Evet menagon yakıyor. Kolanyayla ufak bi.masaj da yapabilirsiniz
Teşekkürler canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet menagon yakıyor. Kolanyayla ufak bi.masaj da yapabilirsiniz
hayırlısı olsun canım bizimde bitti transfer gününü bekliyoruz bizimde erkek kaynaklıydı benim 16 yumurta toplandı 13 ü döllenmiş 5. güne gelmesini bekliyorlar bugün 3. günü embriyoların doktor bir sorun olmazsa pazar günü tranferin olur dedi canım göbekten iğneler pek bişi değilmiş asıl iğneler kalçadan olduklarımızmış kalçalarımın üzerine oturamıyorum desem yeridir ve daha 12 tane daha vurulacak ve bu iğneler aşırı gaz ve şişkinlik yaptı bende çatlamak üzereyim nerdeyse sen şimdiden iğnelere takılma inş. herşey yolunda gider
hayırlı cumalar arkadaşlar,
bugün tedavimde 5.günüm 6 yumurtam görünüyor ama 2si önden gidiyormuş sanırım.
eğer 2, yada 3 yumurta döllenirse tedavi sonucu 5. günü beklemiyorlarmış.
çok yumurta döllenirse 5. gün bekleniyormuş. bizde erkek kaynaklı sorun.
ve erkek kaynaklı sorun olduğunda 5. gün e beklemenin önemli olduğunu biliyorum.
bunlar biraz kafama takılıyor ama inşallah netice iyi olur hepimiz için..
ve artık iğne görmek istemiyorum. kollarım acıyor. yumurtaların büyümesinden dolayı
kasıklarımda da sancı oluyor sürekli
dentur tecrübene dayanaraktan soruyorum iğnelerin hepsi göbekten yapılıo diye biliyordum kalçadan yapılan iğneler ne için? bide ben daha başlamadım kısmetse yarın sabah Nur hanıma randevum var saat 10'da ordayım... vee iğnelere başlayacağız Allah'ın izniyle... çok tedirginim siz acaba daha sonradan iğneleri kendiniz mi yaptınız yoksa hergün doktora gitmek gerekiyor mu? bende birde kan pıhtışalması çıktı dokuz ay iğneeeeeegerçi olsunda katlanırım herşeye yeterki rabbim ol desin!
Dentur başınız sağolsun canım.
Teyze ve fıstık gelmıyorlar sanırım artık foruma inş iyilerdir.
İncicim çok sewindim canım sorun olmamasına biraz daha yaklaştın bebeğine inş bu sefer bize hamilelik haberini verirsin.
Transfer gününü bekleyen arkadaşlar kafanız çok karışıtır nasıl olcak nasıl yapcaz vs ama bu stresin sonucunda inş anne olursunuz =)
Unuttuklarım varsa kızmasınlar lütfen iş yoğunluğu kısa kısa yazıyorum :)
kızlar napıosunuz.benim miniken fırsat bulamıyorum hep kucağımda bi de sadece emzirirken uyuyo.o yüzden hiç fırsatım olmyo.geçmişi okuyamadım ama hamile olan arkadaşlar varsa allah kucağınıza almayı nasip etsin.tedavide olanların da allah kucaklarını boş bırakmasın.yine girmeye çalışırım canlarım.kendinize iyi bakın...
canım herkesin tedavisi farklı olur benm hiçbir problemin yoktu eşimden kaynaklanıyordu o yüzden bize :yumurtalar toplanana kadar göbekten iğne verildi iğneleri kendim yaptım acımıyor ilk 3 gün gitmedim arkasından hergün gittim merkeze kan tahlili ve usg yapıyorlar ona görede ilaçlarının dozlarını ayarlıyorlar sonra yumurtalar toplandı arkasındanda bebeğin tutunmasını kolaylaştırıcı iğne verildi buda kalçadan yapılıyor hiç tedirgin olma merkez ve doktorlar harika seni senden daha çok düşünüyorlar ve sana göre bir tedavi şekli uyguluyorlar inş. herşey yolunda gider canım merak etme doktorlara güven :)
dentur teşekkürederim canım cvp verdiğin için ve bu arada başınız sağ olsunbizde de erkek faktörü var fakat daha önce boş gebelik yaşadım o yüzden biraz psikolojim dağıldı ve tedirginim... off hergün doktora gitmek çalışan başan için zor birde çalıştığın yerde her doktora gittiğinde neyin var diye soruyorlar deli oluyorum:) doktorlara güveniyorum o açıdan içim rahat özellikle Nur hanım çok tatlı bi doktor:) senin tranfer işlemin oldumu ben çok takip edemiyorum yazılanları
merhaba mikro! çok teşekkürederim herkesin umutları gerçek olur inşallah... yarın benim tedavimin ilk günü olduğu için hastanede sanırım biraz fazlaca kalabilirim:) sizler hangi aşamadasınız?merhaba pınarrr...
