• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım nur hn la görüştün mü bu konuyu ziyarete gittiğinde soracağını söylemiştin
ama sen sezaryanla doğum yaptın en az 2 sene geçmesi lazım diye biliyorum ben:26::26::26:
canım birde yaşın kaç bilmiyorum ama bence ikincisi için biraz normol deneyebilirsin ilk tüp bebekten sonra çok duyuyoruz ikincinin kendiliğinden olduğunu
allah nasip edip bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıktan sonra eşim ameliyat olacak ve biz ikincisi için bekleyeceğiz 3-4 sene kendiliğinden olması için...belki eşim ameliyat olsaydı buda normal olablirdi ama değerlerin daha çok düşmesinden korktuğumuz için göze alamadık ameliyatı

soyledım gıttıgımızde cok ters ters baktı.evet sezeryan oldum.benım esım keske varıkosel amelıyatı olmasaydı cok dustu amelıyattan sonra degerlerı.olmasada uzulmem artık o duyguları tadım allaha bınlerce kez sukur

merhaba arkadaşlar..
ben 3 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 tüp( düşükle sonuçlandı) denemem var..
2. denemeyi memorial nur hnda düşünüyorum..bir arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldı..
aslında ataşehirdeyim ama nur hnma çok umut bağladım o yolu çekmeye razıyım..

sizinde nur hnla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız..
teşekkürler..

slm kızlar nasılsınız
bugun negatif gebelik gorusmemi yaptık aynur hanım la basladık sonradan semra hanımda katıldı masallah semra hanım bu işin ustası keşke o takip edebilse takip işlerimizi
benim yumurta kalitesizligimden olmuş diye konusuldu başlarda neden olmamış olabilir vs sonra kontrolleri yaparken semra hanım benim catlatma ignemden 35 bucuk saat sonra yumurta toplandıgını farketti ve bu sebeple yumurtalarım kalitesiz olmus olabilirmiş yani gelişimini tam tamamlamadan toplanmışlar doktorum son gun kan testimde ostrojen hormonu dusdugunu gormus galiba ondan dolayı erkene almış bnm yumurta toplanmasını ama bu durum benim yasımdakilerde onemli degilmiş daha ileriki yaslarda kan testinde ostrojen hormonu duserse toplanması gerekiyormus ama benim yasımdakki hastalarda tam 36 saat sonra toplanması gerekiyormus herneyse demekki olacagı varmıs olmus diyoruz ve bir suru seyler anladıgım kadarıyla aynur hanım cok fazla bilgili gelmedi bize tatmin olamadık bir turlu ondan nur hanım nasıl bilmiyoruz ama sonra eşimde muayenelerde benim cok bekledigmi soyledi orda baya kotu oldu aynur hanım semra hanım biraz kızdı gibi oldu bazı yanlışlıkları gordu takipde galiba cunku su soyle diyor bu boyle diyor soyle olur boyle olur baya birsey yazdırdı dosyaya semra hanım aynur hanımda fena bozuldu ama ne yapalım ben 3 saat bekledigimi biliyorum alt tarafı 5 dk için neyse heralde birdahaki denememde bizi istemez zaten bende doktorumu degiştirmek istiyordum buda bi vesile oldu ins nur hanımla tedavime baslamak istiyorum musait olur ins
buarada aynur hanım semra hanım gelmeden uzun protokol yapacagız demişti semra hanım geldikten sonra dosyayı inceledi buna uzun protokole gerek yok dedi uzun protokol demek daha fazla ilaç vs zaman dedi gerek yok dedi enson galiba kısa protokol olacak dendi tam birşey anlamadık semra hanım gittikten sonra aynur hanım zaten ilgilenmedi bizimle kızdı galiba bize

