hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin basına.. bende anne olmak istiyorummmmmmm
İNŞALLAH...İNŞALLAH...bi gün hepimiz ANNE kelimesini duyarız,çocuklarımızdan HAYIRLISIYLA...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin basına.. bende anne olmak istiyorummmmmmm
hayırlı olsun teyze,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu ay çok bereketli güzel bir ay,hamile haberlerini aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki,hem bize de umut oluyor.
bize de nasip olur inşallah..
hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı analı babalı büyütmeyinasip etsin inşaallah...
teyzeeeee soracaktım sana bugün pazartesi ya da salı yaptırırım diyordun ya. Çok sevindim yaLütfen bu anın tadını çıkar. 2 gün sonra değerin güzel bir şekilde katlanacak Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun, çok çok çok sevindim
Herkes böyle müjdeler versin, kimse negatif yazmasın inşaallah...
merhaba arkadaşlar..
hulicim dikkatin için teşekkürler canım
allahıma sonsuz şükürler olsun hamileyim..
rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yarı yolda bırakmasın inşaallah...
teyzeeeee soracaktım sana bugün pazartesi ya da salı yaptırırım diyordun ya. Çok sevindim yaLütfen bu anın tadını çıkar. 2 gün sonra değerin güzel bir şekilde katlanacak Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun, çok çok çok sevindim
Herkes böyle müjdeler versin, kimse negatif yazmasın inşaallah...
inci çok sağol.ALLAH razı olsun.ben yazamadın bursada annemdeyim.annemin evde wınn zayıf.bugün bursadaki kendi evime geldim,o yüzden yazabiliyorum.merak edeceğinizi düşündüğümden ve rahat rahat ağlamak için:) evime geldim..az sonra anneme giderim yine.koca iş seyahatinde.napalım para kazansın diye bişi demiyorum:))
İNŞALLAH değerim katlar..burası ayrı bi yer ya.en yakın arkadaşıma bile anlatırken beni anlamadığını hissedebiliyorum.beni anlayan yer burası .dilerim ALLAHTAN hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...herkese SEVGİLER...öpüyorum...(bişekilede haber veririm size yine gelişmelerden)
Canım yaaa.Çoooook sevindim.Hadi hayırlı olsun.İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın haberlerinide verirsin.
Canım benim gözün aydın..Bak boşuna üzülmüşsün. Değerin yükselir merak etme.. Stres yapıp bebişini de üzme annesi
Benim 6. gün transferiydi. Transferden 7 gün sonra test yaptırdım. Değerim 153 . Ben de yarın tekrarlayacağım. İnşallah yükselmiştir. :18:
canım tebrik edeirim Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah![]()
Teyze
Akasya ile başladık güzel haberlere; bu hafta öyle de devam etiyor maşallah.
Sen canlı yayınla resmen bize o bekleme heyecanını da yaşattın ya
Canım tekrar tebrikler ya çok mutlu oldum senin adına. İnşallah değerlerin katlanarak devam eder canım
Tanrım ben dahil tüm bebek isteyenlere nasip etsin aminnnnnnn
Allah sana bağışlasın bebişini
Sevgiler![]()
inci çok sağol.ALLAH razı olsun.ben yazamadın bursada annemdeyim.annemin evde wınn zayıf.bugün bursadaki kendi evime geldim,o yüzden yazabiliyorum.merak edeceğinizi düşündüğümden ve rahat rahat ağlamak için:) evime geldim..az sonra anneme giderim yine.koca iş seyahatinde.napalım para kazansın diye bişi demiyorum:))
İNŞALLAH değerim katlar..burası ayrı bi yer ya.en yakın arkadaşıma bile anlatırken beni anlamadığını hissedebiliyorum.beni anlayan yer burası .dilerim ALLAHTAN hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...herkese SEVGİLER...öpüyorum...(bişekilede haber veririm size yine gelişmelerden)
sevda,umutegenin dediği gibi 6.haftadan itibaren kanama ile cebelleşiyorum.ara ara ve hep hafta sonuna gelen vakitlerde beni korkutan, doktoru bugün nerden bulucam stresine iten her defasında çok şükür bunuda atlattık dedirten hafif kanamalarım var.haftasonunuda bu sebeple yine yatarak geçirdim.inşallah seninkiler son olur.
kızlar,geçen pazartesinden beri moralim kötü.doktorumun yönlendirdiği profla muayenem kötü geçti.bebklerimden biri çok hareketsiz ve kalp atışı zayıftı.bebğim 5 günde geriden geldiği için doktor bekleyip görücez vs.dedi ve hep olumsuz konuştu.yeni yeni toparlanıyorum.çarşamba günü kendi doktorumla muayenem var.anlayacağınız her anı korku ile geçiriyorum.
Allah hepimizi korktuklarımızdan emin, umduklarımızada nail eylesin.
sevdacım çok sevindim test sonuçlarının iyi olmasına.sen yine de çayı kahveyi fazla kaçırma derim ben.çay demir eksikliği yapar canım.sana bol demir lazım şimdi :)))
mucizecim hemen kötü düşünme.bi git bakalım merkeze bi görüş ne diycek doktorun.benim de 3. gün embriyosuydu.ama bak meleğim benimle.inşallah seninki de yanında olucak canım.
Az önce aradım test sonucunu öğrenmek için 63.91 miş test sonucum.bana düşük geldi.ilaçlar bu kadar hamilelik hormonunu yükseltir mi acaba.hep korku hep korku.ay ALLAHIM hiçbişeye sevinemez oldum.şimdide neden düşük diye ağlıyorum.hemen kliniği aradım.hoca sonuç iyi dedi.ilaçlara devam.2 gün sonra tekrar testi tekrar edicem.İNŞALLAH yükselir.ben şimdi hamilemiyim:)) ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.hep endişe hep endişe.2 gün sonrasını yaşıyorum.anı yaşamayı unuttum wallahi ya.biten ilaçlarım var.almaya gidiyorum.1 saat sonra gelirim buraya.öpüyorum hepinizi.az daha ağliim evde şimdi:))
merhaba arkadaşlar..
hulicim dikkatin için teşekkürler canım
allahıma sonsuz şükürler olsun hamileyim..
rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yarı yolda bırakmasın inşaallah...