tedavin hayırlı olsun inş.yarın gamzear arkadaşım ve bende ordayız.kk nün bazı üyeleri orda olacak heralde yarın.gamze 1 buçuk bende 2 buçuk randevularımız.sen biraz daha erkensin:))
evet en büyük sıkıntı izin konusu zaten ama kimseye hesap vermek zorunda değilim dedim kimsede bişi soramadı benim transfer daha olmadı canım büyük bir ihtimalle pazar günü olucak nur hanım opu işlemini yaptı ve 16 yumurta toplanmasına rağmen hiç ağrım olmadı allah razı olsun kendisinden müthiş biri :) diğer durmunuda hiç düşünme allahın izniyle bu sefer kucağına alırsın inş.
Evet yaklaşık 16 haftalık hamile :) Bir prenses bekliyor![]()
Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Pazar gecesi çatlatma iğnemi yapacağım.Salı günü ilk önce eşimden operasyonla sper bulmaya çalışacaklar.Sperm bulunursa benim yumurtalarımı toplayacaklar.Doktorla eşimin operasyonuna girecek doktorla konuştuk.Herşey olabilir dedi.Sperm bulunamayan hastalarda varmış.Ama kendinizi şimdiden üzmeyin daha hiçbirşey belli değil dedi.Bulunabilirde.Tabii bizim moral sıfır.Gözlerim doldu.Bir iki damla yaş aktı.Sonra eşim çok üzülmesin diye belli etmedim.Bu kez eşimin gözleri doldu.Zaman yaklaştıkça korkumuz giderek artıyor.Birde ben annemlere tedaviye başladığımızı söylememiştim.Çünkü sürekli sorup beni strese sokuyorlar.Şimdide acaba söylesem mi diye düşünüyorum.Dualarını alsak diyorum.
İşte böyle kızlar.Biraz uzun yazdım galiba.
evet canım benimde 8. günüm 3 tane yumurtam vardı 1 si geriden geliyor 5 güne gitmeyecekler.... Bende çok istemiştim blast olsun ama kısmet inşallah Allah dualarımızı kabul eder 3. günde tutunur yumoşlarımız bize.... Rabbim isterse herşey olur...![]()
Ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bebegini kucagına alırsın..... Darısı bize inşallah.... Benimde ilk denememde transferden sonra ateşim 40 a cıkmıstı 3 gün 40 derece ateşle yattım hiç tutunma olmamıştı yine hastalanınca korktum dogal olarak şimdi ateşim yok cok şükür ama antibiyotik kullandım mecburen... inşallah yumurta kalitesini etkilemez... Hersey kısmet tabi Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
evet canımmm saol bıraktım yumoşları geldım inşallah hyrlısı olsun dıyorumm,bıraz ağrım var duramıyorumda ayaga kalkıom devamlı kendı evımde odugumııcn...artık tek dılegım duam,orda çuğalsınlar annelerıne sıkı sıkı tutunsunlarrr...![]()
yumurtalar salı gnü toplandı 16 tane yumurta toplanmış 13 ü döllenmiş şimdi 5. güne gitmesini bekliyoruz :))
Geldim kızlarSağolun merak etmişsiniz. Çok şükür sonuçlarda korkulacak bir şey yokmuş. Fazla konuşamadık, adet sonrası kontrole gel dedi doktor. Aşağı yukarı 20 gün var kontrole. İnş onda da her şey iyi çıkar da yavruma bir adım daha yaklaşırım.
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah.... Dualarım seninle....İçimden bir ses herşey çok güzel olucak diyor...
henüz bilgisi verilmedi bugün2. günü embriyonun daha erken dedi doktorum 3. günü bir atlatalım kalitesine bakalım dedi bende süreci pek bilmiorum aslında ben ilk ikiz istiyordum şimdi vazgeçtim ne yapsam bilmiyom ki?
selam kızlar nasılsınız
ben test sonuçlarımı aldım rezerv ile ilgili problem var amh 0,5 çıktı çok düşük birde antitpo yüksek sonuçları mail attım nur hanıma ama bugün hastanede yokmuş bekliyorum bakalım ne olucak![]()
Anladım canım. Dediğim gibi Perpa durağına çok yakın. Metrobüsten inince taksiye binsen 6-7 lira bir şey tutar belki daha az.