• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım... mercancım geçmıs olsun cnm şimdi ii olmana çk sevındım dıkkat et kendıne... kızlar bende heyecan başladı dün akşam valizleri hazırladık artık her an istanbul yolcusuyuz beklemekte zor aSLINDA.. allahım tedavıde olan herkezın yardımcısı olsun... ii haftalar hepinizeee

hayırlısı olsun şimdiden, nekadar güzel heyecanlı zamanlar :)

kizlar uzun zamandir yazamiyorum.kizimin odasiyla.mesguldum.yika utule yerlestir derken cok yorulmusum.birde kapalicarsiya alisverise gidince ttam oldu yani.umarim hepiniz iyisinizdir.tedaviye basliycak olanlar icinde bol bol dua ediyorum insallah allah sizede hayirlisiyla bir evlat nasip eder...:emir_bebek:
tatlı yorgunluklar canım bunlar onu kucağına alınca geçecek hepsi inşallah
çok az kaldı sanırım inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
günaydın kızlar.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.kendimi daha iyi hissediyorum ama sanki bu sabah yine hafif olsada koyu renkte akıntı başladı gibi.Allahım hayırlar yazmıştır inşallah.

tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.

canım bence korkma o kanamadan sonuçda kesede değilmiş kanama
ama merkezdeki dr arayıp söyle bence
bu arada coraspirini kullanıyormusun hala
belki onun da etkisi olabilir
bebeğin sımsıkı tutundu ama sana merak etme annesi inşallah 7 ay sonra kucağımızda olacaklar:emir_bebek::emir_bebek:

sağolun sizinde tedaviniz hayırlı olsun ... benım bu memoriale ılk gidişim olacak ilk tedavımı başka bı merkezde olmustum sen diğer tedavılerını başka emrkezdemı yaptırdın ve sorun ney... nur hanımın söyledığı ve burda arkdasların bana dediği tahlıllerı yazayım sana
senden istenenler
prolaktin
serbest t4-t3
tsh
hbs ag
anti hbs
anti- hcv
anti hıv I + II
rubella ıgG
tam kan sayımı
hormon tahlili
eşinden istenenler
hbs ag
anti hıv I +II
anti hcv
tsh
st4

ben ılk tedavıde yaklaşık 6 mılyarı felan buldu genetik testler felan.... memorıalın fıyatı 2000euro + ilaçlar oda bünyeye göre değişiyor il dışındanmı geleceksınız sizde

çok teşekkürler benim 3. dememem sorun tüplerin tıkalı olması eşimde çok şükür sorun yok 2. denemem tuttu ama düşük yaptım.normal yoldan olmamasının nedeni tplerin tıkalı olması fakat tüpe engel olan ne bunu anlamak istiyorum.sanırım bu testler haricinde birde genetik yaptırcam şişli etfalden randevu aldım ama orası yapmıyor demiş bazı arkadaşlar napsam bilemedim .memorialde bakalım ne fiyat vericekler.bu arada ben istanbul avrupa yakasındayım.sen nerden geliyorsun sorununuda yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
çok teşekkürler benim 3. dememem sorun tüplerin tıkalı olması eşimde çok şükür sorun son denemem tuttu ama düşük yaptım.normal yoldan olmamasının nedeni tplerin tıkalı olması fakat tüpe engel olan ne bunu anlamak istiyorum.sanırım bu testler haricinde birde genetik yaptırcam şişli etfalden randevu aldım ama orası yapmıyor demiş bazı arkadaşlar napsam bilemedim .memorialde bakalım ne fiyat vericekler.bu arada ben istanbul avrupa yakasındayım.sen nerden geliyorsun sorununuda yazarsan sevinirim

Arkadaşların bir kısmı testlerini zeynep kamil hastanesinde yaptırmıştı. Bir araştır istersen.

bu yazdığın testler rutin testlerdir.her yer yapabilir bi kac tüp kan verilcek hormon testleri ama dışardaki devlet hastaneleri yazarmı bunları bilmiyorum devlet hastanesine gidip yaptıran varmı bunları yani herkese direk yapıyorlarmı ki? ?

