• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım kolay gelsin. Büyük güne ne kadar kaldı :)

Hadi hayırlı olsun :) İnş hepsi sapasağlam 5.güne çıkar...

Juliettacım ben Zeynep Kamil'de yaptırdım hepsini. Jinekoloji 1'den randevu almıştım, elimdeki kağıtla gidip yaptırdım. Bunlar için kanları dışarıya gönderiyorlar. Sonuçları internette göremiyorum. Sanırım gidip elden almak gerekiyor.

Doktorundan ve hastanenden memnunsan neden başka bir yere gidesin. Hem de ilk denemen... Ben 1 iptal, 1 negatif olmasına rağmen hastaneden ve doktorumdan vazgeçmiyorum çünkü biliyorum ki onlar ellerinden geleni yapıyor sonrası Allah'ın takdiri. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Bu testleri senden neden bu zamana kadar istememişler :26: Canım ben bunların hepsini devlette yaptırdım. Tsh vs. bunlar 1 günde çıkıyor. Pıhtılaşmanın, kromozom analizinin ve diğerlerinin (homosistein vs.) çıkması 1 ayı bulabiliyor. Memorial'da gideceğin doktora karar verdiysen bence hastaneyle iletişime geçip durumunu anlat, doktor sana yaptırman gerekne her şeyi söyleyecektir.
bende sabırsızlıkla seni bekliyordum inci iyik geldin ben iptal ettim randevuyu infertiliteden almıştım diye..
ayın 5inden sonra gidip yaptırıcam cnm.
çok teşekkür ederim cnm yardımın için.
umutegeyle kulağını çok çınlattık senin beklyordum bende o yüzden

Son düzenleme:
bende sabırsızlıkla seni bekliyordum inci iyik geldin ben iptal ettim randevuyu infertiliteden almıştım diye..
ayın 5inden sonra gidip yaptırıcam cnm.
çok teşekkür ederim cnm yardımın için.
umutegeyle kulağını çok çınlattık senin beklyordum bende o yüzden

:) Rica ederim canım :)
Yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana :34:

canım tüp bebek denemesi sonrası adet gecikmesi gayet normal emin ol sana hamilesin demek çok isterim ama bu gerçeğide unutma.ben çok deneme yaptığım için hepsinin sonunda gecikti yani.gönül isterki hamile olasın.rabbim sana aynen de adındaki gibi mucizeni göndersin inş...

merhaba mikrocugum nasilsin arkadasim.nasil gidiyor ne yapiyorsun.ben dün jinekologumdaydim.ameliyatim yavas yavas iyilesiyor.esimin spermlerinide gördü sasirdi doktor.hatta baskasina ait olmasin diye espiri bile yapti.normal yoldan deneyin dedi ama umudum cok az.ayrica testleri yapalim dedim.soru olarakta sizlere yazmistim okumussundur belki.ocak gibi yapariz dedi ama cok pahalilar ve özele giriyorlar testler.bide doktor benim burada almanyada yapmami istiyor fakat ben istemiyorum.3 ay sonrasina. bu testleri türkiyede yaptirmak istiyorum lakin nerede nasil yaptiracagimi bilmiyorum.gerci az önce arkadasinda yazdigi gibi memorialden isteyecegim doktor ile görüsmem belkide en iyisi.ama yinede senin tecrubenden yararlanmak en iyisi

merhaba mikrocugum nasilsin arkadasim.nasil gidiyor ne yapiyorsun.ben dün jinekologumdaydim.ameliyatim yavas yavas iyilesiyor.esimin spermlerinide gördü sasirdi doktor.hatta baskasina ait olmasin diye espiri bile yapti.normal yoldan deneyin dedi ama umudum cok az.ayrica testleri yapalim dedim.soru olarakta sizlere yazmistim okumussundur belki.ocak gibi yapariz dedi ama cok pahalilar ve özele giriyorlar testler.bide doktor benim burada almanyada yapmami istiyor fakat ben istemiyorum.3 ay sonrasina. bu testleri türkiyede yaptirmak istiyorum lakin nerede nasil yaptiracagimi bilmiyorum.gerci az önce arkadasinda yazdigi gibi memorialden isteyecegim doktor ile görüsmem belkide en iyisi.ama yinede senin tecrubenden yararlanmak en iyisi

ha birde yarin humangenetik adinda bir test yaptiricaz esim ve ben kan vericez allahtan bunu ücretsiz yaptiricaz.bununlada ilgili bir bilgin varmi.FAKTÖR LEIDEN 5 deniliyor buna

tesekkürler arkadasim bu testte gerekli sanirim degilmi.ama diger testleride yaptirmam gerek onuda biliyorum.ama cok pahalilar

Rica ederim. Pıhtılaşmada 5 alt başlık var. Bu sadece biri. Tabi diğerlerinin de yapılması gerek. Dediğim gibi burada devlet hastanelerinde ücretsiz.

merhaba arkadaşlar..

off kızlar keşke istanbulda olsa idim..çok zor böyle..sabahtan bu yana memorialle görüşmeye çalışyorum..hiç bir dr ile görüşemedim..

öncelikle sperm dna hasar testi yaptıran arkadaşlarım 2 şekilde yapılyormuş bu test 1.si sperm dna hasar testi 2.si ise sperm dna hasarı testi ve genetik..

memorial bu ikiliden hangisini istiyor siz hangisini yaptırdınız..
memorialın danışma formunu doldurdum drlardan birisi bana döner inşallah...

Rica ederim. Pıhtılaşmada 5 alt başlık var. Bu sadece biri. Tabi diğerlerinin de yapılması gerek. Dediğim gibi burada devlet hastanelerinde ücretsiz.

peki nasil ücretsiz oluyor anlamiyorum.sonucta bana doktorum dediki bu cocuk isteginden dolayi yapilan testler özele giriyor dedi,siz skk sizmi yaptirdiniz yani gidip randevu alip kan verdiniz skk niz olsada olmasada yapiyorlar .

peki nasil ücretsiz oluyor anlamiyorum.sonucta bana doktorum dediki bu cocuk isteginden dolayi yapilan testler özele giriyor dedi,siz skk sizmi yaptirdiniz yani gidip randevu alip kan verdiniz skk niz olsada olmasada yapiyorlar .

Tabiki ssk gerekiyor. Ssk varsa devlette hiçbir ücret ödemiyorsunuz bu testler için.

Benim tedavim bitti arkadaşlar..... Bugun yumurtalarım toplanacaktı... Malesef erken çatlamış bütün emeklerim boşa gitti.... Yaşadıgım şoku anlatamam size çok ağladım ama elden ne gelir ki.... :((((( Elimiz boş kaldıgı için aşılama yaptılar ama hiç umdum yok artık.... tedavisi süren arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.... Hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.... Rabbim hayırlısını versin....:50:

Benim tedavim bitti arkadaşlar..... Bugun yumurtalarım toplanacaktı... Malesef erken çatlamış bütün emeklerim boşa gitti.... Yaşadıgım şoku anlatamam size çok ağladım ama elden ne gelir ki.... :((((( Elimiz boş kaldıgı için aşılama yaptılar ama hiç umdum yok artık.... tedavisi süren arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.... Hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.... Rabbim hayırlısını versin....:50:

çok üzüldüm canım..
hakkında hayırlısı olsun..
ee nasıl olacak şimdi tekrardan mı başlayacaksın..
Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamandaa

merhaba arkadaşlar..

off kızlar keşke istanbulda olsa idim..çok zor böyle..sabahtan bu yana memorialle görüşmeye çalışyorum..hiç bir dr ile görüşemedim..

öncelikle sperm dna hasar testi yaptıran arkadaşlarım 2 şekilde yapılyormuş bu test 1.si sperm dna hasar testi 2.si ise sperm dna hasarı testi ve genetik..

memorial bu ikiliden hangisini istiyor siz hangisini yaptırdınız..
memorialın danışma formunu doldurdum drlardan birisi bana döner inşallah...

hoşgeldin canım inşallah dönüş yapmışlardır sana
ben akşam unutmazsam bakıcam bizim sonuç kağıdımda birşey yazıyor mu diye
belki istek kağıdıda duruyordur

Benim tedavim bitti arkadaşlar..... Bugun yumurtalarım toplanacaktı... Malesef erken çatlamış bütün emeklerim boşa gitti.... Yaşadıgım şoku anlatamam size çok ağladım ama elden ne gelir ki.... :((((( Elimiz boş kaldıgı için aşılama yaptılar ama hiç umdum yok artık.... tedavisi süren arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.... Hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.... Rabbim hayırlısını versin....:50:[/Q
cok uzuldum canım ya hakkında hayırlısı olsun ama Allah tan umut kesilmez ins asılaman tutar dualarım seninle...

canımmm üzülme diycem ama biliyorum elde değil ama hayırlısı böyleymiş diyelim.bizim göremediğimz mutlaka bir sebebi vardır lütfen kendine hor davranma rabbim sabır versin sana ve eşine sağlık versin yine yaparsınız inş.umudunuda aslaaa kaybetme .
bir çocuk düşün herhangi birşey annesine aldırmak için uğraşıyor hergün ağlıyo annesine yalvarıyo ağlamaktan kan ter içinde kalıyo,anne dayanamayıp istediğini alıyor çocuğa.bizim durumda aynı istediğimiz şeyi istemekten vazgeçersek eğer, ona sahip olmamız çok daha zor olur.pes etmek yok seccadenin üzerine kapanıp sahibimize yalvarıcaz yakarıcaz bıkmadan usanmadan.aynı o çocuk gibi istediğimizi alana kadar o kapıyı sürekli aşındırıcaz.inş. bir gün rabbim bizede anne baba olmayı nasip edecek asla vazgeçme .bunları sadece dilde söylemiyorum bak nasip olursa benim 8.denemem olucak ama vazgeçmedim çünkü biliyorum bende bir gün anne olacağımm.......

canım iyiyim saol sen neler yapıyorsun.sen kürlerede devam et bence sağlıkla kendiliğinden gelsin bebişin...

ben tahlilleri tamamlamaya çalışıyorum.şimdi amh ile şeker yükleme kaldı onlarıda pazar günü yaptırıcam nasipse.soruları inci tanesicevaplamış hem nur hanım konusunda o bende çok daha tecrübeli canım.ama bilirsem bende elbette cevaplarım.kollarım delik deşik oldu kan aldırmaktan:(((((

iyi akşamlar kızlar...adet oldum sonunda.nur hanımla görüştüm uzun protokol uygulayacaklarmuş bu sefer bana.ocakta başlıyorum inşlh.kromozom testi istedi.rahim filmi istemedi.pıhtılaşma testleride istemedi benden.bizim embriyolar orta kalitedeydi.tutmamasını embriyonun kalitesizliğine bağladı.uzun protokolda süreç nasıl oluyor.adetin 21.günü başlandığını biliyorum bir tek.adetin 21.gününden itibaren hergün hastaneye gitcemmi acaba.

Back
X