• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ceydakaya; canım bu testlerin bi kısmını benden de istedi nur hanım. ön görüşmeye gittiğimde tsh.serbest t4,prolaktın ,anti hbs,anti hcv.anti hiv bu testleri herhangi bi devlet hastanesinde yaptırabilirsin ücretsiz. ben bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde kadın doğum doktorundan randevu alıp bu testleri istiyorum dedim hiç bi zorluk çıkarmadan yazdılar. yalnız rubella devlette yoktu.onu dışarda özel hastanede yaptırdım. anti TPO nun da ne olduğu bilmiyorum malesef. bol şans sanada

teşekkür ederim canım. devlet hastanesinden maalesef randevu almak sıkıntı 15 kasıma randevu verdi.
bende sağlık ocağında yaptırdım.aile hekiminde. çünkü 10 gün içinde halletmem gerekiyor kasım ortası tedavi başlayacak.
bi kısmınıda özelde yaptırıcam. kalan testler zaten 117 tl tuttu. eşimden de sperm testi istediler normalde 10 milyon çıkıyor morfoloji 0 yada 1-2 çıkıyor ama
bu hastanede düşük çıkıyormuş sanırım. o yüzden kafama takılıyor biraz ya çok düşük çıkarsa diye.
Allahım inşallah dileyen herkese hayırlı evlat nasip eder.

teşekkür ederim canım. devlet hastanesinden maalesef randevu almak sıkıntı 15 kasıma randevu verdi.
bende sağlık ocağında yaptırdım.aile hekiminde. çünkü 10 gün içinde halletmem gerekiyor kasım ortası tedavi başlayacak.
bi kısmınıda özelde yaptırıcam. kalan testler zaten 117 tl tuttu. eşimden de sperm testi istediler normalde 10 milyon çıkıyor morfoloji 0 yada 1-2 çıkıyor ama
bu hastanede düşük çıkıyormuş sanırım. o yüzden kafama takılıyor biraz ya çok düşük çıkarsa diye.
Allahım inşallah dileyen herkese hayırlı evlat nasip eder.
halletmiş olmana sevindim canım. bizde sperm testini memorialda yaptırdık. heryerde normal diyorlardı bize orda biraz hızında problem çıktı. ama bizim tedavimiz için 1 tane bile olması yeterli. çok takılma canım. yeterki sağlıklı olsun. hadi hayırlısı bakalım

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Bugün ilk iğnemi göbişten vurdum.İnşallah herşey çok güzel ilerler.

arkadaşlar selam herkese...haftasonunuz güzel geçer inşallah.gündüz alışveriş ve evi toparlama olayları.cuma saati okuyamayacağım ama akşama hepimiz adına kuran okuyup dua edeceğim...BEBEKLERİMİZ sağlıkla kucaklarımızda olsun diye..

Alla kabul etsin arkadaşım.Allah razı olsun.

incim,yazamıyorum ama hep takipteyim ve dualarım seninle.başka engel çıkmadan sağlıcakla kavuşacaksın inşallah meleğine.güzel haberlerini bekliyorum.

umutege,nisan annelerindende seninle ilgili gelişmeleri takip ediyorum.ilk başlarda yazıyordum sen yoktun.şimdide ben fırsat bulamıyorum.belkide korkularımdan yazamadım ama heran aranıza gelebilirim.senin için herşeyin yolunda gitmesine çok seviniyorum.yerim totosunu oğluşunun.

esmerim,sende kayboldun ortalardan. inşallah herşey yolundadır.

tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
taze hamişleride tebrik ediyorum.güzel bir hamilelik geçirin.

bizimde bugün yine (15 günde bir gidiyorum)doktor kontrolümüz vardı.
en son bayramda tekrar kanamam oldu.kanamadan sonra sürekli açık renklerde leke geliyordu diğerlerinden farklı olduğunu anladım zaten.artmaya başlamıştı.bugün doktorum o lekelerin sebebini açıkladı.plesenta aşağıdaymış.halk arasında eş dedikleri şey.hamilelik ilerledikçe yukarı çıkarmış ama benimki oldukça aşağıdaymış.
bende olmayan var mı dedim güldüm artık bunada alışırım.lekeler artarsa ve plesenta yukarı çıkmazsa yatıracakmış.ayakta kalmayacakmışım vs. bugünüme şükür ama kendimi 1 milyoncular var ya yok yok marketler hani işte onlar gibi hissediyorum.tek fark artık üzülmüyorum ben çırpınsdamda herşey olacağına varıyor.bol dua ederek rabbime emanet ediyorum.aralarındaki 5 günlük fark açılmamış biri 170 diğeri 150 grammış.ilk cinsiyet tahminini yapabildi sonunda ve %99 ikiside kız dedi.
belki yanılabilirim halka açılma hemen :9: diye ekledi ama bu kadar emin olmasa %99 demezdi.
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

incim,yazamıyorum ama hep takipteyim ve dualarım seninle.başka engel çıkmadan sağlıcakla kavuşacaksın inşallah meleğine.güzel haberlerini bekliyorum.

