• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

CANLARIMMM ,

KUSURA BAKMAYIN UZUN ZAMADIR GIREMEDIM.. GECMIS BAYRAMINIZI KUTLUYORUM..

YAZILANLARI OKUMADAN YANİ GECMİSİ OKUMADAN HEMEN BI YAZAYIM DEDIM...

INCIM,HULI,BH.., SEVDA, AKASYA,tugceserdar,PORTAKALL, UMUTEGE VE SIMDI RUMUZLARINI ANIMSAYAMADIGIM ARKADASLARIM KADERDAŞLARIM NASILSINIZ....

OZLEDIM MUHABBETINIZI..

OPUYORUM HEPINIZI

bende kaç gundur giremıyordum anca girdim. sayfalarda bayag bi ilerlemiş ama ben azimle okuyorum hepsini :) ne iyiyim ne kötü. iç güveysınden halliceyim :)

arkadaşlar herkese selam.geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.girmedim.şimdi bile uykusuz bi şekilde müsaitken haber verim dedim
ilk test 63 idi,2.test 118 iyi idi.3.test 185 idi arada bir test labaratuvar farklılıgından ortada bi rakam çıktı.sonraki test 265 , 6 gün sonra yapılan test 445..bayramda kanamam oldu.küçük bi parça düştü.doktorda sürekli telfnda konuştuk.şehir dışındaydım.düşük veya dış gebelik dedi.zaten 3 testten sonra bunu söylemişti.yani bayramdan önce.muayene etmeden net bişi diyemedi.çarşamba 4 te randevum var,yani bugün.yaklaşık 10 günde 6 defa kan verdim.sağ kolumda damardan kan gelmedi..kabus dolu zamanlar yaşadım.bana göre dış gebelik tabi doktor bugün muayeneden sonra teşhisi koyar.kabuslar hiç bitmiyor..çok üzgünümm.annemlerin yanında duygularımı annem üzülmesin diye bastırmaya çalıştım..içimde kocaman boşluk,hiçlik.sabahları uyanmak istemiyorum.depresyonda olunca bende hep böyle oluyo.içim fırtınadan önceki sessizlik....sabah istanbuldaki evime döneceğim..hiç iyi değilimmm....

hamile arkadaşlara çok sevindimm...inşallah sağlıklı hamilelik geçirip kucağınıza almayı ALLAH NASİP EDER....

benim gibi üzüntülü arkadaşlarada bu günler geçecek demekten başka ne denir ki..herkesi öpüyorum...ALLAHA emanet olunuz..

zaten bu sinir bu stres adamı yiyip bitiriyor.. benim test gunumden dört gun sonra kanamalarım başladı. önceleri azdı. doktorum iğne verdi test yaptırdı herşey yolunda görününce kanamayo fazla takma dedi. biz yine de dayanamayıp bayramdan iki gun önce kontrole gittik. herşey yolundaydı. ertesi gun anı bir kanama ve iki kere parça attım. koştur koştur hastaneye. çok şukur bebeğim benleydi ama sinir stres mahvolduk :( benım parça atmamın sebebı ikinci tutan ama gelişemeyen bebeğin kendini atma çabasıymış :( herşey kısmet. inş sağlıklı olan bebeğimize birşey olmaz.. ben senı öyle ii anlıyorum ki. korka korka tuvalete giderdim. doktorla telefonda görüşmek kar etmez benı teselli etmezdi. şimdi kanamam durdu çok şukur ama hala düzlüğe çıkmış değiliz :( 7 buçuk hafta oldu. bir ayıda atlatsak rahat edicez diyoruz. hayırlısı yaaaaa. ne diyim ....

günaydınnnnn

hamiş arkadaşlar progesteron hormonunu nasıl alıyosunuz iğnemi jelmi hapmı??

ben iğne kullanıyorum iğne yerlerim iflas etti sizin durumunuz nedir merak ettim

ben jel kullanamıyorum kötü anılarım psikolojimi bozuyo

hap kullanan varmı aranızda

iğne. acılı ama temiz..

canim allah yar ve yardimciniz olsun.. Yumurta toplama da uyuyorsun ama transferde uyumuyorsun..
Canin transferde acimiyor.. Yani bana gulme krizi gelmisti stresten heralde..

Rahat ol sadece rahat.. hersey yoluna giriyor

benım transferimi de nur hanım yapmıştı bende çok gulmuştum. hatta hemşire uyarmıştı beni. hey gidi gunler..

kızlar merhaba ben kasım 13 de donmuşlarla tedaviye başlıyorum nasip olursa donmuşla hamile kalanlar varmı aranzda bide transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne yaptınız tutunmasına yardımcı olacak hamile arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bu ikinci tedavi olacak rabbim inş mutlu sonla bitmesini nasip eder tedavimizin

ben ikinci denememı donmuşlarla yaptım ve Allahın izni ile tuttu. ben ilk on gun surekli yattım. herşey Allahın elinde. sen ne yaparsan yap takdir onu. tabi tedbir senden. maydonoz nane ve nar yeme dediler bana. eğilip kalkma sakın yukarı uzanma. ayakların yukarda yatmaya çalış. arada birde mutlaka kalkıp evde yürü. kendini fazladan yorma. sonra inş tutunur sana miniklerin..

