- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
anne adayları nasılsınız?
size sorum olacak kusura bakmayın utanıyorumda ama napim sizden baska sorabilecegim kimse yok suan etrafımda
ben c.tesi regl oldum dun karın agrısı vardı sonra o gecti aksam saatlerce kasıklarım agrıdı basım agrıdı kasık agrısından surekli agladım sonra uyuya kalmısım acaba neden agrır kasıklar bgn regl kanamamda cok koyu siyah gibi acaba bu ay sogan kuru ve baska caylar ictim tekrar sogan kurune basladım arı sutu iciyorum bal polen yiyorum her sabah bunların etkisi olabilir mi?
Çok şükür canım. Bunda utanılacak bir şey yok :) Kasık ağrısı normaldir. Renk değişimi de tükettiğin şeylerden olabilir, korkma.
cok sagol incim cok sukur hallettim işlerimi yukarıda da yazdım gecen ay regl uzun surmustu bu ay da galiba hamileyim demiştim 28 -30 gun surmustu boyle olmazdı ama bir baktım gene regl olmusum cok agrı cekiyorum bu regl donem,nde bu ay boyle oldu napcam bilmiyom yoruldum artık beklemekten galiba
Haklısın beklemek insanı çok yıpratıyor. Allah yardımcımız olsun. Bu bekleyişlerimizin sonunda sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.