- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Incim canim Allah yar ve yardimcin olsun.. Saglikli, bebekli, huzurlu, parali gunleriniz/miz olsun.....
Allah a emanet ol canim.. hayirli haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Incim canim Allah yar ve yardimcin olsun.. Saglikli, bebekli, huzurlu, parali gunleriniz/miz olsun.....
Allah a emanet ol canim.. hayirli haberlerini bekliyoruz
canim Allah yardimcin olsun canim.. Bende ilk denememi memorial da yaptirdim.. iki defa ana kralice (Semra Hanim) ye muayene oldum.. Gayet guzel karsiladi guzel guzel herseyi anlatti.. Moral verdi.. Sert bi durusu var ama insani rahatlatiyor..
Tek yumurtam oldugu icin sansim dusukdu ama Allah im bana nasip etti bu duygulari yasamayi...
Su an 14 haftalik hamileyim bi tanecik oglusum oglacak Allah im nasip ederse...
Kaderci ol sadece kaderci... Ben olmayacak tek yumurtayla olur mu diyordum hep ama Allah nasip edince oluyormus... Allah kimseye bebek aratmasin aminnnnnnnnn
Firsat bulup giremedim..bh,inci sizleri merak ettim..bh saglikla Bulut'una kavusmustur.Darisi hamislere,isteyen herkese..
Incim operasyon yarin mis..Dualarim seninle canim benim...Insallah sonucu temiz cikar,tez zamanda sagligina ,yavruna kavusursun..
grafiking oglus geliyormus.Saglikla vaktinde gelsin..
Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)
Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...
Herkese selam,
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)
Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...
arkadaşlar nur hanımın hamile olduğu doğru mu bi de ne zaman izin alacak bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Evet doğru Gamzeciğim. Sanırım şu an 14 hafta civarı. Ama doğuma kadar hastanede olacakmış. Yani tedavilere devam ediyor. Sadece yeni hamile almıyor.
selam arkadaşlar...
yazmasam da sizi takip ediyorum..
ben birinci denememi memorial de yapmıştım.
3yıl oldu...
şimdi birdaha istiyoruz inş. rabbim nasip ederse.
o zaman tüpbebek RAPORumuz olursa 1000 lira civarında indirim oluyor demişlerdii
sizden rapor lu gidenler oldumu.
eğer olduysa nasıl alınıyor bileniniz varmı?
ALLAH yardımcımız olsun.
.
Herkese selam,
yaaa doğruymuş yani zaten ben 24 kasımda muayeneye gidecem o zaman ayrıntılı konuşurum inş. kendisiyle bilgi için sağol canım
teşekkür ederim güzel dileklerine.darısı en yakın zamanda seninde başına
canım merak ettik seni.... Yarın inşallah yeni bir başlangıc tarihi olacak senin için arakadaşım, sağlıkla biran evvel atlatmanı diliyorum. Dualarımdasın canım benim biran evvel sağlığına kavuşman dileğiyle![]()
Sevgiler
mrb kızlaar yeni tedaviye başlayan arkadaşlar nasılsınız kullandığınız iğnelerin sizlere ne gibi sıkıntıları oldu benim bugün 3. günüm aşırı mide bulantısı ve ağrısı oldu ilk yediklerime bağladım ama sanırım iğnelerden sizdeki durumlar nedir birde tonguç bey nasıl biri kontrolde tonguç beyi vermişler bana![]()
canım benim adetim düzensiz olduğu ve geçen ay hastalanmadığım için doğum kontrol hapı kullandım ve 12 gündür yumurtaları bastırmak için iğne kullanıyordum.dün adetin 2. Günüydü ve asıl tedaviya başladık.yani seninle aramızda 2 gün var.hayırlı olsun diyelim ve inşallah sonunda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.benim kasık ağrım var ve inanılmaz baş ağrısı yapıyor.ilaç yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş.tabi bunu yanında kilo almaya başladım.ama olsun bebişim için herşeye katlanırım.