umutege,nisan annelerindende seninle ilgili gelişmeleri takip ediyorum.ilk başlarda yazıyordum sen yoktun.şimdide ben fırsat bulamıyorum.belkide korkularımdan yazamadım ama heran aranıza gelebilirim.senin için herşeyin yolunda gitmesine çok seviniyorum.yerim totosunu oğluşunun.

en son bayramda tekrar kanamam oldu.kanamadan sonra sürekli açık renklerde leke geliyordu diğerlerinden farklı olduğunu anladım zaten.artmaya başlamıştı.bugün doktorum o lekelerin sebebini açıkladı.plesenta aşağıdaymış.halk arasında eş dedikleri şey.hamilelik ilerledikçe yukarı çıkarmış ama benimki oldukça aşağıdaymış.
bende olmayan var mı dedim güldüm artık bunada alışırım.lekeler artarsa ve plesenta yukarı çıkmazsa yatıracakmış.ayakta kalmayacakmışım vs. bugünüme şükür ama kendimi 1 milyoncular var ya yok yok marketler hani işte onlar gibi hissediyorum.tek fark artık üzülmüyorum ben çırpınsdamda herşey olacağına varıyor.bol dua ederek rabbime emanet ediyorum.aralarındaki 5 günlük fark açılmamış biri 170 diğeri 150 grammış.ilk cinsiyet tahminini yapabildi sonunda ve %99 ikiside kız dedi.
belki yanılabilirim halka açılma hemen :9: diye ekledi ama bu kadar emin olmasa %99 demezdi.

Allah beterlerinden saklasın canım.Bugünümüze şükredelim.Allah'ım dermansız dert vermesin inşallah.İnşallah hayırlısıyla, sağlıcakla brbişlerini kucağına alırsın.İnşallah isteyen herkes bebişlerine en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşur.

İnci.......
Canım çok geçmiş olsun merakla dönüşünü bekledik, Hayırlısıyla bunu ta atlatırsın sen geç olsun bizim olsun neyapalım dimi :16: adaşım bende Hülya
çok sevgiler

Sağol canım. Amin inşaallah. Memnun oldum adaşım :16:

geçmiş olsun canım.her şeyde vardır bir hayır.beraber başlarız seninle tedaviye.bende ocakta başlayacğaım 2.tedaviye. inşlh bu sefer sonucumuz pozitif olur...

Sağolasın mucizecim. İnşaallah. Bu topik bir daha negatif görmez umarım...

İNCİMM;

geçmiş olsun tatlım herşey gönlünce olsun inşallah, Rabbim en sonunda sizinde yüzünüzü güldürecek.

Allah razı olsun canım.

canocanancım..testler anormal gitmeye başlayınca inanılmaz boyutta üzüldüm.ağlayarak bayag üzüldüm.deşarj oldum.bayram öncesi idi.zaten mucize beklemek imkansızdı.ama nedense ilk iki tedaviye göre daha güçlüydüm.ama yinede sokakta anneleriyle 3-4 aylık bebekler görünce ağlıyorum.güneş gözlükleri yardımcım oldu.sokakta hamile görüncede içerliyorum.hamile arkadaşlar içerlemesin bana.dürüst dürüst yazıyorum.çok seviniyorum onlar adına...tam atlattım sayılmaz.bakalım kürtaj sonrası ne olucam.ALLAH yardım etsin hepimize.hiç bi doktorun yanında şimdiye kadar ağlamadım.erkeğin yanında hele hele doktorun...tabi ağlayanları eleştirmiyorum.yanlış anlaşılmasın.insanız heryerde ağlayabiliriz..neyse güçlücülük oyunu oynuyorum galiba alt belleğimde:))

Teyze ben de aksine hemen ağlayıveriyorum. Negatifi aldığımda doktorumun yanında öyle bir ağlamıştım ki :14:
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok geçmiş olsun canım vakti saati geldiğinde bebeğini kucağına alacaksın inşaallah..

