• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

pıhtılaşma testleri : trombofili paneli-genetik
faktor vleiden,protrombin 20210 mutasyonu
mthfr 677 c>t poliformizm
mthfr 1298 a>c polimorfizm (bunlar pıhtılaşma)

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi

prolaktin
makroprolaktin
amh

smear
rahim filmi radyomara( bu galiba kan testi olmuyor )

Bunlar dışında bir de kromozom analizi var, eşine ve sana yapılacak. Onları da pıhtılaşmayla birlikte genetikte yaptırabilirsin.
Smear için kadın doğuma gitmen gerek, rahimden sıvı alınıyor.
Rahim filmi, bir nevi röntgen oluyor.
Homosistein ve diğerleri için de kadın doğumdan randevu almalısın.

Tesekkur ederim inci_tanesi elimde istek formu yok genede yaparlar demi ins eksik bir testim kalmamıstır birde bu kadın dogum da yaptıracagım testler icin devlet hastanesinde yaparlar mı ki

merhaba guzel anne adayları nasılsınız? benim yarın capa dan randevum var 1 aydır bu randevu icin bekliyordum cok sukur zamanı geldi memorialdan sadece kanda genetik istemişlerdi onu ozelde yaptırdım baska test istemedilier ama ben 2. denemeden once ne test gerekiyorsa yaptırmak istiyorum sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum onceki sayfalardan yazdıgım testler var baska yaptırmam gereken test varsa yardımcı olabilirmisiniz simdiden tesekkur ederim

pıhtılaşma testleri : trombofili paneli-genetik

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi

prolaktin
makroprolaktin
amh
smear
rahim filmi radyomara( bu galiba kan testi olmuyor )

faktor vleiden,protrombin 20210 mutasyonu
mthfr 677 c>t poliformizm
mthfr 1298 a>c polimorfizm
homosistein
antikardiolipin IgG
"IgM
lupus antikoagülan
Protein C
Protein S
Antitrpmbin III

benim yazdıklarım bunlar bunlardan farklı testler var mı ve ben bunu capanın genetik bolumunde yaptırabilir miyim ? tesekkurler

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi

bu testleri nur hanım homozigot olduğum için istedi benden..
sen önce genetik bölümüne gidip kromozom analizi ve pıhtılaşmayı yaptırmalısın cnm..
inşallah birşey çıkmaz.
bence adetinin 3. günü tam bir hormon tahlili yaptır..
bnm prolaktin yüksekti nur hnm makro prolaktin istemişti..
tekrar hormon yaptırdım şükür düşmüştü.makroprolaktine gerek görmedi bu yüzden ama sen tedbir olarak yinede yaptır istersen..
ben sonuçlarımı önümüzdeki hafta toplayacam inşallah.
smear kaldı birtek
kolaylıkla halledersin inşallah..

Son düzenleme:
Tesekkur ederim inci_tanesi elimde istek formu yok genede yaparlar demi ins eksik bir testim kalmamıstır birde bu kadın dogum da yaptıracagım testler icin devlet hastanesinde yaparlar mı ki

Rica ederim. Devlet hastanesinde yapıyorlar ama burada da yazıyoruz bazen bazı doktorlar aksilik çıkarıyor ne yazık ki...

kızlarr pazartesii transferım olduu bu 2gunum berbat üzülerek geçtiii ağlattılar bni cok bebegıme bısey olmuşmudur nedır benım bu kaderım yaa cok korkuyorummmmm bu stresle bısey olacak dıyeee ..belım cok agrıyorr dunde hafıf lekem oldu noluyor banaa:S:SS:S::43: inşallah annesı gıbı gucludur tutunur melegım banaa

kızlarr pazartesii transferım olduu bu 2gunum berbat üzülerek geçtiii ağlattılar bni cok bebegıme bısey olmuşmudur nedır benım bu kaderım yaa cok korkuyorummmmm bu stresle bısey olacak dıyeee ..belım cok agrıyorr dunde hafıf lekem oldu noluyor banaa:S:SS:S::43: inşallah annesı gıbı gucludur tutunur melegım banaa

hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana meleğin
lekelenmeyi bildirdin mi doktoruna
bence hiçbirşeyi kafana takma herşeyi oluruna bırak ve sen bebeğine odaklan şuan ondan daha önemli birşey olamaz hayatında
seni üzecek insanlardan da uzak dur

ne olursa olsun pozitif ol..
seni üzecek ve negatif enerji verecek insanlardan uzak dur..
inşallah bebeğin seninledir..

bence hiçbirşeyi kafana takma herşeyi oluruna bırak ve sen bebeğine odaklan şuan ondan daha önemli birşey olamaz hayatında

ne olursa olsun pozitif ol..
seni üzecek ve negatif enerji verecek insanlardan uzak dur..
inşallah bebeğin seninledir..

