• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayırlı olsun teyze,:nazar:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu ay çok bereketli güzel bir ay,hamile haberlerini aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki,hem bize de umut oluyor.
bize de nasip olur inşallah..

AMİNNN...adenes çok sağol.ALLAH razı olsun.dualarım herkes için...ALLAH sizede ve herkese nasip etsin...

teyzeeeee soracaktım sana bugün pazartesi ya da salı yaptırırım diyordun ya. Çok sevindim ya :16: Lütfen bu anın tadını çıkar. 2 gün sonra değerin güzel bir şekilde katlanacak Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun, çok çok çok sevindim :16: Herkes böyle müjdeler versin, kimse negatif yazmasın inşaallah...

inci çok sağol.ALLAH razı olsun.ben yazamadın bursada annemdeyim.annemin evde wınn zayıf.bugün bursadaki kendi evime geldim,o yüzden yazabiliyorum.merak edeceğinizi düşündüğümden ve rahat rahat ağlamak için:) evime geldim..az sonra anneme giderim yine.koca iş seyahatinde.napalım para kazansın diye bişi demiyorum:))

İNŞALLAH değerim katlar..burası ayrı bi yer ya.en yakın arkadaşıma bile anlatırken beni anlamadığını hissedebiliyorum.beni anlayan yer burası .dilerim ALLAHTAN hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...herkese SEVGİLER...öpüyorum...(bişekilede haber veririm size yine gelişmelerden)

merhaba arkadaşlar..

hulicim dikkatin için teşekkürler canım:7::16:

allahıma sonsuz şükürler olsun hamileyim..

rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yarı yolda bırakmasın inşaallah...

Canım tekrar tebrikler ya çok mutlu oldum senin adına. :16::16::16:
belirli yaş üstü hamilelikleri duyunca daha da çok seviniyorum.
Hep umut var ne güzel...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Tanrım ben dahil tüm bebek isteyenlere nasip etsin aminnnnnnn
Allah sana bağışlasın bebişini
Sevgiler :16:

teyzeeeee soracaktım sana bugün pazartesi ya da salı yaptırırım diyordun ya. Çok sevindim ya :16: Lütfen bu anın tadını çıkar. 2 gün sonra değerin güzel bir şekilde katlanacak Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun, çok çok çok sevindim :16: Herkes böyle müjdeler versin, kimse negatif yazmasın inşaallah...

inci çok sağol.ALLAH razı olsun.ben yazamadın bursada annemdeyim.annemin evde wınn zayıf.bugün bursadaki kendi evime geldim,o yüzden yazabiliyorum.merak edeceğinizi düşündüğümden ve rahat rahat ağlamak için:) evime geldim..az sonra anneme giderim yine.koca iş seyahatinde.napalım para kazansın diye bişi demiyorum:))

İNŞALLAH değerim katlar..burası ayrı bi yer ya.en yakın arkadaşıma bile anlatırken beni anlamadığını hissedebiliyorum.beni anlayan yer burası .dilerim ALLAHTAN hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...herkese SEVGİLER...öpüyorum...(bişekilede haber veririm size yine gelişmelerden)

Teyze
Akasya ile başladık güzel haberlere; bu hafta öyle de devam etiyor maşallah:nazar::nazar:.
Sen canlı yayınla resmen bize o bekleme heyecanını da yaşattın ya :16:
Canım tekrar tebrikler ya çok mutlu oldum senin adına. İnşallah değerlerin katlanarak devam eder canım :1:

Canım benim gözün aydın..:16: Bak boşuna üzülmüşsün. Değerin yükselir merak etme.. Stres yapıp bebişini de üzme annesi :nazar::16: Benim 6. gün transferiydi. Transferden 7 gün sonra test yaptırdım. Değerim 153 . Ben de yarın tekrarlayacağım. İnşallah yükselmiştir. :18:

inşallah akasya...inşallah..benim p.tesi yumurta toplanıp c.tesi transferdi.transferden sonra 10.gün yani bugün test yaptık...bakalım ALLAH HAYIRLARLA karşılaştırsın.....

Teyze
Akasya ile başladık güzel haberlere; bu hafta öyle de devam etiyor maşallah:nazar::nazar:.
Sen canlı yayınla resmen bize o bekleme heyecanını da yaşattın ya :16:
Canım tekrar tebrikler ya çok mutlu oldum senin adına. İnşallah değerlerin katlanarak devam eder canım :1:

AMİNNN AMİNNN canım

:)) huliciğim mesajını okurken hem okudum hemde perdeleri indirdim yine(az ağladım ama)

ALLAHIM İNŞALLAH herşey yolunda gider.sendahil ve diğper arkadaşlarıma da tez zamanda hamilelik ve sağlıkla kucaklarımıza almayı kalpten,gönlümden diliyorum..
SEVGİLER.....

