• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Tedaviden once kilo vermemi soylemislerdi.15 kilo verip tedaviye basladim..tedavi bittiginde 4 kg almistim..sonra ohss 10 kg daha aldim..gebelik basladiktan sonra bulantilar yuzunden 14 kg mi verdim ustune 2 kg daha verdim...Tedavide 2-3 kg alirsin cok takilma insallah gebelik elde edilsin bak o kilolar nasil gidecek...

İnşallah canım hamileyim diye kocaman kocaman yazarak müjdeyi veririm ve herkesten bu müjdeyi alırız.15 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

insallah...2 senede verdim.

tedavide olan arkadaşlar ilaçlarınızı nereden aldınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba. daha önce arkadaşlar ateş eczanesinde almışlar. sizde tecrübelerinizi paylaşırsınız sevinirim.kısmet ise inşaallah bende yarın başlayacağım.

inşallah geçer canım senin ki
bu ikinci girişim olacak benimde ama ilkinde vermediler bu daha uzun olacak sanırım o yüzden verecekler oğluşumdan hatıra kalacak
veririm canım mutlaka
birde sen şu ilaçları bi tedaylı anlatsana canım ne ilacı kullanıdın ve kaça aldın
ben ateş eczanesinden almıştı gonol-f 340 tl fiyatı normalde bize 250 ye verdi
şimdi arkadaşım tedaviye başlayacak ona lazım ilaç nerden uyguna bilirsek ordan alalım

kızlar benim c.tesi yumurta toplama olacak. dolayısıyla artık iğne yapmayacağım.
artan ilaçlarımı eczaneye iade edeceğim fakat bir tane gonal-f bugün hazırlamıştım. az önce hastaneden artık vurulmayacağımı söylediler. bunu sizlere verme imkanım olur mu acaba. daha bu sabah hazırladım ilacı ve dolapta tutuyorum. ziyan olmasın
sizde alacaksınız nasılsa sizin işinize yarasın

kızlar benim c.tesi yumurta toplama olacak. dolayısıyla artık iğne yapmayacağım.
artan ilaçlarımı eczaneye iade edeceğim fakat bir tane gonal-f bugün hazırlamıştım. az önce hastaneden artık vurulmayacağımı söylediler. bunu sizlere verme imkanım olur mu acaba. daha bu sabah hazırladım ilacı ve dolapta tutuyorum. ziyan olmasın
sizde alacaksınız nasılsa sizin işinize yarasın

neyse
kimse istemiyor sanırım

ben yarın hastaneye bırakıyım. belki ihtiyacı olan birine iletilir.

hepinizin tedavisi hakkınızda hayırlı olsun arkadaşlar. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin

iyi akşamlar

merhaba can arkadaslar.size bir sorum olacak 4 denemem olacak bu tüpte.kafam karisik.bahceci mustafa bahcecimi,yoksa memorial semra kahramanmi?lütfen bilgilendirin

bu ikinci girişim olacak benimde ama ilkinde vermediler bu daha uzun olacak sanırım o yüzden verecekler oğluşumdan hatıra kalacak
veririm canım mutlaka
birde sen şu ilaçları bi tedaylı anlatsana canım ne ilacı kullanıdın ve kaça aldın
şimdi arkadaşım tedaviye başlayacak ona lazım ilaç nerden uyguna bilirsek ordan alalım

canım yaaa ben hiç hatırlamıyorum ne aldığımı :( beş ay oldu alalı. sadece şöyle diyebilirim, ilaçlarım toplam 1300 lira tutumuştu nakit verince 950 liraya bırakmıştı. bi ara ne aldıysam yazıyordum. onu bi bulursam sana yazarım tekrar

neyse
kimse istemiyor sanırım

ben yarın hastaneye bırakıyım. belki ihtiyacı olan birine iletilir.

hepinizin tedavisi hakkınızda hayırlı olsun arkadaşlar. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin

iyi akşamlar

benim ihtiyacım yok ama diğer arkadaşlarda belki sana ulaşamazlar diye cevap vermemiş olabilirler. birde doktora falan sordun mu? belki ilaç açıldıktan bikaç saat içinde tuketilmesi gerekiyordur?

veririm canım mutlaka

canımsın sen benim canımmmmm

merhaba kızlar..
bugün nur hnla ilk görüşmemizi gerçekleştirdik..
nasıl iyi bir insan..:nazar::nazar:
beni o kadar çok rahatlattı ki..
meger sağ tüpümde sorun varmış..eşim cmtesi gini semen analizini verecek..
pztesi günüde sonucu alıcaz..sonuca göre ya laparoskopi ameliyatı yada tüp bebiş denenecek..
açıkçası ameliyat gözümde büyüyor tehlikeli gibime geliyor..
tüp bebiş bana daha cazip geliyor ama kaderimin önünede gecemem..
hayırlısı Rabbimden...

ilaçlar içinde uyguna satan eczane önerilerinizi yazın lütfen en azından ilaçları uyguna bulabilirz:26:

merhaba kızlar..
bugün nur hnla ilk görüşmemizi gerçekleştirdik..
nasıl iyi bir insan..:nazar::nazar:
beni o kadar çok rahatlattı ki..
meger sağ tüpümde sorun varmış..eşim cmtesi gini semen analizini verecek..
pztesi günüde sonucu alıcaz..sonuca göre ya laparoskopi ameliyatı yada tüp bebiş denenecek..
açıkçası ameliyat gözümde büyüyor tehlikeli gibime geliyor..
tüp bebiş bana daha cazip geliyor ama kaderimin önünede gecemem..
hayırlısı Rabbimden...

Merhaba canım. Nur Hanım öyle biridir :16:
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

benim ihtiyacım yok ama diğer arkadaşlarda belki sana ulaşamazlar diye cevap vermemiş olabilirler. birde doktora falan sordun mu? belki ilaç açıldıktan bikaç saat içinde tuketilmesi gerekiyordur?

yok canım
hiç birşey olmuyor biliyorum
açıldıktan sonra buzdolabında 28 gün saklanabiliyor. zaten hastaneyle görüştüm. onlara vericem. ihtiyacı olan birilerine veriyorlarmış.

benim yarın yumurtalarım toplanacak. inşallah Rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı kılar ve bize nasip eder.
:49:

tesekkürler arkadasim insaallah sende öyle.peki neden memorial
ben ikinci denemem de hamile kaldım memorıal ve nur hn sayesinde:16::16::16::16:
ilk denememide çok iyi bir yerde yaptım brüksel tüp bebekde prof.dr yücel karamanda ama olmadı tabiyki önce kısmet işi ama ekip ve labatuarında çok iyi olması çok önemli
ben tam 1,5 sene sonra yeniden denemeye karar verdi ve araştırma yaptım bu 1,5 sene içinde en iyi yerin memorıal olduğuna karar verdim
nur hn bizimle çok ilgilendi opu günümde hastanede yoktu kendisi opudan sonra onu arayıp kaç yumurtan toplandığını bildirmem için aramamı istedi:16::16::16::16:çok tatlı bir bayan hiç bir tedayı atlamadı çok şükür şimdi bebeğim benimle
allah sağlıkla kucağımıda almayı nasip eder inşallah
darısı isteyen herkesin başına
canımsın sen benim canımmmmm

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
sende benim canımsın arakadaşım

Canlar ben gidiyorum merkeze 15 30 da randewum. Kendımı o kadar iyi hazırlamıştım ki notlar tutmuştum şimdi soru soracak cesaretı bulamıyorum :(

Back
X