evet zeynep kamil yapıyosa süleymaniyede yapabilir
butür paylaşımlar gerçekten çok önemli arkadaşlar, devlette yaptıramıyorsak bu işi devletten sonuna kadar faydalanmalıyız

ben de başlıycam artık hazırlıklara.anca tamamlarım.yavaş yavaş anca tamamlarım.sana da kolay gelsin canı.
senın için biraz erken degıl mı canım gercı ınsan dayanamıyor.bana kalsa daha ertelerdımde ıste erken dogum mevzum varya benım ondan acele ettım..
Ne kadar güzel :16: En keyifli zamanlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bizler de bu güzel duyguları yaşayabiliriz.. :nazar:

Canım daha iyi olmana çokk sevindim. Moralini bozma sakın. En ufak kanamada mutlaka doktorunu ara. herşey güzel olacak inşallah.. Allah meleğini korusun.. aminnnnn.. :16::16::16:

Bu haberler moralimi düzeltiyor kızlar. Bol bol paylaşın bebek hazırlıklarını:1: Tedaviye başlayacak olan bizler de sizlerle umut buluyoruz.. İyi ki topiği terketmediniz.. sizin olmanız bize güç veriyor :34::16:

ınsallah canım olmayan herkes ıcın dua edıyorum cunku cok zor.cumartesı gunu nst ye baglandıgımda odaya yatırdılar sankı dogmus gıbı hıssetım kendımı.

tatlı yorgunluklar canım bunlar onu kucağına alınca geçecek hepsi inşallah
çok az kaldı sanırım inşallah sağlıkla gelsin dünyaya

canım bence korkma o kanamadan sonuçda kesede değilmiş kanama
ama merkezdeki dr arayıp söyle bence
bu arada coraspirini kullanıyormusun hala
belki onun da etkisi olabilir
bebeğin sımsıkı tutundu ama sana merak etme annesi inşallah 7 ay sonra kucağımızda olacaklar:emir_bebek::emir_bebek:
aynen ole canım ama kocaman karnınla yıka kurut utule ser derken cok zor oluyor.sonraada bel agrısından uyuyamıyorum..

arkadaşlar bende bu gün memorialde dondurulmuşlar la tedaviye başladım size bir sorum olacak dr Funda aybar a giden varmı aranızda nasıl bir dr dur bilen duyan varsa yazabilirmi?

Hakkında hayırlısı olsun inş.

kızlar mide yanmalarım başladı.mahvediyo beni.sanki avuç avuç biber yemişim.içim çıktı berbat bişeymiş.

Allah yardımcın olsun canım.

Dr Nur Hanımla tanıştım. Taze taze hemen anlatayım neler olduğunu. Evet randevu saatine ben daha evvel geçirdiğim Dış gebelik raporu ve elimde rahim filmi, sperm testleri gibi donanımla gittim.Nur hanım gayet dediğiniz gibi dünya tatlısı sakin sakin 45 dk kadar anlattı sorular sordu. Hatta muayene etti. Genel durum şu evet yumurta rezervi konusunda azalma var ve tüp bebek yapmalıyız. 15 gün sonraya eşim ve benim yapacağımız testleride alıp gideceğiz. Burdan öğrendiğim bir sürü soruyu sordum. Ama evet herkesin tıbbı hikayesine göre test istiyor, sonuçları konuşacağız.
Durum bu ben çok stres yaptım niyeyse ama sakinleşip çıktım. Bu arada son 6 ayda 4. doktor görüşmesiydi. Tüp bebek doktoru ile normal kadın doğum doktoru farkını ben bugün öğrenmiş oldum. Normal doktorlar hiçbirşeyin yok git bebek yap derken, Rahim kalınlığı, yumurta rezervi gibi konuları açıklamıyorlar. Bebek istiyorsak, Tüp bebek uzmanını görmek gerekiyormuş..
Hadi herekse bol şans, banada çokca olsun :1:

kızlar günaydın.umutage mercan nasıl gidiyo hamilelik:)))inci tanesi nerelerdesin arkadaşım görüşemedik uzun zamandır.

