• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın herkeseeeeee! dün transferim yapıldı inanılmaz heyacanlı ve meraklıyım kızlar nasıl gececek şimdi günler keşke ertesi günü sonucu öğrenebilseydik:) Allahı'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...

günaydın herkeseeeeee! dün transferim yapıldı inanılmaz heyacanlı ve meraklıyım kızlar nasıl gececek şimdi günler keşke ertesi günü sonucu öğrenebilseydik:) Allahı'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...

sonu iyi olur inşallah pınar yolu yarılamışsın
bende memoriale başlıcam artık 2.denememde negatif oldu bunalımlardayım :ssz:
sizin kaçıncı deneme canım kaçıncı gün transferi yapıldı geçmişi okumadığım için bilmiyorum malesef

sonu iyi olur inşallah pınar yolu yarılamışsın
bende memoriale başlıcam artık 2.denememde negatif oldu bunalımlardayım :ssz:
sizin kaçıncı deneme canım kaçıncı gün transferi yapıldı geçmişi okumadığım için bilmiyorum malesef

canım benim geçmişim özetle şöyle; eşimde sperm hareksizliği olduğunu öğrendik nisan ayında fakat mayısta da hamile olduğumu öğrendim. mucize bebek derken boş gebelik olduğunu fark ettik ve haziranda kürtaj oldum:( eylül ayında da nur hanımla görüşmeye başladık ve karar verdk. benim transferim beşinci gün yapıdı herşey şimdilik yolunda gdiyo inşallah sonu hayırlı olur! sen neler yaşadın canım ikiside memorial hstanesinde mi oldu?

canım benim geçmişim özetle şöyle; eşimde sperm hareksizliği olduğunu öğrendik nisan ayında fakat mayısta da hamile olduğumu öğrendim. mucize bebek derken boş gebelik olduğunu fark ettik ve haziranda kürtaj oldum:( eylül ayında da nur hanımla görüşmeye başladık ve karar verdk. benim transferim beşinci gün yapıdı herşey şimdilik yolunda gdiyo inşallah sonu hayırlı olur! sen neler yaşadın canım ikiside memorial hstanesinde mi oldu?

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi hafta sonra mucizen sende olur :16:
hayır canım ben 2sinide devlette yaptırdım ,bizimde spermlerde problem ilkinde sayı çok düşüktü şimdide hareket sıfırlanmış sayı artmış ama ne fayda ikiside negatif sonuçta ve morfolojimizde %1
nur hanımla bende görüştüm bikaç ay önce ama nedense yine gidip 2.raporlu hakkımı devlette yaptırdım başıma gelicek varmış demekki :2:
iki denememdede 5.güne bekletemediler beni 2 ve 3.günlerde yapıldı 8 yumurtam toplanmıştı şimdi embriyo kalitesi kısmını okuyorum neler yapılabilir diye

senin kaç tane toplanmıştı canım ebriyoların durumu neydi

canım, hayırlı olsun inşallah evladına kavuşursun. o bekleme sürecini bilmez miyim. sadece 2 günüm kaldı benim sonucu öğrenmeme artık bitti ama
geçmeyecek gibi geliyor insana. Allahım inşallah gönlümüzdekini bize hayırlı eder ve nasip eder.

hayır canım ben 2sinide devlette yaptırdım ,bizimde spermlerde problem ilkinde sayı çok düşüktü şimdide hareket sıfırlanmış sayı artmış ama ne fayda ikiside negatif sonuçta ve morfolojimizde %1
nur hanımla bende görüştüm bikaç ay önce ama nedense yine gidip 2.raporlu hakkımı devlette yaptırdım başıma gelicek varmış demekki :2:
iki denememdede 5.güne bekletemediler beni 2 ve 3.günlerde yapıldı 8 yumurtam toplanmıştı şimdi embriyo kalitesi kısmını okuyorum neler yapılabilir diye

benim normalde yumurta rezervimde problem yok ama 4 tane topladılar iki tanesi olgun olduğu için sadece ik tanesi döllendi. amaa ben gonal f sadece 5 gün kullanabildim çok hızzlı büyüdüğü için yumurtalarım arkadan gelenlere şans tanıyamadılar yani erken toplnadı yumurtalarım:) her şerde bi hayr vardır senin içinde demekki vardır bi hayır! embriyo kalitesini arttırmak için ben bişey yapmadım ama eşin ve sen polen arı sütü kullanablirsin benim eşim kullanmıştı daha öncesinde ve normalde de çok faydası olan şeylermiş aslında hiç bırakmadan kullanmak lazım

Hayırlı olsun pınarcım. İnş sımsıkı tutunur sana.

Hayırlı cumalar kızlar...

bebeklerin sımsıkı tutunsunlar inşallah canım sana..inşallah müjdeli haberini almak nasip olur..
doktorun nur hanımmıydı..bende onu düşünüyorum..

Mikrocum yarın Allah yardımcın olsun. İnş hsg tertemiz çıkar ve görüşmen de güzel geçer... Hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

incimm tşk ederim gittim geldim.önce hsg yi çektirdik.tertemiz çıktı.bi sorun görünmedi.ama ben bekliyodumki orda bir sorun görünsün ve bebeklerimin düşüş nedeni o olsun.yine sıkıldım yani.homosistein değerin yüksek değil dedi nur hanım.kısacası yaptırdığım bütün tahliller temiz çıkmış.semra hanımın toplantısı vardı görüşemedik.25 aralığa ortak randevu aldım.belki hoca histeroskopi ve rahim yaralamayı önerebilir dedi .yok işte canım görünen bişey yok ama tutumuyor tutsada düşüyor.yine canım çok sıkkın.eşimde sperm verdi sonucu yarın çıkıcak.onunda morali bozuldu hep benim yüzümden diye napcam bilmiyorum.bu sefer olur inş.şimdi 25 ini bekliycez bakalım semra hanım ne diycek

canım inş. bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana bol bol dua oku.tuttu mu tutmadımı diye düşünme .seninle onlar ona göre davran .allaha emanet ol inş...

kızlar nur hanım size hiç yumurtaların daha kaliteli ve daha çok olması için yardımcı vitamin ,hap vs birşey önerdimi acaba ??
benim rezervimde sıkıntı yok ama embriyolarım iyi kalitede olsun diye kullanmak istiyorum ama yanlış yaparmıyım diyede korkuyorum ,orda tedaviye tam başlaamdığım için nur hanıma mail atıp sormakta istemiyorum ayıp olur diye :17:

kızlarr bırazdan ıkıncı kan değer sonucumu ogrenıcemm cok heycanlıyım:18::18:

1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii?? :nazar::nazar:

Canım hangi devlet hastanesinde yaptırmıştın?

kızlar nur hanım size hiç yumurtaların daha kaliteli ve daha çok olması için yardımcı vitamin ,hap vs birşey önerdimi acaba ??
benim rezervimde sıkıntı yok ama embriyolarım iyi kalitede olsun diye kullanmak istiyorum ama yanlış yaparmıyım diyede korkuyorum ,orda tedaviye tam başlaamdığım için nur hanıma mail atıp sormakta istemiyorum ayıp olur diye :17:

Ccanım ben sordum nur hanıma.yumurtalarımın daha kaliteli olması için vitamin falan kullanıyım mi?siz ne önerirsiniz dedim.hiç bir şey önermedi.güldü hatta.onlarla hiç ilgisi yok dedi.pozitif ol dedi bana.kendini ne iyi hissettiriyorsa onu yap dedi.

Back
X