- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş hayırlısıyla canım...
Senin güzel haberlerini alalım da :)
Sevdaaa test yaptırdın mı?
sevdaaa test yaptırdın mı?
bayramda yaptırmam gerekiyor testi sabırsızlanıyorum
kaç günde belli oluyor opu işleminden 14 gün sonra demişlerdi
öylemi oluyor
daha önce de öğrenilebiliyormu
ben 12 sinde oldum 14 gün sonrası 26 sına geliyor
dr sevdaya yap demısmı test ?
kanamasımı vardı onun içinmi tekrar yaptıracak
ben geçmişte çok şey kaçırdım galiba
bilgisayarın azizliği işte
kızlar merhaba
daha öncede yazmıştım şimdi tekrar sizlere bilgi vermek istedim ben 2 defa tüp denemiştim ama hep rezerv azlığından yumurta bulunamamış ve tedavim iptal olmuştu sonunda memoriale gitmeye karar verdim.ramazan bayramında gittik muayenemizi olduk uzun protokol tedavimize başladık 06/ eylülde igne bitti regl oldum merkeze uşatık uzun bir igne döneminin ardından 2 yumurtam oluştu ve ikiside döllendi birisi 1.kalite digeride orta kalite ikisinide 24/eylülde transfer ettiler 24 saat dinlenip uzun bir uçak ve otobüs yolculugundan sonra evime döndüm.05 ekim de test yaptırdım 70,72 çıktı hamileydim ama biraz daha yüksek olmalı dedileri iki gün sonra tekrar test istediler 132,80 çıktı tekrar test yap dediler. bu sefer 260,9 çıktı artık kesin hamilesin 3 hafta sonra doktora gidebilir yada buraya gelebilirsin dendi şimdi günümüzü bekliyoruz. sanırım uzun bir bekleyişten sonra artık kesin hamileyim ama hiç belirtim olmadıgı için emin olamıyorum daha erken ultrasona girsemmi diyorum.
Evet opu'dan 14 gün sonrasına veriyorlar günü. Ama 1-2 gün önceden yaptırsan da çıkıyor.
Sevda'nın kanaması vardı kızlar, onun için testi tekrarlayacak bugün.
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet opu'dan 14 gün sonrasına veriyorlar günü. Ama 1-2 gün önceden yaptırsan da çıkıyor.
Sevda'nın kanaması vardı kızlar, onun için testi tekrarlayacak bugün.
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi durumumu payşamak istedim,1 senedir eşimle korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık,adetlerim düzenli,eşimin testleri de normal, geçen ay polip ameliyatı oldum doktorum rahmimin hafif dönük olduğunu
söyledi muhtemelen spermlerin geçişini engelleyebilir dedi,hiç olmaz demiyorum ama engelleme durumu var dedi ve aşılama önerdi.Şu an puregon kullanıyorum 7 gün 75 doz kullanmamı istedi,daha önce klomen falan içmedim,ben de daha ilk ilaç tedavisi sonrası aşılama olsun istemedim,önce doğal yoldan deneyelim olmazsa aşılamaya yöneliriz dedim,sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Benin opum cuma oldu 14 gün sonrada test yapınca hamile isem kaç haftalık hamile olmuş olucam
önceki adetten sayılıyormus burda bır arkadas solemıstı ordan hatırladım ben daha yasamadığım ıcın net cevap veremıyorum canım inş test sonucun pozıtıf olur
transfer olmadı daha bakalım inşallah hayırlısı
senin transfer olmamışmıydı?
2 defa oldu bırınde 0 dı sonuc dıgernde kımyasaldı kısmetolmadı hesaplamak yanı
iyi günler arkadaşlar, bugün transferim var.3.gün embriyosu.ama kalitesi hakkında bilgi vermediler.hastaneye gidince vereceklermiş.çok korkuyorum...
Sevdaaa test yaptırdın mı?