Selam canım.

merhaba arkadaşlar benimde 2. deneme olacak bu sefer daha önce izmirde özel bir doktor ve özel bir merkezle denemiştim ama yumurta bile geliştiremediler.Bende geçen hafta memorial Semra hanıma gittim. Murat bey kontrollerimi yaptı Semra hocada muayene etti .Bende rezerv azlıgı var amh 0,2 malesef eşimdede hareket ve sayı az ve malesef baş anomalisi var. Merkez benim ilk izlenimime göre fazlası ile profesyonel ama Murat bey sanırım çok acemi aslında ven yardımcı doktor olarak Tonguç beyi seçmiştim kendisi ile daha öncede telefonda konuşmuştuk bana iyi gelmişti. ancak gittiğimde yurt dışında oldugu için çaresiz murat beye kaldım. ama çok fazla heyecanlı ve dinlemeden cevaplamak istiyor.Benimde ilk izlenimim bunlar umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bende yarın uzun protokol için lucrine başlıyorum.

Hadi hayırlısı inş.

Incim sen nasilsin?

Çok şükür canım. Sen nasılsın?

Selam kızlar
bişi sormak istiyorum aralık ayı gibi allah izin verirse bende tüp yaptırıcam araştırma aşamasındayım şimdi ben
tahlilleri burdan not edip devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim yoksa doktora yazdırmak gereklimi nasıl bir yol izleyebilirim birde avrupa yakasında yaptırabileciğim bir hastane öneriniz varmı
:16:

Bazı doktorlar yapıyor bazılarıysa yazı istiyor maalesef. Ben elimdeki listeyle Bezm-i Alem'de yaptırmıştım.

kızlar bu testleri adetin 2.ve 3. günümü yaptırmak zorundayız

Adetli olmana gerek yok canım.

arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bir gece hastane macerası yaşadım.arefe günü başlayan lekelenmelerim,bayramın 3.günü akşamı kırmızı renge dönmeye başlayınca hastaneye gittik.acildeki doktor tüp bebek diyince kendi doktorumu aradı ve o hemen yatmamı istedi.serum ve iğne ile geçirdim o geceyi.sabah muayenede doktorum rahimde pıhtılaşmalar var.düşük tehliken var dedi.kalp atışlarını dinledi.şükür herşey yolundaydı.hastanede yatar gibi yatma şartıyla eve gönderildim.hangi durumda gelmem gerektiğinide sıkıca tembihledi.çok şükür doktorum çok hassas davrandı.tüp bebek bu.çok emek veriliyor akşam sadece lekelenme dediler ama riske atmak istemedim iyikide öyle yapmışım diyor.ayın 30 unda tekrar randevum var
çok şükür şimdi ara sıra kahverengi renkte geliyor.onun birkaç gün dürebileceğini söylemişti zaten.kızlar geçmişi okuyamadım ancak size haber verecek kadar izin kopardım eşimden.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.öpüyorum sizleri.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. İnş devam etmez.

selam

arkadaşlar bende memorialde 6.tedavime başlamayı düşünüyorum kısmetse.görüşmeye gittim bazı testler istediler dışarda yaptırmamı önerdiler..

sizden ricam hangi hastanede yaptırabilirim.şişli etfale gittim yazmadılar başka dr. istemiş bizimle ilgili değil gibi şeyler söylediler.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim pazartesi yaptırmam gerekiyor biraz acil durumum..iyi gecelerrrr

Ben Bezm-i Alem'de yaptırmıştım canım.