Amin cümlemizden inşaallah...
Gerçekten öyle burası. Bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki...
Hayırlı haberlerini bekleyeceğiz...

:21::21::21:arkadaşlar cevap yazmayı unuttuğum arkadaşlarım varsa lütfen gönül koymasınlar...herkese tek tek cevap yazmaya çalıştım.
kafa kalmadı artık bende..yoğun stres,endişelerden...ama mesajlarınızıi,dileklerinizi okurken o kadar duygulandım kiii.destekleriniz için çok sağolunn..bu platform beni tek anlayan yer yani sizlersiniz...ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin.AMİN...şimdilik allahaısmarladık.görüşürüz.ALLAHA emanet olun...SEVGİLERRR:21:

sevda,umutegenin dediği gibi 6.haftadan itibaren kanama ile cebelleşiyorum.ara ara ve hep hafta sonuna gelen vakitlerde beni korkutan, doktoru bugün nerden bulucam stresine iten her defasında çok şükür bunuda atlattık dedirten hafif kanamalarım var.haftasonunuda bu sebeple yine yatarak geçirdim.inşallah seninkiler son olur.

kızlar,geçen pazartesinden beri moralim kötü.doktorumun yönlendirdiği profla muayenem kötü geçti.bebklerimden biri çok hareketsiz ve kalp atışı zayıftı.bebğim 5 günde geriden geldiği için doktor bekleyip görücez vs.dedi ve hep olumsuz konuştu.yeni yeni toparlanıyorum.çarşamba günü kendi doktorumla muayenem var.anlayacağınız her anı korku ile geçiriyorum.

Allah hepimizi korktuklarımızdan emin, umduklarımızada nail eylesin.

bende ki kanamalrda hafif. doktorum endişelenme dedi ama kanamanın neden olabileceğini söylemedi. sana söyleidler mi? ya senın durumun benden daha kötüymüş. rabbim inş en kısa zamanda şifasını versin. şu doktor maceranıda okudum. maşşalah diyorum o doktora da. ne boşboğaz ne patavatsız ne acımasız biriymiş... amaaan sen boşver onu. çarşamba gunu doktorun sana gusel haberleri versinde sende güle oynaya evine dön :16:

Son düzenleme:
sevdacım çok sevindim test sonuçlarının iyi olmasına.sen yine de çayı kahveyi fazla kaçırma derim ben.çay demir eksikliği yapar canım.sana bol demir lazım şimdi :)))

ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum :5: kanamam bitmiyor gittikçe çoğalıyor. ben napacağımı şaşırdım :( doktorumu bi daha mı arasam. napsam bilemedim :5:

hamile arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim.benimde transferim oldu arkadaşlar. embriyolar orta kalite olduğu için 2 embriyo koydular....

mucizecim hemen kötü düşünme.bi git bakalım merkeze bi görüş ne diycek doktorun.benim de 3. gün embriyosuydu.ama bak meleğim benimle.inşallah seninki de yanında olucak canım.

canım senin embriyonun kalitesi nasıldı.benimkiler orta kaliteli 7 hucreli. 2 tane koydular.birde hucreler eşit bölunmemiş.

Az önce aradım test sonucunu öğrenmek için 63.91 miş test sonucum.bana düşük geldi.ilaçlar bu kadar hamilelik hormonunu yükseltir mi acaba.hep korku hep korku.ay ALLAHIM hiçbişeye sevinemez oldum.şimdide neden düşük diye ağlıyorum.hemen kliniği aradım.hoca sonuç iyi dedi.ilaçlara devam.2 gün sonra tekrar testi tekrar edicem.İNŞALLAH yükselir.ben şimdi hamilemiyim:)) ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.hep endişe hep endişe.2 gün sonrasını yaşıyorum.anı yaşamayı unuttum wallahi ya.biten ilaçlarım var.almaya gidiyorum.1 saat sonra gelirim buraya.öpüyorum hepinizi.az daha ağliim evde şimdi:))

kıyamam yaaaaa nasılda içlenmiş :) hayırlı olsun canım. kazasız belasız sağ salim sağlıkla al inş kucağına bebeğini.

merhaba arkadaşlar..

hulicim dikkatin için teşekkürler canım:7::16:

allahıma sonsuz şükürler olsun hamileyim..

rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yarı yolda bırakmasın inşaallah...

aman maşallah ne güsel :nazar: bugun iki tane hamile haberi aldım beden iyisi yok :16: rabbim sağlıkla kucağınıza,kucağımıza almayı nasip etsin bebekleri. :emir_bebek:

Sevdacım bence doktorunu bir ara ne olur ne olmaz tedbirini al kuzum. İnşaallah bir şeycik olmayacak...

Back
X