun.

sabah hastaları görüp, öğleden sonra toplanıp ona göre yol izliyorlar.hemşireler her kontrolden sonra toplantı sonrası alınan kararlarla hastalara geri dönüş yapıyorlar.

tekrardan içiniz rahat olsun, umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır

tesekkur ederim bakalım eylul ayında gidecegim inş hayırlısı olur sizede Allah kolay dogum nasip etsin inş

hoşgeldin,
ilk etapta nur hanıma gittm, dosyamı takiplerimi o yaptı.
sık sık yumurta takibine gittiğim için aynur hanım da denk geldim ve transferimi de aynur hanım yaptı.
hastanedeki dr lar ekip olarak çalıştıkları ve yapılacak tedavi, izlenecek sürece tek başlarına karar vermedikleri için için rahat olsun.

sabah hastaları görüp, öğleden sonra toplanıp ona göre yol izliyorlar.hemşireler her kontrolden sonra toplantı sonrası alınan kararlarla hastalara geri dönüş yapıyorlar.

tekrardan içiniz rahat olsun, umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır

tesekkur ederim bakalım eylul ayında gidecegim inş hayırlısı olur sizede Allah kolay dogum nasip etsin inş

mercancım .... umutege bebişlerinizi görümüşsünüz ne güzel allah sağlıcakla kucağınıza aldıgınız günlerıde göstersın inşallah... umutege senınkı ıkız sanıyordum ama olsun tek olsun senın olsun sağlıklı olsun..

mercancım .... umutege bebişlerinizi görümüşsünüz ne güzel allah sağlıcakla kucağınıza aldıgınız günlerıde göstersın inşallah... umutege senınkı ıkız sanıyordum ama olsun tek olsun senın olsun sağlıklı olsun..

teşekkürler canım
bizim sloganımız bu zaten nur hn da aynısını diyor tek olsun bizim olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı başına canım ne durumdasın sen

kızlar mide yanmalarım başladı.mahvediyo beni.sanki avuç avuç biber yemişim.içim çıktı berbat bişeymiş.

gaviscon şurup içebilirsin, iyi gelir.

benim de bu son ay fena midem, anneme göre bebekler saçlanıyırlarmış, bana göreyse rahim mideyi ağzıma kadar getirdi :) renni duo vermişti dr um. sürekli ondan içiyorum
malesef cnm esimde varikosel.ama ilk denememizde oldu allaha sukur ve son 48 gunumuz.

:nazar:ne mutlu size :) inşlh sağlıkla gelir bebiş

Back
X