29 ağustos sezeryan tarihi. :) ikizler geliyor inşlh

darısı tedavide olan tüm arkadaşların başına

2 gün kalmış. Hoşgelsinler inş :16:

Bu topiği yeni gördüm
Bizde tüp bebek tedavisine başlıyoruz Rabbim kısmet ederse
Ataşehirdeki Memorıal'da yaptıracağız
Adetimin 2. günü gelmemi söyledi doktorum
1 Hafta içinde olurum diye düşünüyorum
Hadi bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım Mervem inş sonu güzel olur...

kizlar uzun zamandir yazamiyorum.kizimin odasiyla.mesguldum.yika utule yerlestir derken cok yorulmusum.birde kapalicarsiya alisverise gidince ttam oldu yani.umarim hepiniz iyisinizdir.tedaviye basliycak olanlar icinde bol bol dua ediyorum insallah allah sizede hayirlisiyla bir evlat nasip eder...:emir_bebek:

Ne güzel... Bizlere de nasip olur bir gün inş.

günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım... mercancım geçmıs olsun cnm şimdi ii olmana çk sevındım dıkkat et kendıne... kızlar bende heyecan başladı dün akşam valizleri hazırladık artık her an istanbul yolcusuyuz beklemekte zor aSLINDA.. allahım tedavıde olan herkezın yardımcısı olsun... ii haftalar hepinizeee

Hadi hayırlısı :)

bu yazdığın testler rutin testlerdir.her yer yapabilir bi kac tüp kan verilcek hormon testleri ama dışardaki devlet hastaneleri yazarmı bunları bilmiyorum devlet hastanesine gidip yaptıran varmı bunları yani herkese direk yapıyorlarmı ki? ?

Bazı hastaneler sorun çıkarmıyor ama bazıları yazı istiyor. Doktora gidip tedaviye başlayacağınızı söylersen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun...

Günaydın İyi haftalar herkese :1:
Ya kızlar çok uğurlu geldiniz bana.... Ben geçen çarşamba Dr. Nur hanımla tanıştım tesler yaptırdım hatta bugün sonuçlar gelicek... 1 hafta sonra başlıyoruz dedik anlaştık. Ama dün adetim 2. gün gecikince kan testi yaptırdım. ve Pozitiffffffffffffffffffff :9:
Sevineyim mi bekleyeyim mi bilemiyorum ki, geçen severde böyle başladı 6. hafta da dış gebelik olduğu tespit edildi... Daha çok yeni 5 ay geçti üstünden ve ben aklımdaki sorulardan sabaha kadar uyuyamadım.
Bu arada Göztepe tarafında iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum kızlar Eski doktoruma gitmem...

Ya kızlar çok uğurlu geldiniz bana.... Ben geçen çarşamba Dr. Nur hanımla tanıştım tesler yaptırdım hatta bugün sonuçlar gelicek... 1 hafta sonra başlıyoruz dedik anlaştık. Ama dün adetim 2. gün gecikince kan testi yaptırdım. ve Pozitiffffffffffffffffffff :9:
Sevineyim mi bekleyeyim mi bilemiyorum ki, geçen severde böyle başladı 6. hafta da dış gebelik olduğu tespit edildi... Daha çok yeni 5 ay geçti üstünden ve ben aklımdaki sorulardan sabaha kadar uyuyamadım.
Bu arada Göztepe tarafında iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum kızlar Eski doktoruma gitmem...

Ne güzel bir haber bu :) İnş sağlıkla devam eder...

ayy çok sevindim.allah tamamına erdirsin.aklına kötü şeyler getirme.ilkinde olması şimdide olacağı anlamına gelmiyor.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

oy maşaah, tüylerim diken diken oldu :) süpriz mi yapmış kuzu..

inşlh sonuna kadar sağlıkla gider, sağlıkla kucağınıza alırsınız ..

