- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Sonraki değerlerin ne çıkmıştı canım.Hatırlıyormusun?
senın ıcın dosyamı cıkardım 9 gun degerım 28.38\ 11.gun 63.89\ 13 gun 125.0 ve tam 34 hafta sonunda mınık kızım benımleydıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonraki değerlerin ne çıkmıştı canım.Hatırlıyormusun?
Süpermiş :)
Benim 10.15'te kontrolüm ama hastanede bir iki işim daha var. Senin orada olduğun saatlerde ben de olurum inş. Eee nasıl tanıyacağız birbirimiziKırmızı karanfil mi taksak
Nur Hanım'a da bir ce diyeyim, özledim doktorumu :)
Hayırlı uğurlu olsun canım.İnşallah bu son denemen olur.
cemilecim benim 5.gün emriyosu tek transfer edildi canım değerlerde problem yok ki senin 2 katı artış mevcut sen hiç takılma bu olaya benim değerler düzgün gözüksede artışı az yani en z %66 olması gerekiyormuş oda olmadığı için şuanlık durum olumsuz ama cumartesi kontrolüm var belki bir mucize olurda değerlerde düzelme olur ve bebeğim beni bırakmaz
selam canım
iyiyim allah şükür bulantılar geçti diyordum ama bu sabah kötü oldum gene
hayırlısıyla git bakalım
senin doktorun kim
nur hanım bana cihangir beye git dedi
bakalım ben ne yapacağım bilmiyorum
sigorta hastanesinden bana 21 aralıkta gün verdiler oraya bi gideyim bakalım
sonra cihangir beyede giderim diye düşündüm
birde cihangir beye gidince cinsiyetini de söylermi acaba
13-14 haftalarda belli oluyormuş sanırım
çok sağol cemilecim inşşş inşş umut umutsuzluk stres heycan hepsını bır arada yaşıyorum
allaha şükür bende iyiyim canım sağol
şu ikili test beni düşündürüyor nasıl bi test bu birde cihangir beye git dedi nur hanım
gitsemmi diye düşünüyorum
Canım nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyor? Her şey yolundadır inş.
senın ıcın dosyamı cıkardım 9 gun degerım 28.38\ 11.gun 63.89\ 13 gun 125.0 ve tam 34 hafta sonunda mınık kızım benımleydıı![]()
Umudunu kaybetme canım. Bana 2 gün sonra %50 artması yeterli demişlerdi. Benim %50 artmıştı. Şu an 12 haftalık hamileyim. İnşallah sen de güzel haberler alacaksın.
Nur Hanım gebelik takibi yapmıyor demişlerdi. Seni Nur Hanım mı takip ediyor :26: Benim doktorum Aynur Hanım. Pazartesi gel demişti. İkili test yapılacak diye biliyorum ama Aynur Hanım yapacak sanırım. Çok da emin değilim. İkili test ücreti ne kadarmış ? :26:
Umudunu kaybetme canım. Bana 2 gün sonra %50 artması yeterli demişlerdi. Benim %50 artmıştı. Şu an 12 haftalık hamileyim. İnşallah sen de güzel haberler alacaksın.
Nur Hanım gebelik takibi yapmıyor demişlerdi. Seni Nur Hanım mı takip ediyor :26: Benim doktorum Aynur Hanım. Pazartesi gel demişti. İkili test yapılacak diye biliyorum ama Aynur Hanım yapacak sanırım. Çok da emin değilim. İkili test ücreti ne kadarmış ? :26:
canım nur hnm a devam edıyordum ben erken dogucak bu dedı akcıger gelıstırıcı ıgne oldum 2 defa.ve kızımı hemen alp evıme getırdım ama 1 hafta sonra beslenmedıgı ıcın hastaneye yattı oda sarıllıktan kaynaklanıyormus.sarılık gectı kızım kılo aldı ve eve geldık..buarada yatmasını bız ıstedık yoksa doktorlar gerek gormedıTuğçeciğim bebeğin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah.. Darısı başımıza. Bebişin 34 haftada doğmuş. Küvöze girmiş miydi? Benim de erken doğum riskim var. O yüzden sordum canım.. :26:
canım tuğçeserdar 400 tl demişti ama muayne ücreti varmı ayrı olarak onu bilmiyorum:26:
ay yerler hanımhanımcık nasılda güzel anlatmış aklıma geldi bşirden ben nasıl gözüküyorum acaba dışarıdansüper oldu :)))) ya orda tatlı hanımhanımcık birisi göreceksin o benim işte :))) yazarım özelden sana canım telf felan :))
bu arada benım prolaktın yuksekdı ılac kullanmadım tekrar olctureyım ddm ama bu seferde regl oldum prolaktın reglliyken oluyormu acaba :))
ben de çok istedimm inan benimkisi de öyle bu sefer kriz geçirtti bana resmen inşallah cananım hayırlısıni diliyorumcanımmm benn sana yetişmeye çalıştım ama benimkinin ayarı olmadığı için bu seferde seni geçtimm
inş güzel haberler verırsın bana aksam tets sonucu negatıf olursa sakın uzulme tamammı.