aldın mı haberi :1:

Almaz mıyım :1:

inş herşey yolunda gider hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde atlatırsın canım. güsel haberlerini bekliyoruz

Sağol canım, inşaallah...

memnun oldum efendim.. bendenizde ev hanımı esma :1:

Ben de memnun oldum :16: Bu arada ismin en sevdiğim isimlerden. Kızım olursa bu adı vermeyi düşünüyorum bir de doktorumun adını :16:

Kızlar merhaba

bende bayadır giremedim neler oldu üstün körü bakabildim
çalışırken okumaya vaktim olmuyor :(
umarım hepiniz iyisinizdir
allah hepimize yardım etsin

öpüldünüz

ben tedavi ye başladan 3 kere prolaktın testi yaptırdım 1.de 14 2.de 32 3. de 25 çıktı..dr.um ilaç verdi haftada yarım içtim allaha şükür bir sorun olmadı

portakal selamm...gebelik keseni gördün mü canım.gebelik kesesinin içindeki yolk kesesini ve bebeğini gördün mü,yada kalp atışlarını duydun mu...nasıl gelişmeler sende...

selam kızlar

canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum inşallah bol bebişli bir hafta ve ay geçiririz tedaviye başlayanlara rabbim yardım etsin hayırlı sonuçlar olsun

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah mercanım prensesler geliyormuş maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

incim ne zaman yapılıcak küçük operayon çabucak biticek sonucuda çok güzel olucak allahın izniyle sende kalığın yerden devam ediceksin bebişimm

kızlar ayın 17 de görüşememiz var beni neler bekliyor mutlaka bunuda sor dediğiniz bişi varmı nasıl geciçek çok merak ediyorum
tavsiyelerinizi bekliyorummm:54:

selam kızlar

canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum inşallah bol bebişli bir hafta ve ay geçiririz tedaviye başlayanlara rabbim yardım etsin hayırlı sonuçlar olsun

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah mercanım prensesler geliyormuş maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

incim ne zaman yapılıcak küçük operayon çabucak biticek sonucuda çok güzel olucak allahın izniyle sende kalığın yerden devam ediceksin bebişimm

kızlar ayın 17 de görüşememiz var beni neler bekliyor mutlaka bunuda sor dediğiniz bişi varmı nasıl geciçek çok merak ediyorum
tavsiyelerinizi bekliyorummm:54:

Selam canım :16:
Haftaya pazartesi veya salı nasipse tatlım.
Hadi bakalım hayırlısı. İnşaallah güzel geçer görüşmen. Gitmeden aklında ne kadar soru varsa bir yere not etmeni tavsiye ederim. İnsan o anda heyecandan sormayı unutuyor :1:

kızlar merhaba deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum adetin 2. günü başlıyoruz nasipse iş için izinlerimi ayarlıcamda yumurta toplama gününe kadar git gel yapmayı düşünüyorum bu ilk günlerde neler yapılıyor ve ne kadar sürüyor kaç saat orda kalıyoruz bilgi verebilir msiniz

kızlar merhaba deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum adetin 2. günü başlıyoruz nasipse iş için izinlerimi ayarlıcamda yumurta toplama gününe kadar git gel yapmayı düşünüyorum bu ilk günlerde neler yapılıyor ve ne kadar sürüyor kaç saat orda kalıyoruz bilgi verebilir msiniz

Dentur İstanbul'daysan izinlerini transfer sonrasına saklamanı tavsiye ederim. Randevular sabah erken saatlerde oluyor, en fazla yarım saatte bitiyor işin.

Selam canım :16:
Haftaya pazartesi veya salı nasipse tatlım.
Hadi bakalım hayırlısı. İnşaallah güzel geçer görüşmen. Gitmeden aklında ne kadar soru varsa bir yere not etmeni tavsiye ederim. İnsan o anda heyecandan sormayı unutuyor :1:

hayırlı olsun incim güzel haberlerini bekliyoruz
aklıma gelenleri yazıyorum eminim unutuluyordur
ben şimdiden not alırken bile heycanlanıyorum o günü düşünemiyorum
rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşalalh bizde kavuşuruz bebişlere

KızlarRRRRRRRR

ilk kalp atışlarını dinlemek ve keseyi görmek için ultrasonu normalmi yoksa vajinalmi yapıyorlar bilen varmı

Son düzenleme:
hayırlı olsun incim güzel haberlerini bekliyoruz
aklıma gelenleri yazıyorum eminim unutuluyordur
ben şimdiden not alırken bile heycanlanıyorum o günü düşünemiyorum
rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşalalh bizde kavuşuruz bebişlere

Allah razı olsun canım. Hastaneden haber bekliyorum gün için. Doktorun programına bakıp ayarlanacakmış.
Sakin ol diyeceğim ama zor biliyorum :) Nur Hanım'a randevun değil mi?

Back
X