- 22 Aralık 2010
- 9.004
- 421
- 363
bende sabırsızlıkla seni bekliyordum inci iyik geldin ben iptal ettim randevuyu infertiliteden almıştım diye..Canım kolay gelsin. Büyük güne ne kadar kaldı :)
Hadi hayırlı olsun :) İnş hepsi sapasağlam 5.güne çıkar...
Juliettacım ben Zeynep Kamil'de yaptırdım hepsini. Jinekoloji 1'den randevu almıştım, elimdeki kağıtla gidip yaptırdım. Bunlar için kanları dışarıya gönderiyorlar. Sonuçları internette göremiyorum. Sanırım gidip elden almak gerekiyor.
Doktorundan ve hastanenden memnunsan neden başka bir yere gidesin. Hem de ilk denemen... Ben 1 iptal, 1 negatif olmasına rağmen hastaneden ve doktorumdan vazgeçmiyorum çünkü biliyorum ki onlar ellerinden geleni yapıyor sonrası Allah'ın takdiri. Hakkında hayırlısı olsun inş.
Bu testleri senden neden bu zamana kadar istememişler :26: Canım ben bunların hepsini devlette yaptırdım. Tsh vs. bunlar 1 günde çıkıyor. Pıhtılaşmanın, kromozom analizinin ve diğerlerinin (homosistein vs.) çıkması 1 ayı bulabiliyor. Memorial'da gideceğin doktora karar verdiysen bence hastaneyle iletişime geçip durumunu anlat, doktor sana yaptırman gerekne her şeyi söyleyecektir.
ayın 5inden sonra gidip yaptırıcam cnm.
çok teşekkür ederim cnm yardımın için.
umutegeyle kulağını çok çınlattık senin beklyordum bende o yüzden
Son düzenleme: