Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Geçmiş olsun :26: İstanbul trafiği zor canım ya. Sen dikkatli olacaksın aynı zamanda karşı tarafı da kollayacaksın.

öylede işte bazen karşı taraf sorumsuzca sollama yapıyor makas atıyorlar felan kör noktaya denk gelince kötü oluyor neyseki dün maddı manevi birşey olmadan atlattık :))

gözün aydın canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallahhhhh :nazar:

amin canım amin inş..

oyyy oyyy oyy hamişimiz teşrif etmişler.. Maşallah canım.. Değerin daha da katlansın..:nazar::nazar::nazar:
Bu arada hepimizzz sana kusuz:47:... Hepimiz seni çok merak ettik.. Amaaaaa tıkk yok..
Ama neyse affedildin şekerrrrr..
Kendine ççookkkk dikkat et.. Çok sevindim.
Allah a emanet ol..

oyyyy kıyamam ben size yaaaa :) tekrardan çok üzgünüm. öptüm seni :16:

çok sevindim canım.hadi hayırlısı.şimdi bakalım tek mi çift mi:))))

büyük oynadık bu sefer. hissediyorum kutumda büyük var :1:

Sevdacım tebrik ederim canım hayırlı olsun. Allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin inş.

canımmmm çok sağol. rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inş. herkese her isteyene de nasip etsin. inş. daha şimdiden "tamam bitti" diyemiyoruz. diyemeyizde. kucağımıza alana kadar hep dua dua dua... rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş..

ay çok yakınmışız incim sevindim :)eminim yoruyordur ama değer diye düşünüyorum kaç dk sürüyor metrobüsle peki

tuğçem çok zor olmuş senin için bakalım ben napcam tam kış olucak hayırlısı bende nerede inicem hangi durak acaba diye merak ediyordums sağol bitanem

canım benim istanbuldayız ama bilmiyoruzki heryeri bir bakıma daha kolay tabi ama bence değer sonucuda güzel olursa eğer yol mol vız gelir

ahhh incim aynen öyle sorsan 1 kere gitmemişimdir şişliye mecidiyeköye ay kıyamam ya bende panik olurdum kesinn

canım benım beylıkduzunde nerde oturuyosun?sormak stedıgın bısey olursa sor cnm cekınmene gerek yok..

cnm benım yaaa çok sevındım senın adına dün akşam bıle eşimle senı konustuk aceba tuttumu ne oldu feln dıye ama sonucuna çok sevındım allahım tamamına erdırsın doktora her gittiğinde güzel haberler alasın...

artık öyle hallerdeyiz ki beyli bayanlı bi aile gibi olduk gerçekten.. hep birbirimizi merak ediyor dua ediyoruz. maşallah bize :nazar: :16: çokçok sağol canım. rabbim herkese hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu..

Tüp bebek 2000 euroydu 2100 olmuş canım. İlaçlar 1000-2000 lira arası değişiyor. Tedaviden önce senden istenen testleri devlette yaptır bence. Dondurma işlemi için 200 dolar alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
birazcık zam gelmiş sağol incim çok teşekkür ederim
Canım bence tedaviye kadar öğren :) İnan büyük rahatlık. Toplu taşımalar eskisi gibi değil maalesef. Ben 2003'te almıştım ehliyeti. 2011 yılına kadar hiç sürmedim. Ders almadan çıktım trafiğe biliyor musun :1: Kolay olmadı ama öğrendim çok şükür. Şiddetle tavsiye ederim :34:
haklısıın canım ehliyeti aldım ama trafiğe çıkmak kısmet olmadı bir türlü biran önce eşimden ders almak şart oldu
evet cok sukur hamileyim:nazar::nazar:.. Allah sana ve burda bebek ozleminde olan tum arkadaslara nasip etsin amin...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallaah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
aminn aminnn inşallah bizede nasip olur

hehe :) kaçtım, netten sizlere bakayım dedim. ösledim yaaaaa. çok şukur şimdilik herşey yolunda. yarın yine test yaptırıcaz. inş onunda sonuçları ii çıkarsa biraz daha rahatlayacağız :)

ya oo gunler ne kadar streslıydı bılır yaa..bende kızı uyutup uyutup burdayımm...

artık öyle hallerdeyiz ki beyli bayanlı bi aile gibi olduk gerçekten.. hep birbirimizi merak ediyor dua ediyoruz. maşallah bize :nazar: :16: çokçok sağol canım. rabbim herkese hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu..

amin cnm aminnnnnn ... bundan sonrasıda zor değer arttımı kese görüncekmı felan btmıyor .... bende allahın izni ile yarın doktora gidecem keseyı görmeye nur hanım 7 haftalıkken git dedı ama ben dayanamıyorm baaklım yarın doktor neler sölıcek bebişimle ilgili

Tebriklerr:9: Hepimiz heyecanla sonucunu bekliyorduk. allah tamamına erdirsin inşallah :
Sevgiler

çok çok sağolun. şükür rabbime güldürdü bu sefer yüzümüzü :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
SEVDACIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLA KUCAKLARSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİ

inş canım inş. çok sağol. rabbim hepimizin kucaklarını küçük hanım ve beylerle doldursun inş :16:

Günaydın kızlar
çok şükür sevdadan güzel hbaerler aldık darısı başımıza inşallahhhh

amin... amin... amin...