saolun kızlar haftaya çarşamba kan tahlılı yapıcam 5inde inşallah bu uzuntuye bnmledır bebegım bırı annem bırı kayınvalıdem bnı yedı bıtırdıler bırı suratı ıle bırı devamlı elestırmesıyle..bıktım ...ınsallah melegım bnmledırr morolalım bu 3gunum ole gctıgı ıcın cok kotu :50: pozıtıfı alırsam tek sevıncımız o olacak esımle su hayatta

cnm bıldırmedım su gıbı bole gunluk pede bulas oluo cok degıl tırnagım kadar normal demıslerdı cok oynandıgı ıcın ama bılmıyorum ne olalbrkı kndımı tutunma lekesı olsun dıe ıkna dıom işte kendımce

saolun kızlar haftaya çarşamba kan tahlılı yapıcam 5inde inşallah bu uzuntuye bnmledır bebegım bırı annem bırı kayınvalıdem bnı yedı bıtırdıler bırı suratı ıle bırı devamlı elestırmesıyle..bıktım ...ınsallah melegım bnmledırr morolalım bu 3gunum ole gctıgı ıcın cok kotu :50: pozıtıfı alırsam tek sevıncımız o olacak esımle su hayatta

hayırlısı olsun cnm..
5ine kdar annen bile olsa kulak asmamaya çalış..cünkü bizim tedavimizde olumsuz düşünce asıl düşman biliyorsun..
ben şimdiden başladım negatif insanlardan uzak durmaya..
mutlu beden mutlu bebek..

canımm kesinlikle boşver ne derlerse desinler kulaklık tak yada aç müziği ohhh düşünme onları yada bir film inş. üzülmezsin sevindirir rabbim .allah korusun bir sıkıntı olursa kendine kızarsın sonra.bebeğinle konuş ona dualar oku ve kendi duygularını paylaş onunla gerisi fasafiso
öpüyorum dikkat et kendine ve bebişine

saolun kızlar haftaya çarşamba kan tahlılı yapıcam 5inde inşallah bu uzuntuye bnmledır bebegım bırı annem bırı kayınvalıdem bnı yedı bıtırdıler bırı suratı ıle bırı devamlı elestırmesıyle..bıktım ...ınsallah melegım bnmledırr morolalım bu 3gunum ole gctıgı ıcın cok kotu :50: Pozıtıfı alırsam tek sevıncımız o olacak esımle su hayatta

inşallah seninledir canım
şu satten sonra lütfen onlar için ağlamayı bırak gerekirse ikisinide görme
senin ruh halin daha önemli
sımsıkı tutunsun sana bebeğin inşallah

canım hayırlı olsun transferin üzülme lütfen kendini hep fit tut kimseyi takma kafana
benim arkadaşımda da aynısı oldu bel ağrısı ve ilk gün damla kadar lekesi ama şimdi hamile
3 hafta sonra kese için gitcek inşallah seninde tutunma lekesidir bolbol dua et

canım sen beni belki hatırlamassın nezamandır sana teşekkür etmek istiyorum aylar önce senin tavsiyenle zeynep kamilde genetik test yaptırdım dört düşügümün sebebi kan pıhtılaşmasıymış şuandaAllah bagışlarsa 11 haftalık hamileligim tüp bebek allah razı olsun senden bebegini saglıkla kucagına alırsın inşallah

canım hayırlı olsun transferin üzülme lütfen kendini hep fit tut kimseyi takma kafana
benim arkadaşımda da aynısı oldu bel ağrısı ve ilk gün damla kadar lekesi ama şimdi hamile
3 hafta sonra kese için gitcek inşallah seninde tutunma lekesidir bolbol dua et

inşallah bıtanem tek dılegım bu....... allahım hepımızın gonlune gore versın ıns..:16:.

amin cnmm..ikiside bırbırınden despot tuhaflar amaaaaann boşverdım kımsele ugrasamam dıom sonra yıne tkıom ama yapmamalıyım bılıyorum..:50:.

canımm kesinlikle boşver ne derlerse desinler kulaklık tak yada aç müziği ohhh düşünme onları yada bir film inş. üzülmezsin sevindirir rabbim .allah korusun bir sıkıntı olursa kendine kızarsın sonra.bebeğinle konuş ona dualar oku ve kendi duygularını paylaş onunla gerisi fasafiso
öpüyorum dikkat et kendine ve bebişine

ıyı fıkırmıs cnm kulaklık cansınız hepınızı cok sevıyorum saol tatlım..

hayırlısı olsun cnm..
5ine kdar annen bile olsa kulak asmamaya çalış..cünkü bizim tedavimizde olumsuz düşünce asıl düşman biliyorsun..
ben şimdiden başladım negatif insanlardan uzak durmaya..
mutlu beden mutlu bebek..

cok dogru cnm vıcudu kasılıo sınırlendımmı hemen gerım gerım gerılıyorum ...ama cok onemlı bı zmndyım bılıyorum ınş engel olcam kendıme...son sozucoook begendım mutlu beden mutlu bebek:16:

canım sen beni belki hatırlamassın nezamandır sana teşekkür etmek istiyorum aylar önce senin tavsiyenle zeynep kamilde genetik test yaptırdım dört düşügümün sebebi kan pıhtılaşmasıymış şuandaAllah bagışlarsa 11 haftalık hamileligim tüp bebek allah razı olsun senden bebegini saglıkla kucagına alırsın inşallah

böyle birşeye vesile olduysam ne mutlu bana:16::16::16::16::16:
keşke daha erken fark edilmiş olsaydı bu sorun ve sen bebeklerini sağlıkla alsaydın kucağına nasip kısmet tabiyki
allah bebeklerimize uzun ömür versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn

Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.

Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.

hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana bebeğin dualrımız seninle

Back
X