Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selammmmm millet...

uzun zamandir giremiyordum.. Isler cokkk yogun...
Ama soyle i gecmisi okudum...
Test gunu yaklasan Akasya––pazartesi, teyze–– carsamba––– guselll ve mucize haberlerinizi bekliyorusss insallah...:46:
Inci nasilsin? Sende bu hafta bi test yaptiracaktin sanirim... Pazartesi miydi?
Sevda hamislik nasil gidiyor??? Bulantilarin baslamadan (insallah olmaz) istahin yerindeyken yiyebildigin kadar ye.. Guc depola.. :21:
Esmerim bulantilarin baslamis :52::52:.. Allah sabr versin:50:..Merak etme bi kac gune neyin , hangi kokularin dokundugunu anlarsin. Bunye kendini otomatik duzene oturtuyor..Gecici olacak.. Ama benimmmmm gecmiyorrr:52::52::52::52: offppppppp

Bal,corek otu, tarcin karisimini bende yaptim yaptigim ay bi suru kist olustu hatta yumurtam da 1 taneydi:43::43: Onun yuzunden o ay baslayamadik tedaviye...
Incir suyu kuru de yaptim.. Kilo kilo incirin suyunu ictim..Ondan da fayda gormedim...

Allah hepimizin yarr ve yardimcisi olsun...

opuyorum kizlar sizi

iyi günlerr kızlarrrrrr...6 yumurtamın 3ü döllenmiş.inşlh gelişirlerr.....

Canım ne güzel haber işte :1: içini feraf tut herşey yolunda gidecektir.
günlerdir buralarda sorup durdun, o nasıl bu nasıl diye..
bak yolun yarısına gelmişsin bile.. Hayırlısıyla hamile :49: haberinide duyarız inşallah :9:

bendende tünaydınnnn

arkadaşlar memorialde kanda gebelik testi fiyatı nedir bilen varmı acaba?

telefonlada sorabilirdim ama yazacak sözüm olsun dedim:)

ben sizler gibi yazacak konu bulamıyorum:)))

test günüm yaklaştı ilk test pakete dahilmiş 2. ücretliymiş.inşaallah hamilelik oluştuysa 2.ye ücret ödeyeceğim

günaydın arkadaşım hatta tünaydın sesini duyan varr :))

Oh be en azından 1 kişi duydu.Arkadaşlar benim regl dönemim geçti.Dün sabahtan beri kahverengi leke geliyor.Zaman zamanda kırmızı.Ama çamaşırıma değil peçeteyle sildiğimde geliyor.Kasıklsrım ağrıyor.Ve 3 gündür resmen donuyorum.Acaba nedendir.Bilginiz var mı?

merhaba kızlarrrrrrr:3::3:

test gününüz yaklaşyor kızlarr merakla beliyoruz müjdeli haberlerinizi inşalah:emir_bebek:

Oh be en azından 1 kişi duydu.Arkadaşlar benim regl dönemim geçti.Dün sabahtan beri kahverengi leke geliyor.Zaman zamanda kırmızı.Ama çamaşırıma değil peçeteyle sildiğimde geliyor.Kasıklsrım ağrıyor.Ve 3 gündür resmen donuyorum.Acaba nedendir.Bilginiz var mı?

bi kan tahlili yaptır istersen canım için rahatlar.belki de adetin sökülmeye çalışıyodur.

hamile arkadaşlara sağlıklı huzurlu göz açıp kapayana kadar geçiveren bir hamilelik süreci diliyorum.rabbim tamamına erdirsin cümlesini..

tedavide olan arkadaşlara stressiz huzurlu tedavi diliyorum sonunda pozitifi görmek nasip olsun..

benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarada sabrın sonunda selamete erişip mutluluktan havalara uçmalarını diliyorum:))

çocuk sahibi arkadaşlara sağlıcakla büyütmelerini diliyorum.

tedavi olmak isteyip başlayamayan,uygun zamanı bekleyen arkadaşlarada rabbim en kısa zamanda şartları oluşturup başlamayı nasip etsin

Düşüğüm hariç şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı.

cemileyld zaten zor yazan biriyim bu durumda ne yazsam bilemedim. 2 kere düşük 3 kere negatif yaşamış biri olarak şu anki halini çok iyi anlıyorum arkadaşım.

rabbim yardım ediyor dayanma gücü veriyor..

bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz en hayırlısıyla vakti saati geldiğinde rabbim anneliği yaşatsın sana inş.

cemileyld zaten zor yazan biriyim bu durumda ne yazsam bilemedim. 2 kere düşük 3 kere negatif yaşamış biri olarak şu anki halini çok iyi anlıyorum arkadaşım.

rabbim yardım ediyor dayanma gücü veriyor..

bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz en hayırlısıyla vakti saati geldiğinde rabbim anneliği yaşatsın sana inş.

Hepimize yaşatır inşallah canım.Çok sağol.

bendende tünaydınnnn

arkadaşlar memorialde kanda gebelik testi fiyatı nedir bilen varmı acaba?

telefonlada sorabilirdim ama yazacak sözüm olsun dedim:)

ben sizler gibi yazacak konu bulamıyorum:)))

test günüm yaklaştı ilk test pakete dahilmiş 2. ücretliymiş.inşaallah hamilelik oluştuysa 2.ye ücret ödeyeceğim

selam arkadaşlar..
inş. sonucun pozitifff çıkar.

vay vayy.benden ilk testte para almışlardıııı.:20:
iğnelerimi yapan hemşire burda yapalım demişti.(sağlık oacağı)
illa da orda yaptırmışım.
sonucu yazayım merak eden olursa.değerim 45 ti.
dr tekrarla demişti.malesef negatif.:14:

Son düzenleme:
Back
X