Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkeseeeeee! dün transferim yapıldı inanılmaz heyacanlı ve meraklıyım kızlar nasıl gececek şimdi günler keşke ertesi günü sonucu öğrenebilseydik:) Allahı'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...
sonu iyi olur inşallah pınar yolu yarılamışsın
bende memoriale başlıcam artık 2.denememde negatif oldu bunalımlardayım
sizin kaçıncı deneme canım kaçıncı gün transferi yapıldı geçmişi okumadığım için bilmiyorum malesef
canım benim geçmişim özetle şöyle; eşimde sperm hareksizliği olduğunu öğrendik nisan ayında fakat mayısta da hamile olduğumu öğrendim. mucize bebek derken boş gebelik olduğunu fark ettik ve haziranda kürtaj oldumeylül ayında da nur hanımla görüşmeye başladık ve karar verdk. benim transferim beşinci gün yapıdı herşey şimdilik yolunda gdiyo inşallah sonu hayırlı olur! sen neler yaşadın canım ikiside memorial hstanesinde mi oldu?
günaydın herkeseeeeee! dün transferim yapıldı inanılmaz heyacanlı ve meraklıyım kızlar nasıl gececek şimdi günler keşke ertesi günü sonucu öğrenebilseydik:) Allahı'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi hafta sonra mucizen sende olur
hayır canım ben 2sinide devlette yaptırdım ,bizimde spermlerde problem ilkinde sayı çok düşüktü şimdide hareket sıfırlanmış sayı artmış ama ne fayda ikiside negatif sonuçta ve morfolojimizde %1
nur hanımla bende görüştüm bikaç ay önce ama nedense yine gidip 2.raporlu hakkımı devlette yaptırdım başıma gelicek varmış demekki :2:
iki denememdede 5.güne bekletemediler beni 2 ve 3.günlerde yapıldı 8 yumurtam toplanmıştı şimdi embriyo kalitesi kısmını okuyorum neler yapılabilir diye
senin kaç tane toplanmıştı canım ebriyoların durumu neydi
Mikrocum yarın Allah yardımcın olsun. İnş hsg tertemiz çıkar ve görüşmen de güzel geçer... Hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06
kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii??![]()
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi hafta sonra mucizen sende olur
hayır canım ben 2sinide devlette yaptırdım ,bizimde spermlerde problem ilkinde sayı çok düşüktü şimdide hareket sıfırlanmış sayı artmış ama ne fayda ikiside negatif sonuçta ve morfolojimizde %1
nur hanımla bende görüştüm bikaç ay önce ama nedense yine gidip 2.raporlu hakkımı devlette yaptırdım başıma gelicek varmış demekki :2:
iki denememdede 5.güne bekletemediler beni 2 ve 3.günlerde yapıldı 8 yumurtam toplanmıştı şimdi embriyo kalitesi kısmını okuyorum neler yapılabilir diye
senin kaç tane toplanmıştı canım ebriyoların durumu neydi
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06
kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii??![]()
kızlar nur hanım size hiç yumurtaların daha kaliteli ve daha çok olması için yardımcı vitamin ,hap vs birşey önerdimi acaba ??
benim rezervimde sıkıntı yok ama embriyolarım iyi kalitede olsun diye kullanmak istiyorum ama yanlış yaparmıyım diyede korkuyorum ,orda tedaviye tam başlaamdığım için nur hanıma mail atıp sormakta istemiyorum ayıp olur diye![]()