Aslında memorialın ekibi hakikaten takdire şayan... Ancak oranın hastalarından biri olarak şunu söyleyebilirim ki, Semra hanımın katlanamadığı en büyük unsur dersine iyi çalışmamış doktordur.Eğer hastayı takip eden doktora sorduğu bir soruya anında mantıklı,doğru düzgün cevap alamazsa hiç affetmez.Sanırım senin de şahit olduğun an, o an olmuş.Bu yüzden bu durumda bence canını sıkma ve kendini gönül rahatlığı ile bu ekibe teslim et derim ben. Zira Semra hanım doktora gereken cevabı da vermiştir ve yapılması gerekeni de enine boyuna tetkik etmiş ve ettirmiştir.

arkadaşlar iyi akşamlar ben nur hanımla ilk görüşmemi yapmıştım ama daha önce devlette iki negatif denemem olduğu için hep merkez konuşunda tedirginim ve en iyisini bulunca başlıycam diyorum ve araştırma halindeyim , geçen gün bahçeci aytun hanımlada görüştük orada muayene olursanız 250 tl idi sadece görüştük ama bende hiç güven uyadrmadı eşimdede aynı şekilde belki başarılı bi yerdir ama benim içim oraya hiç ısınmadı çok ticari bi yermiş gibi geldi ve ciddiyetsiz buldum ilk oluşan fikir önemlidir bence,aytun hanım benim konuya çok hakim olduğumu ve sağlkçı olup olmadığımı sordu ve biz bu kadar bilinçli hasta istemiyoruz aslıda dedi.ben bikaç merkezden daha randevu alıcam görüştüklerimin tümünüde burada aktarıcamki bi fikir oluşabilsin .Aytun hanım Nur hanımın istedigi hsgyi gereksiz buldu ve senin laparoskopinde var dedi içerde sıvı birikse raporunda yazardı dedi.Kaldiki tüpünde sıvı birikse bunu ultrasondada görürüz dedi bakalım diğerleri ne diycek?? ama şuanda Nur hanım daha samimi geliyo tabiki..

gerçektende çok enteresan bi durum. incinin de dediği gibi açık vermekten mi korkuyorlar. saçmalığa bak. tüpte sıvı birikmesi olayına gelince, nur hanım bize hafif sıvı toplanmalarının genelde ultrasonda görunmediğini, hatta ultrason göruntulerının bazen yanıltıcı olduğunu,dolu gibi gözukup boş çıkanın, boş gıbı gözukup dolu çıkanın da çok olduğunu anlatmıştı. ben ilk negatifimden sonra az daha bu sıvı birikiminden dolayı ameliyat olacaktım. hem ultrasonla hemde rahim röntgenıne bakarak semra hanım ikinci denemeyı yapıp tutmazsa o zaman ameliyat ederiz demişti. allahtan gerek kalmadı. çok mu karışık anlattım :))

selam kızlar ,bir sorum olacak benim ,arkadaşım 2 aşılama yaptırdı fakat başarılı olmayınca tüpe karar verdi ,şu anda hastane arayışı içinde iki yer arasında kararsız kalmış,onun adına ben sormak istedim üye değil kendisi ve şu an okuyacak buradan ziyaretçi olarak ,memorial mi yoksa istanbul tüp bebek merkezi mi ,sizce ? sizler yoğun araştırmalar sonucu karar veriyorsunuz ,bizede bir yardımcı olsanız ..şimdiden herkese teşekkür ederim ,allah sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

biz eşimle ilk tüp bebek tedavimiz için ist tüp bebeğe gidip aret beye görunmuştuk. son anda memorial e geldik. benım duyumlarıma göre (ki bi arkadaşım orda tedavi ile hamile kaldı) aret beyin ilgi alakası çok güsel. orası bir nevi klinik gibi. fiyatı memorial e göre daha uygun. dışardan gelen hastalar için kolaylık sağlıyorlar. fakat şöyle bir sorun var. hastane olmadığı için 7/24 hizmet vermiyorlar. o yuzden gece ani bir sıkıntı meydana gelse koştura koştura başka hastane aramanız gerekecek. ama dışardan geliyorsanız o konuda sıkıntı yok. ben ilk denemem de transferin ertesi gunu acıllık olmuştum. gece koştura koştura memoriale gittim. içim rahattı en azından..

