• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım sen beni belki hatırlamassın nezamandır sana teşekkür etmek istiyorum aylar önce senin tavsiyenle zeynep kamilde genetik test yaptırdım dört düşügümün sebebi kan pıhtılaşmasıymış şuandaAllah bagışlarsa 11 haftalık hamileligim tüp bebek allah razı olsun senden bebegini saglıkla kucagına alırsın inşallah

merhaba melegimi bekliyorum sen bu pıhtılaşma testini genetik bolumunde mi yaptırdın ? benm bgn capa da genetikde randevum vardı bgn dosya acıldı sadece kanda kromozoma bakıyorlarmıs pıhtılasma testine kadın dogum veya infertilite bakıyor dedi sen nerde yaptırmıstın

Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.

hayırlı olsun cnm..inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana...

merhaba melegimi bekliyorum sen bu pıhtılaşma testini genetik bolumunde mi yaptırdın ? benm bgn capa da genetikde randevum vardı bgn dosya acıldı sadece kanda kromozoma bakıyorlarmıs pıhtılasma testine kadın dogum veya infertilite bakıyor dedi sen nerde yaptırmıstın

bence çapayla hiç uğraşma bem gittim oraya bana dediki bizde tedavi olmazsanız bakmıyoruz:47::47::47::47::47:
sana tavsiyem zeynep kamilin genetik bölümünden randevu alıp oraya gitmen hiç sorgu sual etmeden direk yapıyorlar bütün testlerini
pıtılşama ve kromozom analizi testleri
sabah erken saate randevunu alıp gidersen aynı gün kanı verirsin sonuç çıkınca arayıp haber veriyorlar:46::46::46:

bence çapayla hiç uğraşma bem gittim oraya bana dediki bizde tedavi olmazsanız bakmıyoruz:47::47::47::47::47:
sana tavsiyem zeynep kamilin genetik bölümünden randevu alıp oraya gitmen hiç sorgu sual etmeden direk yapıyorlar bütün testlerini
sabah erken saate randevunu alıp gidersen aynı gün kanı verirsin sonuç çıkınca arayıp haber veriyorlar:46::46::46:

hımmm benimle baya ilgilendiler baya not aldılar sorular sordular ama pıhtılaşma testlerini biz yapmıyoruz dediler
ee ben p.tesi kan vericem 45 gun sonra cıkıyormus sonuclar acaba hem capada hem zeynep kamilde nasıl olur ki sigorta randevu almamı engeller miki acaba

umutegecim bide randevu netten mi alınıyor yoksa telefonla mı almak lazım hemen randevu veriyorlar mı ben capa icin 1 aydır bekliyorum da

kızlar merhaba benim salı günü test günüm bebişin olup olmadığı belli olacak siz nerde yaptırdınız testinizi memorıalde yaptıranlar sonuçlar kaç saatte çıkıyor ve fiyatını bilen var mı birde nerde yaptırıyoruz yine tüp bebek bölümünden mi :??

kızlar merhaba benim salı günü test günüm bebişin olup olmadığı belli olacak siz nerde yaptırdınız testinizi memorıalde yaptıranlar sonuçlar kaç saatte çıkıyor ve fiyatını bilen var mı birde nerde yaptırıyoruz yine tüp bebek bölümünden mi :??

tüp bebeği memorialda yaptırdıysan ilk gbelik testin memorialda ücretsiz cnm bnm ..
inşallah bebeğin seninledir

canım internetten aldım randevuyu çok kolay oldu sonra yarım günümüzü almadı bile kan verip geldik 15-20 günde aradılar ama sen daha önce arayıp sora bilirsinde bazen erken çıkıyomuş ben memnun kaldım tavsiye ederim