Allah herkeze nasip etsin böyle bi mucize.sağlıcakla devam etsin inşallah:nazar:

canım benım memorıal var ordada ben 41 gun sonra dogum yapıcam hala nur hnm a gıdıyorum hastaneden memnunum atasehırdekıde cok ıyıymıs.

selam kızlar hepinize hayırlı haftalar

sağol cnm inşallah kavusuruz yavrularımıza bizi fazla bekletmeden gelır bebişlerimizzzz
aminnn inşallah esmerimm rabbim nerde varsa herkese en hayırlısından nasip etsin :emir_bebek:
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bir gece hastane macerası yaşadım.arefe günü başlayan lekelenmelerim,bayramın 3.günü akşamı kırmızı renge dönmeye başlayınca hastaneye gittik.acildeki doktor tüp bebek diyince kendi doktorumu aradı ve o hemen yatmamı istedi.serum ve iğne ile geçirdim o geceyi.sabah muayenede doktorum rahimde pıhtılaşmalar var.düşük tehliken var dedi.kalp atışlarını dinledi.şükür herşey yolundaydı.hastanede yatar gibi yatma şartıyla eve gönderildim.hangi durumda gelmem gerektiğinide sıkıca tembihledi.çok şükür doktorum çok hassas davrandı.tüp bebek bu.çok emek veriliyor akşam sadece lekelenme dediler ama riske atmak istemedim iyikide öyle yapmışım diyor.ayın 30 unda tekrar randevum var
çok şükür şimdi ara sıra kahverengi renkte geliyor.onun birkaç gün dürebileceğini söylemişti zaten.kızlar geçmişi okuyamadım ancak size haber verecek kadar izin kopardım eşimden.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.öpüyorum sizleri.
geçmiş olsun rabbim sağ sağlim tamamlayıp kucakmayı nasip etsin inşallah bol bol dinlenin doktrun söznden sakın çıkma canım:16:
selam

arkadaşlar bende memorialde 6.tedavime başlamayı düşünüyorum kısmetse.görüşmeye gittim bazı testler istediler dışarda yaptırmamı önerdiler..

sizden ricam hangi hastanede yaptırabilirim.şişli etfale gittim yazmadılar başka dr. istemiş bizimle ilgili değil gibi şeyler söylediler.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim pazartesi yaptırmam gerekiyor biraz acil durumum..iyi gecelerrrr
hayırlı uğurlu olsun bu son olur inşallahhh
çok teşekkürler canım darısı başınıza olsun inşallah
devlet hastahanesi olan eğitim ve araştırma hastahanerinde yaptırabilirsin
ben adetli değildim yaptırırken dr da fark etmez dedi ama kanın saat 10:00 na kadar verilmiş olması lazım

malesef ki böyle yerlerde var canım
eğer ki gidebilirsen haseki eğitim ve araştırma hastahanesinin kadın doğumundan randevu alarak gidebilirisn canım ben orda yaptırdım
biz randevusuz gitmiştik ama kapıda ki görevli dr sordu yazarım ama en son hastlar bitince demiş bizde çok sıra olduğu için beklemedik ama sonra ordaki bir hemşire yardımcı oldu bize allah razı olsun onun sayesinde hallettik
siz randevu alarak giderseniz yazar drlar
ama randevularınızı erken saate alın saat 11:00 de bitiyo kan alımı
allah yar ve yardımcını olsun inşallah kavuşursunuz melekerinize:emir_bebek::emir_bebek:
aminn canım inşallah bizimde şansımız seninki gibi güzel giderbir çırpıda yaptırabiliriz testleri çok yardımcı olsun canım sağol:16:
29 ağustos sezeryan tarihi. :) ikizler geliyor inşlh

darısı tedavide olan tüm arkadaşların başına
:nazar::nazar::nazar::nazar: allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşalalh çok az kalmış kucaklaşmaya maşallah aminn
Bu topiği yeni gördüm
Bizde tüp bebek tedavisine başlıyoruz Rabbim kısmet ederse
Ataşehirdeki Memorıal'da yaptıracağız
Adetimin 2. günü gelmemi söyledi doktorum
1 Hafta içinde olurum diye düşünüyorum
Hadi bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
aminn hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonunçlar alırsın
hadi hayırlısı iyi yolculuklar dilerim inşallah üç kişi olarak dönersiniz canım

Allah yardımcın olsun canım.

Selam canım.