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin..:38:
sağlıkla kucağına alrsın yavrunu inşallah:nazar::nazar:

amin canım inş. inş hepimiz sağlıklı hayırlı yavrulara gebe kalırız, kucağımıza alıp severiz..

Güne güzel haberle başladım ohhh beee sewdacım çok swındım allah kucagına almayı nasıp etsın ben bıle cok heycanlandım sımdııı :)))))))

canımm çok sağol. rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inş.. bende ki bu olumlu sonuç hepimize umut olsun moral olsun inş :16:

Sevdacığımmm çoookkk sevindim canım benim :16: Ne kadar büyük bir mutluluktur kimbilir... Rabbim 9 ay sonunda sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :16: Darısı biz gün sayanların başına :16::nazar::nazar::nazar:

amin canim amin inş. yürekten kalpden dua ediyorum, rabbim kimsenın özelliklede sizlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda evin içini bebek cıvıltılarıyla doldurup çınlatsın inş. çok değişik bir duyguymuş bu yaa. zaten on gun nasıl geçti gel bana sor. son gun annem, ablam, kayınvalidem, babam, kayınpederim bende. eşimi aradım dedim ben bakamıcam sen bak. ben zangır zangır titriyorum heyecandan. hemen aradı eşim. burda 86 yazıyor ne demek bu dedi. Allahım geberiyordum sevinçtten. başladım ağlamaya. kayınvalidem geldi bana sarıldı. o ağlıyo ben ağlıyorum. ya hala inanamıyorum..

amin canim amin inş. yürekten kalpden dua ediyorum, rabbim kimsenın özelliklede sizlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda evin içini bebek cıvıltılarıyla doldurup çınlatsın inş. çok değişik bir duyguymuş bu yaa. zaten on gun nasıl geçti gel bana sor. son gun annem, ablam, kayınvalidem, babam, kayınpederim bende. eşimi aradım dedim ben bakamıcam sen bak. ben zangır zangır titriyorum heyecandan. hemen aradı eşim. burda 86 yazıyor ne demek bu dedi. Allahım geberiyordum sevinçtten. başladım ağlamaya. kayınvalidem geldi bana sarıldı. o ağlıyo ben ağlıyorum. ya hala inanamıyorum..

canım allah mutluluğunu daim etsin.insan hakkaten çok değişik hissediyo.artık bebişin seninle.bunun tadını çıkar.bi de hareketlerini hisset bak esas duygulanmalar o zaman başlıycak:)))

amin cnm aminnnnnn ... bundan sonrasıda zor değer arttımı kese görüncekmı felan btmıyor .... bende allahın izni ile yarın doktora gidecem keseyı görmeye nur hanım 7 haftalıkken git dedı ama ben dayanamıyorm baaklım yarın doktor neler sölıcek bebişimle ilgili

ayyyy ne güzel yaaaa. sen atlatmışsın bekleme gunlerini. bende ölüyorum meraktan iyi mi yada iyiler mi? iki embriyo kondu ama hangisi tuttu yada ikiside benimle mi bilemiyorum. birde dediğin gibi değeri artacak mı sorusu var. inş kötu birşey olmayacak değerim güselce artacak. içim rahat... senınde maşşalah kese görme zamanı gelmiş demek. memoriale devam mı senın? bide kaç hafta oldu? ha bide kaç tane :)))

ayyy canım catladım orta yerımden beklerken.cok cok cok sevındım allahım tamamına erdırsın saglıkla sıhhatle kucagına alırsın ınsallah.ayy aglıycam valla ya....opuyorum kendıne ıyı bak bugunler cok onemlı dınlen...
:1: kıyamam ben size yaaaa. ancak fırsat bulup akşam yazabildim. şaşkınlığımı atmak uzun sürdü :1: bende çokçok öpüyorum senı...

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin meleğin/meleklerin:46::46::46::46::118:
amin canım inş. senınde oğluşun sağsalim gelsin annesının kucağına konsun inş :))

Evet canım dondurdular tabii ki :16: Biz talepte bulunmadan dahi onlar gerekeni yapmıştı. Ben çok memnunum o nedenle. Çok profesyoneller...:31:
canım kusura bakma ben takip edemedim seni :( ne zaman oldu transferim? test gunun ne zaman? neden bi tane koydular ilk denemen miydi? ayrıca pgt den sağlıklı çıkmalarına da çooooooooooook sevindim :16:

Back
X