Son düzenleme:
KIZLAR pazrtesi transferım olmustu sanırım bugun 5 gunum oluyor ılk gunu saayarsak.. 1tane blast emrıo transfer yapıldı yasım 25 oldugu ııcn. devamlı yatıorum yemek ve wc dısında rahımım gergın hıssedıorum baska belırtım yok suan ıcın bıde cok sınırlıyım neden anlamıyoum...iğneler.stress galıba bnı bole yapan çarşamba test gunum dualarınızı eksık etmeyın canlarr nolurr....:16::16:

canım internetten aldım randevuyu çok kolay oldu sonra yarım günümüzü almadı bile kan verip geldik 15-20 günde aradılar ama sen daha önce arayıp sora bilirsinde bazen erken çıkıyomuş ben memnun kaldım tavsiye ederim

ben sabah erken saate bulamadım randevu saat 11 e aldım acaba genede gittigim gun kan verebilir miyim?

KIZLAR pazrtesi transferım olmustu sanırım bugun 5 gunum oluyor ılk gunu saayarsak.. 1tane blast emrıo transfer yapıldı yasım 25 oldugu ııcn. devamlı yatıorum yemek ve wc dısında rahımım gergın hıssedıorum baska belırtım yok suan ıcın bıde cok sınırlıyım neden anlamıyoum...iğneler.stress galıba bnı bole yapan çarşamba test gunum dualarınızı eksık etmeyın canlarr nolurr....:16::16:

kızlar inşallah güzel müjdeli haberlerle gelirsiniz..çok heyecanlı son günler..:emir_bebek:

Canım benim az bende ocakta başlıycam allah nasip ederse ama rezervi boşver kaliteli bir kaç yumurta olsun yeter ki oda olur dedi nur hanım

Haklısın arkadaşım kalite önemli aslında inşallah bizde bir an önce o mutlu haberi alırız çok dua ediyorum ben inşallah olacak. Senin ilk denemen mi olacak? Benim 3 uncü

Haklısın arkadaşım kalite önemli aslında inşallah bizde bir an önce o mutlu haberi alırız çok dua ediyorum ben inşallah olacak. Senin ilk denemen mi olacak? Benim 3 uncü

duacınızım kızlar..
ben memoriala çok güveniyorum ellerinden geleni yapacaklarına olan inancım tam..
inşallah bebişlerimiz gelicek bizlere...:emir_bebek:

inş. ama hiç umudum yok nedense memorıalde yaptırdım tüp bebeğide bakalım salı sonucumuzu alıcaz allah izin verirse

yapmayın kızlarrrr...
aksi ispat edilene kadar hamilesiniz şuan..
kendinizi motive edin lütfen..
asla belirti aramayın.çünkü bu bünyeden bünyeye farklılık gösteren bir durummm
yolunuz acık olsun güzel haberlerle gelin inşallahhh

merhaba memorial annelerii...salı günü ordaydım ayy insan hastaneyi bile doktorunu bile özlermi valla memorial öyle bi merkez..hepsini özlemişim.bebeklerimizi gördük maşalahh ikiside çok sağlıklı...ve doğumuda orda yapmaya karar verdik.transferi yapan doktorumla beraber yapıcaz doğumuda herşey önce allaha sonra ona emanet.insanın kendini güvende hissetmesi gibi yok gerçekten.geçen hafta erken doğum yapcam diye korkudan ölğrken doktorlar görüştükten sonra yok ya ben 36.haftadan önce doğurmam rahatlığı geldi:)

Merhaba hilburcum. Hadi hayırlı olsun :) Hangi doktor yaptıracak doğumu?

