• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum adetin 2. günü başlıyoruz nasipse iş için izinlerimi ayarlıcamda yumurta toplama gününe kadar git gel yapmayı düşünüyorum bu ilk günlerde neler yapılıyor ve ne kadar sürüyor kaç saat orda kalıyoruz bilgi verebilir msiniz

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh :emir_bebek:

Rica ederim :) İş yerinde sorun olmayacaksa öyle yap.

iş yerinde problem olmazda ama çalışma arkadaşlarım çok meraklı kimseye söylemedik şimdiden hamileyim diye dedikodu yaymışlar kimse anlamasın diye bişiler yapıcaz canım birde bişi sorcam hergün mü git gel yapılacak birde iğneler kaç tane oluyor

iş yerinde problem olmazda ama çalışma arkadaşlarım çok meraklı kimseye söylemedik şimdiden hamileyim diye dedikodu yaymışlar kimse anlamasın diye bişiler yapıcaz canım birde bişi sorcam hergün mü git gel yapılacak birde iğneler kaç tane oluyor

Kimseye söylememek en iyisi. İnsanımız pek bir meraklı :19: İlk günden sonra 2 gün ara vereceksin ondan sonra opu işlemine kadar her gün gideceksin. 8-9 gün kadar günde 1 iğne son 3-4 gün günde 2 tane.

Allah razı olsun canım. Hastaneden haber bekliyorum gün için. Doktorun programına bakıp ayarlanacakmış.
Sakin ol diyeceğim ama zor biliyorum :) Nur Hanım'a randevun değil mi?

normalde bişi yok canım ama düşününce yada aklıma gelince bile kalbim bir tık daha hızlı çarpıyor :) hastanede dahada heycanlanıcama eminim ben normal kasın doğuma bile giderken bayılıcak gibi oluyorumm evet nur hanım inşalalh bi aksilik çıkmaz

normalde bişi yok canım ama düşününce yada aklıma gelince bile kalbim bir tık daha hızlı çarpıyor :) hastanede dahada heycanlanıcama eminim ben normal kasın doğuma bile giderken bayılıcak gibi oluyorumm evet nur hanım inşalalh bi aksilik çıkmaz

Ben de heyecanlandım şimdi :) Dualarım seninle ve tedaviye başlayacak tüm arkadaşlarla... İnşaallah güzel olacak her şey :16:

Kimseye söylememek en iyisi. İnsanımız pek bir meraklı :19: İlk günden sonra 2 gün ara vereceksin ondan sonra opu işlemine kadar her gün gideceksin. 8-9 gün kadar günde 1 iğne son 3-4 gün günde 2 tane.

hiç birşeyden değilde bu iğnelreden çok korkuyorum kalçadan oluyor dimi geçen sene yaptırdığım kan iğnelreinin yeri hala mor ve acıyo nasıl bunları yaptırıcam bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun çıktık bir yola hayırlı olur inş.

hiç birşeyden değilde bu iğnelreden çok korkuyorum kalçadan oluyor dimi geçen sene yaptırdığım kan iğnelreinin yeri hala mor ve acıyo nasıl bunları yaptırıcam bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun çıktık bir yola hayırlı olur inş.

Hiç korkma. Hepsi minicik :1: Kanamıyor bile yaptığın yer. Göbekten yapıyorsun canım. Toplama işleminden sonra progestan iğne veriliyor, kendileri kalçadan oluyor. İşte o biraz acıtıcı :50:

selam kızlar ,bir sorum olacak benim ,arkadaşım 2 aşılama yaptırdı fakat başarılı olmayınca tüpe karar verdi ,şu anda hastane arayışı içinde iki yer arasında kararsız kalmış,onun adına ben sormak istedim üye değil kendisi ve şu an okuyacak buradan ziyaretçi olarak ,memorial mi yoksa istanbul tüp bebek merkezi mi ,sizce ? sizler yoğun araştırmalar sonucu karar veriyorsunuz ,bizede bir yardımcı olsanız ..şimdiden herkese teşekkür ederim ,allah sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

selam kızlar ,bir sorum olacak benim ,arkadaşım 2 aşılama yaptırdı fakat başarılı olmayınca tüpe karar verdi ,şu anda hastane arayışı içinde iki yer arasında kararsız kalmış,onun adına ben sormak istedim üye değil kendisi ve şu an okuyacak buradan ziyaretçi olarak ,memorial mi yoksa istanbul tüp bebek merkezi mi ,sizce ? sizler yoğun araştırmalar sonucu karar veriyorsunuz ,bizede bir yardımcı olsanız ..şimdiden herkese teşekkür ederim ,allah sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

İstanbul tüp bebek hakkında bilgim yok Eylül onun için bir şey diyemeyeceğim.
Memorial'ı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Allah arkadaşının yardımcısı olsun.

teşekkür ederim canım benim
ona göre hazırlıklı gideyim ;)
çok merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum...

Rica ederim tatlım :16: Gör bakalım minik kelebeğini :16:

istanbul tüp bebek hakkında bilgim yok eylül onun için bir şey diyemeyeceğim.
Memorial'ı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Allah arkadaşının yardımcısı olsun.

Rica ederim tatlım :16: Gör bakalım minik kelebeğini :16:

nur hanım ikiz olabilir demişti ama kesin bişey söyleyemem şimdiden dedi
onun içinde çok merak ediyorum
kelebeklerim olabilir yani

[video=youtube;zGB_j2toZHI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zGB_j2toZHI#t=529s[/video]

Nasılsın hastane ve doktor arayışında idin bulabildinmi.

selam canım nasılsın :) Ben dün gece şişkinlikten dön dur uyuyamadım , bugün resmen ayakta uyuyorum sersem gibiyim.
Bir Dr isim aldım ama bu seferde sigortam geçmiyor. Memorial ataşehire gitsem diyorum bu cumartesiye
Sen ne zaman gidiceksin dr ne durumdasın ? var mı bir sıkıntın

Hiç korkma. Hepsi minicik :1: Kanamıyor bile yaptığın yer. Göbekten yapıyorsun canım. Toplama işleminden sonra progestan iğne veriliyor, kendileri kalçadan oluyor. İşte o biraz acıtıcı :50:

aa bende tam tersi biliyordum ilk kalçadan sonra göbekten diye neyse bu korkumuda yendim birde eşimin kromozom sonuçları çıksa daha rahat kafa ile başlıcam

Back
X