• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canim Allah yardimcin olsun canim.. Bende ilk denememi memorial da yaptirdim.. iki defa ana kralice (Semra Hanim) ye muayene oldum.. Gayet guzel karsiladi guzel guzel herseyi anlatti.. Moral verdi.. Sert bi durusu var ama insani rahatlatiyor..
Tek yumurtam oldugu icin sansim dusukdu ama Allah im bana nasip etti bu duygulari yasamayi...
:nazar::nazar: Su an 14 haftalik hamileyim bi tanecik oglusum oglacak Allah im nasip ederse...:nazar::nazar:

Kaderci ol sadece kaderci... Ben olmayacak tek yumurtayla olur mu diyordum hep ama Allah nasip edince oluyormus... Allah kimseye bebek aratmasin aminnnnnnnnn

Maşallah :nazar: Sağlıkla kavuşmak nasip olur inşaallah...
Bu arada Nur Hanım'la aynı haftalardasınız :)

Firsat bulup giremedim..bh,inci sizleri merak ettim..bh saglikla Bulut'una kavusmustur.Darisi hamislere,isteyen herkese..
Incim operasyon yarin mis..Dualarim seninle canim benim...Insallah sonucu temiz cikar,tez zamanda sagligina ,yavruna kavusursun..
grafiking oglus geliyormus.:nazar:Saglikla vaktinde gelsin..

Firsat bulup giremedim..bh,inci sizleri merak ettim..bh saglikla Bulut'una kavusmustur.Darisi hamislere,isteyen herkese..
Incim operasyon yarin mis..Dualarim seninle canim benim...Insallah sonucu temiz cikar,tez zamanda sagligina ,yavruna kavusursun..
grafiking oglus geliyormus.:nazar:Saglikla vaktinde gelsin..

Allah razı olsun canım...

Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)

Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...

Teşekkür ederim güzel dileklerine.Darısı en yakın zamanda seninde başına
Canım merak ettik seni.... Yarın inşallah yeni bir başlangıc tarihi olacak senin için arakadaşım, sağlıkla biran evvel atlatmanı diliyorum. Dualarımdasın canım benim biran evvel sağlığına kavuşman dileğiyle:16::16::16:
sevgiler

Herkese selam,
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)

Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...

Canım geçmiş olsun diyelim geçip gitsin.Arkana bakma hep ileri bak.Elbet Allah'ın izni ile bizimde yüzümüz gülecek.

kızlar, bende bugün sonuçlandırma görüşmesini yaptım. haftaya tedaviye başlıyoruz inşallah.
şimdiden heyecanlıyım. kaç yumurta oluşur kalıteli olur mu. tutar mı. bir sürü sorular
dönüyor kafamda..

arkadaşlar nur hanımın hamile olduğu doğru mu bi de ne zaman izin alacak bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

selam arkadaşlar...
yazmasam da sizi takip ediyorum..
ben birinci denememi memorial de yapmıştım.
3yıl oldu...
şimdi birdaha istiyoruz inş. rabbim nasip ederse.
o zaman tüpbebek RAPORumuz olursa 1000 lira civarında indirim oluyor demişlerdii
sizden rapor lu gidenler oldumu.
eğer olduysa nasıl alınıyor bileniniz varmı?:1:
ALLAH yardımcımız olsun.
.

Evet doğru Gamzeciğim. Sanırım şu an 14 hafta civarı. Ama doğuma kadar hastanede olacakmış. Yani tedavilere devam ediyor. Sadece yeni hamile almıyor.

yaaa doğruymuş yani zaten ben 24 kasımda muayeneye gidecem o zaman ayrıntılı konuşurum inş. kendisiyle bilgi için sağol canım

mrb kızlaar yeni tedaviye başlayan arkadaşlar nasılsınız kullandığınız iğnelerin sizlere ne gibi sıkıntıları oldu benim bugün 3. günüm aşırı mide bulantısı ve ağrısı oldu ilk yediklerime bağladım ama sanırım iğnelerden sizdeki durumlar nedir birde tonguç bey nasıl biri kontrolde tonguç beyi vermişler bana :(

selam arkadaşlar...
yazmasam da sizi takip ediyorum..
ben birinci denememi memorial de yapmıştım.
3yıl oldu...
şimdi birdaha istiyoruz inş. rabbim nasip ederse.
o zaman tüpbebek RAPORumuz olursa 1000 lira civarında indirim oluyor demişlerdii
sizden rapor lu gidenler oldumu.
eğer olduysa nasıl alınıyor bileniniz varmı?:1:
ALLAH yardımcımız olsun.
.

yeni tedavin şimdiden hayırlıolsun bende memorialde kavuştum bebelerime..2100 eur tedavi şuan raporla gidince 400 eur indirim yapıyorlar.

Herkese selam,

inci Allah yardımcın olsun inş dualarımızdasın ...

herkesin Allah yardımcısı olsun ...

yaaa doğruymuş yani zaten ben 24 kasımda muayeneye gidecem o zaman ayrıntılı konuşurum inş. kendisiyle bilgi için sağol canım

merhaba Gamz, bende Nur hanıma gidiyorum ve hesaplamalarıma göre benim kontrolümde 24 kasıma denk geliyor:) Nur hanımın da hamile olduğunu bilmiyordum valla çokkk sevindim:) bebişi hepimize uğurlu gelir umarım... ben kısmetse ilaç tedavisine başlıcam gittiğimde senin ne zaman başlıyor yada başladın mı?

teşekkür ederim güzel dileklerine.darısı en yakın zamanda seninde başına
canım merak ettik seni.... Yarın inşallah yeni bir başlangıc tarihi olacak senin için arakadaşım, sağlıkla biran evvel atlatmanı diliyorum. Dualarımdasın canım benim biran evvel sağlığına kavuşman dileğiyle:16::16::16:
Sevgiler

canım yarın hayırlısıyla ameliyat olup iyileşirsin inşallah
allah yardımcın olsun.(hepimizin)

mrb kızlaar yeni tedaviye başlayan arkadaşlar nasılsınız kullandığınız iğnelerin sizlere ne gibi sıkıntıları oldu benim bugün 3. günüm aşırı mide bulantısı ve ağrısı oldu ilk yediklerime bağladım ama sanırım iğnelerden sizdeki durumlar nedir birde tonguç bey nasıl biri kontrolde tonguç beyi vermişler bana :(

Canım benim adetim düzensiz olduğu ve geçen ay hastalanmadığım için doğum kontrol hapı kullandım ve 12 gündür yumurtaları bastırmak için iğne kullanıyordum.Dün adetin 2. günüydü ve asıl tedaviya başladık.Yani seninle aramızda 2 gün var.Hayırlı olsun diyelim ve inşallah sonunda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.Benim kasık ağrım var ve inanılmaz baş ağrısı yapıyor.İlaç yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş.Tabi bunu yanında kilo almaya başladım.:43::43::43::43:Ama olsun bebişim için herşeye katlanırım.

Son düzenleme:
canım benim adetim düzensiz olduğu ve geçen ay hastalanmadığım için doğum kontrol hapı kullandım ve 12 gündür yumurtaları bastırmak için iğne kullanıyordum.dün adetin 2. Günüydü ve asıl tedaviya başladık.yani seninle aramızda 2 gün var.hayırlı olsun diyelim ve inşallah sonunda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.benim kasık ağrım var ve inanılmaz baş ağrısı yapıyor.ilaç yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş.tabi bunu yanında kilo almaya başladım.:43::43::43::43:ama olsun bebişim için herşeye katlanırım.

arkadaşım hayırlı olsun tedaviniz inşallah.
Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Back
X