Allah razı olsun portakalcım.

arkadaşlar selam herkese...haftasonunuz güzel geçer inşallah.gündüz alışveriş ve evi toparlama olayları.cuma saati okuyamayacağım ama akşama hepimiz adına kuran okuyup dua edeceğim...BEBEKLERİMİZ sağlıkla kucaklarımızda olsun diye..

Allah kabul etsin canım.

kızlar merhaba ben kasım 13 de donmuşlarla tedaviye başlıyorum nasip olursa donmuşla hamile kalanlar varmı aranzda bide transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne yaptınız tutunmasına yardımcı olacak hamile arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bu ikinci tedavi olacak rabbim inş mutlu sonla bitmesini nasip eder tedavimizin

Allah yardımcın olsun...

canım benım çabuk geçer inş bu süreçde :)
Bende canan ama genelde cano dıorlar Hülyacım :) :1:

İnşaallah canım. Memnun oldum :16:

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Bugün ilk iğnemi göbişten vurdum.İnşallah herşey çok güzel ilerler.

Hayırlı olsun :)

Allah razı olsun Mercanım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah...
Prensesler geliyor demek :16: Hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzular...

Bende Cemile hülyacığım

Memnun oldum canım :16:

sanırım yaklasık herkes amacına ulasmıs...
ben bu yola yeni girdim ve arastırma icindeyim. daha simdiden bunalıma girmis durumdayım. kime nereye gidecegimi malesef bilmiyorum. denizli de kalıyorum. istanbula tüp bebek icin gitmeyi herseyi karsılamayı göze aldım fakat nereye gidecegime bir türlü karar veremedim. bana tecrübelerinize dayanarak birseyler anlatırsanız sevinicem...

sanırım yaklasık herkes amacına ulasmıs...
ben bu yola yeni girdim ve arastırma icindeyim. daha simdiden bunalıma girmis durumdayım. kime nereye gidecegimi malesef bilmiyorum. denizli de kalıyorum. istanbula tüp bebek icin gitmeyi herseyi karsılamayı göze aldım fakat nereye gidecegime bir türlü karar veremedim. bana tecrübelerinize dayanarak birseyler anlatırsanız sevinicem...

Merhaba mihrisah. Evet çoğu arkadaş hamile kaldı ama bizler gibi gününü bekleyenler de var. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Ben kendi adıma Memorial'ı şiddetle tavsiye ederim. Ben hastanemi ve doktorumu yoğun araştırmalar sonucu buldum ve çok memnunum.

canım gel aramıza katıl lütfen sende
bebeklerin gayet iyi gidiyorlar sağlıkla kucağına alacaksın prenseslerini:52::52::52:aklına olumsuz hiçbirşey getirme...
ve bence sen evde kalmalısın sanırım okula devam ediyorsun bence bırak canım ister istemez yoruyordur okul seni

kızlar test sonuçlarımdan prolaktin 28 çıkmış normal aralıkta 29 da bitiyor.
yüksek gibi görünüyor. kasım adetimle tedaviye başlayacaktık. acaba bu engel olurmu
bilginiz var mı.
şimdiden teşekkürler...

yüksek gibi görünüyor. kasım adetimle tedaviye başlayacaktık. acaba bu engel olurmu
bilginiz var mı.
şimdiden teşekkürler...

benimde 4-5 sene önce yaptırdığımda sınırda çıkmıştı ama engel olmadı tedavime canım.sorun olacağını sanmıyorum.

bilginiz var mı.
şimdiden teşekkürler...

ben tedavi ye başladan 3 kere prolaktın testi yaptırdım 1.de 14 2.de 32 3. de 25 çıktı..dr.um ilaç verdi haftada yarım içtim allaha şükür bir sorun olmadı

çok teşekkürler kızlar içim rahatladı. tsh de bir önceki testte (1 yıl önce yapılan) 3,2 çıkmış doktor sınırda
dedi sanırım tiroidden şüphelendi. test tekrarladık umarım ondada bişey çıkmaz.

Bebek İstiyoruz;

Allahıma çok şükür 30 haftayı bitirdim, hazırlıkları yapmaya başladım, çanta telaşı var şimdilik onuda mı koysam bunuda mı derken heyecanla geçiyor günler, İkizlerim isimleri hazır eğer olursa birisini babamın ismin koymayı istiyorum. Yusuf olacak diğeride K.pederimin ismini koymak istiyor doğal olarak eşimde onun ismide Bekir yanlarına birer isim daha koyarmıyım bilmiyorum artık bakalım hayırlısı. Allahtan 2 tane isim konusunda tartışma yaşamadık eşimle :)))

Back
X