Bide bide sende regl oll beraber başlayalımmmmm liiiitfeennnn :)))
çok sağol cemilecim inşşş inşş umut umutsuzluk stres heycan hepsını bır arada yaşıyorum
Canancığım tedavin hayırlı olsun canım. Ben de gebelik takibime orada devam ediyorum. Belki karşılaşırız birgün![]()
çok teşekür ederim canım.çok yardımcı oluyorsun.allah razı olsun.Merhaba nisannur. Seni hatırlıyorum, konuna da yazmıştım hatta. Allah yardımcınız olsun. Tedaviye karar verirseniz tüp bebek+pgt sürecinden geçeceksiniz. Adetin 2. günü yumurta geliştirici iğnelerle başlanıyor tedaviye. Yumurtaların durumuna göre 10.-13. günler arası toplama işlemi gerçekleştiriliyor. Aynı gün eşten semen örneği alınıyor ve embriyolar oluşuyor. Embriyoların durumuna göre 3.-4. veya 5.gün embriyolardan biyopsi alınıp genetik incelemeye gönderiliyor. 1 günde sonuç çıkıyor ve size uyumlu embriyo rahme yerleştiriliyor. Süreç bu şekilde... Memorial'da tedavi boyunca hemen hemen her gün hastanede olmak gerekiyor.
Hamile kaldıktan sonra 12.haftaya kadar istersen tüp bebek bölümünde takibin yapılıyor, tabi gebeliğin boyunca da devam edebilirsin. Rapor geçiyor. Burada bazı arkadaşlar 300-400 euro indirim olduğunu yazmıştı. Ssk geçmiyor maalesef.
Ücrete gelince... Tüp bebek 2100 euro, pgt için de embriyo başına ücret alınıyor. Hastaneyi telefonla arayarak daha geniş bilgi alabilirsin. Ön görüşmeye gitmeni öneririm. Tedavi öncesi sizden bazı tetkikler istenecek. Ön görüşme ücretsiz.
Tekrar çok geçmiş olsun. Allah'ım acil şifalar versin inş.
teşekür ederim.düşünmeniz bile yeterli.Allah yardımcınız olsun nisannur.İnşallah en kısa zamanda uygun donör bulunur.Ben tüp bebek tedavisini memorıalde yaptırmadığım için sizlere bilgi vermeyeyim.Çünkü memorıalde tedavi olan arkadaşlar sizi daha güzel aydınlatır.Dualarım sizinle.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim uzakdan bir tanıdığımız var, aynen sizin gibi bir sorunla karşılaşdılar. Çocukda hastalığın son evresiydi. Onlar Azerbaycandan defalarca tüp bebek için gelip gitdiler. Çok şükür sonunda aradıkları genleri taşıyan bebek doğuldu.
Sana sadece fiyatlarla ilgili bilgi vere bilirim. Bu fiyatları Memorialın muhasibinden aldım. Belki konuşulursa indirim falan yaparlar. ALLAH yardımcınız olsun.
Tüp Bebek ücretimiz bir paket fiyat olarak 2100 EURO. İlaçlar (1500 - 2000 YTL), ilk muayene (265 TL- Prof. Dr. Semra Kahraman 330 TL.) ve ilk laboratuvar tetkikleri bu fiyata dâhil değildir. Daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. Tedavi ortalama 15 20 gün sürer.
Pgt: embriyo başına 350 700 Dolar.
Spemiyogram: 122 tl,
Embriyo dondurma: 700 euro.
İstanbul Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları,
Doğum ve Tüp Bebek Merkezi
Adres: Piyalepaşa Bulvarı 34385 Okmeydanı-Şişli / İstanbul
Tel: 0212 314 66 66 / 3117 3130 3131
ay yerler hanımhanımcık nasılda güzel anlatmış aklıma geldi bşirden ben nasıl gözüküyorum acaba dışarıdan
oluyor diye biliyorum canancım ama seni yanıltmak ta istemem labaratuvara sormak lazım
ben de çok istedimm inan benimkisi de öyle bu sefer kriz geçirtti bana resmen inşallah cananım hayırlısıni diliyorum
tamam üzülmem aşıltım zati artık sonucua göre yola devam edicez hemen regk olup izinden gelicemmm
allah yardımcın olsun![]()
süper oldu :)))) ya orda tatlı hanımhanımcık birisi göreceksin o benim işte :))) yazarım özelden sana canım telf felan :))
bu arada benım prolaktın yuksekdı ılac kullanmadım tekrar olctureyım ddm ama bu seferde regl oldum prolaktın reglliyken oluyormu acaba :))
buralardayım canım saol.sen nasılsın iyisindir umarım.cuma günü inş. güzel haberlerle gelirsin.kanaman kesilmiş senin adına sevindim.sürekli takipteyim aslında ama yazmadım.biraz canım sıkkın.eşimden semen analizi istemişlerdi.sayımız zaten 100-200 bin arasıydı.yine o aralarda ama .viskozite artmış baya.yani 1 saatte ancak sıvılaşıyo ki buda spermin dölleme yeteneğini kaybetmesine sebep oluyo.eşime söyleyemedim ilk bir kaç gün.şimdilerde eşime kürler araştırmakla geçiyor zamanım.en azından kalitesi iyi olur diye düşündüm.nur hanım tesa olabileceğini söyledi ama biz mikro tese istiycez .öyle karar aldık eşimle.25 inde semra hanım ve nur hanımla ortak randevumuz var.konuştuğumuzda benim içinde histeroskopiyle rahim yaralamadan bahsetmişti nur hanım onuda yaparlar inş.duruma göre gerekecekse pgt (ki şiddetli erkek faktöründe duruma göre gerekebiliyormuş morfoloji ve hız da baya bir sıkıntı)yapılacak.ilahi takdiri nasip ettiyse yaradanım gelecek evladım.. kimsenin kucağı boş kalmasın inş..
sen neler yapıyorsun..
bu arada hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inş.yeni başlayanların tedavileri inş.olumlu sonuçlanır negatifi görenlerde asla pes etmek yok..
şunu unutmayalım ki sorun kendilerinde dahi olsa erkekler çok daha çabuk pes ederler.sakın onlara uymayın.yuvayı dişi kuş yapar yuvanızı tamamlamak için elinizden gelenin fazlasını yapın.
hülyacım özel mesaj yolladımı geldımı acaba ?