Hadi hayırlısı inş.

Çok şükür canım. Sen nasılsın?

Bazı doktorlar yapıyor bazılarıysa yazı istiyor maalesef. Ben elimdeki listeyle Bezm-i Alem'de yaptırmıştım.

Adetli olmana gerek yok canım.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. İnş devam etmez.

Ben Bezm-i Alem'de yaptırmıştım canım.

2 gün kalmış. Hoşgelsinler inş :16:

Canım Mervem inş sonu güzel olur...

Ne güzel... Bizlere de nasip olur bir gün inş.

Hadi hayırlısı :)

Bazı hastaneler sorun çıkarmıyor ama bazıları yazı istiyor. Doktora gidip tedaviye başlayacağınızı söylersen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun...
inciii merhaba nasılsın hatılrdadınmı canım bir ara yazışmıştık çok teşekkür ederim bilgiler için sağolll
:nazar::nazar::nazar::nazar:allah tamamına erdirsin hulicim ne kadar güzel bir süpriz bu sağlıkla kucaklarsın inşallah meleğini

inci canım sen testleri yaptıtıken sorun yaşadınmı kaç günde çıktı sonuçlar doktor tetsleri yazıpmı gittin yoksa direk yaptırdınmı canım

inciii merhaba nasılsın hatılrdadınmı canım bir ara yazışmıştık çok teşekkür ederim bilgiler için sağolll

Merhaba canım. Evet hatırladım :) Tedavideydim o dönem. Uzun zaman olmuş... Çok şükür iyiyim sen nasılsın?

inci canım sen testleri yaptıtıken sorun yaşadınmı kaç günde çıktı sonuçlar doktor tetsleri yazıpmı gittin yoksa direk yaptırdınmı canım

Yok güzelim zaten sadece kan veriyorsun tahliller için. Sabah kan verdim öğleden sonra aldım sonucu. Ben ön görüşmeye gittiğimde doktor bana test listesini vermişti ben de elimde o listeyle gittim. Sen İstanbul'da mısın?

Merhaba canım. Evet hatırladım :) Tedavideydim o dönem. Uzun zaman olmuş... Çok şükür iyiyim sen nasılsın?

Yok güzelim zaten sadece kan veriyorsun tahliller için. Sabah kan verdim öğleden sonra aldım sonucu. Ben ön görüşmeye gittiğimde doktor bana test listesini vermişti ben de elimde o listeyle gittim. Sen İstanbul'da mısın?

evet canım uzun zaman oldu gerçekten bayadır girmemiştim bende iyiyim çok şükür koşturmaca işte
hımm anladım canım tamam evet istanbuldayım allah izizn verirse aralıkta başlıcam bende tedaviye daha şimdiden aldı telaşı ilk olucak daha önce 3 aşılama denedim şimdi çok karışığım ne zaman gidiyim görüşmeye testleri şimdidenmi yaptırıyım yoksa başlıcağım zamanmı beni neler bekliyor oooo daha bir sürü şey işte

ben yaşadığım ildekı devlet hastanes,ne gittim durumu anlattım ve yazdılar testleri

evet canım uzun zaman oldu gerçekten bayadır girmemiştim bende iyiyim çok şükür koşturmaca işte
hımm anladım canım tamam evet istanbuldayım allah izizn verirse aralıkta başlıcam bende tedaviye daha şimdiden aldı telaşı ilk olucak daha önce 3 aşılama denedim şimdi çok karışığım ne zaman gidiyim görüşmeye testleri şimdidenmi yaptırıyım yoksa başlıcağım zamanmı beni neler bekliyor oooo daha bir sürü şey işte

Aralıkta başlayacaksan kasımda ön görüşmeye gitmeni tavsiye ederim. Ön görüşme ücretsiz oluyor. Tedavi öncesi doktorunu tanımanda, hastaneyi görmende fayda var canım. O zaman tahlil listesini de alırsın rahat rahat yaptırırsın. Tatlı heyecan bunlar :)

Son düzenleme:
Back
X