canım ne yaptın sen tekrar gittin mi dr nedir durum şuanda:26:

tatlım,ben geçen hafta gitmiştim,gebelik kesesini ve plesantayı görmüştü.net bişi diyemiyor..çarşamba yani yarın saat 16:30 a randevum var.(öleceğim heyecan ve stresten) tekrar bakacak.ALLAHIM İNŞALLAH bebeğimi,miniğimi,sevgilimi görürüm..karnım güzel yuvarlandı.şimdiye kadar olmayan bi göbek yuvarlaklığı var.hep aynanın karşısında göbek,meme kontrolündeyim:)) büyüdüler mi diye:)) ALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISIN VERSİNN...AMİNNN...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..
ben 3 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 tüp( düşükle sonuçlandı) denemem var..
2. denemeyi memorial nur hnda düşünüyorum..bir arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldı..
aslında ataşehirdeyim ama nur hnma çok umut bağladım o yolu çekmeye razıyım..

sizinde nur hnla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız..
teşekkürler..

canım ben de 7 yıllık evliyim. 5 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. kalan 3 embriyoyu dondurduk. doktorum işi bırakınca açıkta kaldım. ne yapsam diye düşünürken memorial hakkında çok iyi şeyler duymuştum. embriyolarımın transferini orda yaptırdım. şimdi 27 günlük hamileyim. sıfırdan işleme başlamadığım için %'de 100 bişey söyleyemesem de şunları söylemek istiyorum: Profesyonel çalışıyorlar. Hastaları ekip halinde tedavi ediyorlar. Semra hanımı tercih edebilirsin ama ekibinde tercih edeceğin diğer bir doktorla daha çok muhatap oluyorsun. Semra hanım son rütuşları atıyor. tedavi süresince hastanede doktorun bulunmazsa başka bir doktor devam ediyor. mesela takipte bir doktor, yumurta toplamaya başka bir doktor, transfere başka doktor girebiliyor. her aşamada bilgilendiriyorlar. bayan doktor hassasiyetiniz varsa saygıyla karşılıyorlar ama bunu bi şekilde sürekli vurgulamak gerekiyor. biraz pahalı ama çok kaliteli bir hastane. tavsiye ederim.

günaydınnnnnn

başdönmelerimden dolayı pc ye bakamıyorum sizleri merak ettim ama çok ilerlemiş okuyamadım başım dönüyor

her zaman dualarımdasınız...

nurcu arkadaşlar nur hanım hamileymiş:49::49::49:

dün bir arkadaşımın randevusu vardı nur hanımda.. başka dr.a yönlerdirmek istemişler arkadaşta ısrar edince nur hanım hamile rahatsız biraz demişler...akşam üstü olduğu için yoruldu sanırım...biz kendimizi bebişimizi emanet edecek iyi bir dr.ararmaktan kabus görür hale geldik : ne güzel nur hanımın böyle bir derdi olmayacak:1::1::1:nasıl bir duygudur acaba????

günaydınnnnnn

başdönmelerimden dolayı pc ye bakamıyorum sizleri merak ettim ama çok ilerlemiş okuyamadım başım dönüyor

dün bir arkadaşımın randevusu vardı nur hanımda.. başka dr.a yönlerdirmek istemişler arkadaşta ısrar edince nur hanım hamile rahatsız biraz demişler...akşam üstü olduğu için yoruldu sanırım...biz kendimizi bebişimizi emanet edecek iyi bir dr.ararmaktan kabus görür hale geldik : ne güzel nur hanımın böyle bir derdi olmayacak:1::1::1:nasıl bir
duygudur acaba????