Arkadaşlar merhaba. Nasıldınız? Benim paZartesi günü memorialde ön görüşmem vardı. İlgilerinden çok memnun kaldım çok ilgililer ve her sorduğuna net cevaplar veriyorlar ğörüşmemiz tam bir buçuk saat sürdü. Muayene sırasında tam 3 doktor vardı Aynur hanım Semra hanım ve tonguç bey vardı hatta Gökhan bey ve birde hemşire vardı bütün testlerimi tek tek incelediler. Yani çok memnun kaldım ama merak ettiğim şey şu: acaba memoriale yumurta rezervi düşük olup başarılı olan var mı varsa lütfen bana yazın karar vermem kolaylaşır.şimdiden teşekkürler

Merhaba Meryem. Adına çok sevindim. İnş hayırlı olur hakkında. Gökhan Bey dediğin kişi genetik doktoru Gökhan Bey mi?

kızlarr pazartesii transferım olduu bu 2gunum berbat üzülerek geçtiii ağlattılar bni cok bebegıme bısey olmuşmudur nedır benım bu kaderım yaa cok korkuyorummmmm bu stresle bısey olacak dıyeee . inşallah annesı gıbı gucludur tutunur melegım banaa

Lütfen moralini bozacak şeylerden uzak dur. İnş yavrun seninle...

Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.

Cemilecim hayırlı olsun. Yavrun sımsıkı tutunsun sana inş. Korkuyordun sperm bulunamayacak, tedavi boşa gidecek diye ama bak her şey yolunda gitti çok şükür. Yavrunu aldın bile :nazar:

canım transferi kim yapacak.Allah yardımcın olsun bebişlerin hep seninle olsun ne güzel hep birlikte gün sayacağız :)

Canancım Cemile Semiha Şakir'de tedavi görüyordu.

kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahhhhh

aranızda nur hanıma laparoskopi olan var mı??

hamile kaldınızmı bunun sonrasında..

iyimidir kendisi laparoskopide..

ben onu cok sevdim ondan yaptırmak istiyorum eğer olursa..

Canım, bebek_istiyoruz arkadaşımız olmuştu. Semra Hanım, Nur Hanım ve bir doktor daha bulunmuş operasyonda. Ben Nur Hanım'ın her konuda iyi olduğunu düşünüyorum :)

Allah Allah... Pıhtılaşmalar her zaman genetikte yapılır, ilk kez duydum bunu.

hımmm benimle baya ilgilendiler baya not aldılar sorular sordular ama pıhtılaşma testlerini biz yapmıyoruz dediler
ee ben p.tesi kan vericem 45 gun sonra cıkıyormus sonuclar acaba hem capada hem zeynep kamilde nasıl olur ki sigorta randevu almamı engeller miki acaba

İkisi için de aynı gün randevu alabilirsin ama gitmek zor olur.

umutegecim bide randevu netten mi alınıyor yoksa telefonla mı almak lazım hemen randevu veriyorlar mı ben capa icin 1 aydır bekliyorum da

Netten en az 10 gün sonrasına alabilirsin.

İnş bebeğin seninledir. Evet tüp bebeğe gidip kan veriyorsun, 2-3 saatte çıkıyor sonuç. İlk test ücretsiz.

ben sabah erken saate bulamadım randevu saat 11 e aldım acaba genede gittigim gun kan verebilir miyim?

Verirsin canım. Ben saat 15.00'e almıştım, o gün vermiştim kanı.

Son düzenleme:
inşallah bebeğin seninledir canım memorıalde ilk test ücretsiz sonuçta 2 saatte falan ancak çıkıyor

canım almışsın zaten randevunu
eğer çapadan önce zeynep kamile gideceksen orda yaptırırsın bütün testlerini çapayıda iptal edersin
gebetik bölümünden aldın dimi canım randevuyu
sen sabah 9 da falan orda ol canım sıra çabuk geliyor benimde saat 10:00 daydı ama erken gittik biz hemen aldılar bizi

Canım, bebek_istiyoruz arkadaşımız olmuştu. Semra Hanım, Nur Hanım ve bir doktor daha bulunmuş operasyonda. Ben Nur Hanım'ın her konuda iyi olduğunu düşünüyorum :)

canım çok sağol..bende iyi olduğunu biliyorum ama yinede olan arkadaşlar var mı diye sormak istedim..
çevremde laparoskopi ile ilgili hiç iyi seyler duymuyorum ama yaa:50:
inşallah hayırısı olur bakalım..belkide hiç olmyabilirim..

Back
X