Uyanan herkese günaydıııın.Umarım hepimiz için hayırlı haberlerle dolu bir gün olur.Çalışanlara, işe gidenlere,doktora gidenlere,birşeyler için çare arayan herkese allah kolaylık versin.
Heeeeey duyan yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanan herkese günaydıııın.Umarım hepimiz için hayırlı haberlerle dolu bir gün olur.Çalışanlara, işe gidenlere,doktora gidenlere,birşeyler için çare arayan herkese allah kolaylık versin.
iyi günlerr kızlarrrrrr...6 yumurtamın 3ü döllenmiş.inşlh gelişirlerr.....
Heeeeey duyan yok mu?
günaydın arkadaşım hatta tünaydın sesini duyan varr :))
Oh be en azından 1 kişi duydu.Arkadaşlar benim regl dönemim geçti.Dün sabahtan beri kahverengi leke geliyor.Zaman zamanda kırmızı.Ama çamaşırıma değil peçeteyle sildiğimde geliyor.Kasıklsrım ağrıyor.Ve 3 gündür resmen donuyorum.Acaba nedendir.Bilginiz var mı?
bi kan tahlili yaptır istersen canım için rahatlar.belki de adetin sökülmeye çalışıyodur.
Canım kan testi yaptırdım sonucu şimdi öğrendim.Maalesef negatif.[
yapma ya.ben de ümitlenmiştim sen öyle yazınca.sökülcek o zaman heralde.
Canım kan testi yaptırdım sonucu şimdi öğrendim.Maalesef negatif.[
yapma ya.ben de ümitlenmiştim sen öyle yazınca.sökülcek o zaman heralde.
Düşüğüm hariç şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı.
cemileyld zaten zor yazan biriyim bu durumda ne yazsam bilemedim. 2 kere düşük 3 kere negatif yaşamış biri olarak şu anki halini çok iyi anlıyorum arkadaşım.
rabbim yardım ediyor dayanma gücü veriyor..
bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz en hayırlısıyla vakti saati geldiğinde rabbim anneliği yaşatsın sana inş.
gebelk olsa çıkardı kanda canım.stres yapma canım aklına kötü şeyler getirme.
cemileyld zaten zor yazan biriyim bu durumda ne yazsam bilemedim. 2 kere düşük 3 kere negatif yaşamış biri olarak şu anki halini çok iyi anlıyorum arkadaşım.
rabbim yardım ediyor dayanma gücü veriyor..
bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz en hayırlısıyla vakti saati geldiğinde rabbim anneliği yaşatsın sana inş.
Hepimize yaşatır inşallah canım.Çok sağol.
bendende tünaydınnnn
arkadaşlar memorialde kanda gebelik testi fiyatı nedir bilen varmı acaba?
telefonlada sorabilirdim ama yazacak sözüm olsun dedim:)
ben sizler gibi yazacak konu bulamıyorum:)))
test günüm yaklaştı ilk test pakete dahilmiş 2. ücretliymiş.inşaallah hamilelik oluştuysa 2.ye ücret ödeyeceğim