günaydın arkadaşlar; bu habere hem sevindim hem üzüldüm.Benim devlette 2 deneme hakkım var.Şu an birini deniyoruz.Allah göstermesin bu iki denemede tutmazsa nur hanıma gidecektim.Ben gittiğimde ya nur hanım orda olmazsa...Ben daha onu tanımadan sizlerin sayesinde çok güvendim.Aklımda kesinlikle nur hanım vardı.Napıcam yaaaa:18::18:

günaydınnnnnn

dün bir arkadaşımın randevusu vardı nur hanımda.. başka dr.a yönlerdirmek istemişler arkadaşta ısrar edince nur hanım hamile rahatsız biraz demişler...akşam üstü olduğu için yoruldu sanırım...biz kendimizi bebişimizi emanet edecek iyi bir dr.ararmaktan kabus görür hale geldik : ne güzel nur hanımın böyle bir derdi olmayacak:1::1::1:nasıl bir duygudur acaba????

Hehe :1: Ben de bu konuda mağdur oldum. Nur hanım sayesinde çok güzel bir tedavi dönemi geçirdim. Hamile kaldım. Onunla devam etmek istedim ama mümkün olmadı. :31: Şu an Aynur Hanım muayenelerimi yapıyor.

Herkeze günaydın
nasılsınız bakalım .
Benim midem iki gündür bulanıyor bulanmıyor gibi bi tuhafım canım bişey yemek istemiyor
karnım gurulduyor açlıktan ama yemek yemek istemiyorum :( nolacak benim bu halim

avrupa yakasında iyi bir kadın doğumcu tavsiye edebilen varmı acaba

bende nur hanıma çok güvenmiştim kesinlikle ona devam ederim diyordum ama kısmet olmadı.
şimdi onun kadar iyi bir doktor bulmam lazım.birde hastane :)
yardımlarınızı bekliyorum

öptüm hepinizi

Herkeze günaydın
nasılsınız bakalım .
Benim midem iki gündür bulanıyor bulanmıyor gibi bi tuhafım canım bişey yemek istemiyor
karnım gurulduyor açlıktan ama yemek yemek istemiyorum :( nolacak benim bu halim

bende nur hanıma çok güvenmiştim kesinlikle ona devam ederim diyordum ama kısmet olmadı.

öptüm hepinizi

Canım ben Memorial'da devam edeceğim. Ama benim riskli gebelik statüsünde olduğu için 12. haftadan sonra Cihangir Yılanlıoğluna aktaracaklar. Fiyatlar epey yüksek ama ben Memorial'a çok güveniyorum.

canım ben memorial'da devam edeceğim. Ama benim riskli gebelik statüsünde olduğu için 12. Haftadan sonra cihangir yılanlıoğluna aktaracaklar. Fiyatlar epey yüksek ama ben memorial'a çok güveniyorum.

hayırlısı olsun canım benim
bende doktor aramaya başlayım dedim bakalım inşallah iyi birini bulabilirim

ben cesaretin için seni kutluyorum :1:
tesekur ederım canım da ben o kadar mutluyum kı geceler uykusuz gecsede.yıllar gectıkce sansımız dusucek o yuzden bu acelem...
Kızlar ya ben hemen ıkıncıyı yapmak ıstıyorum ama dogru olur mu bılmıyorum.[/QU

neden olmasın,kardeşi olsun diyorsan...ALLAH NASİP EDERSE TABİİ....herşeyin HAYIRLISI
ıstıyorum.hazır daha sansımız varken yapıcam ınsallah
günaydınnnnnn

sımdı aradım dogru mu dıye ama hastası varmıs.bırazdan konusucam dogrumu degıl mı?:nazar::nazar::nazar:

Herkeze günaydın
nasılsınız bakalım .

öptüm hepinizi

canım benım bende nur hnm hastasıyım doguma kadar o muayene ettı alternatıf olsun dıyede medıpol mega hastanesı nde nse hnm a gıttım oda nur hnm gıbı sıcak kanlı gulyuzlu memnun kalırsın bagclarda...

Evet kızlar Nur Hanım hamile :nazar: O kadar çok sevindim ki onun adına :16: Allah'ım sağlıkla kucağına almasını nasip eder inşaallah...

Back
X